35

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Може да се удължи живота на биологичния човешки организъм,само със...симбиоза между човека и...машината.Няма друг начин.Най...накрая ще станем...машини,с човешко съзнание.

34

MaйMyнaтa

преди 2 години

Става бе, с каледарите от библията и със сейкото на Каен!!

33

ф

преди 2 години

Преди години четох статия, в която се казваше, че първият човек живял 400 години. Японски учени сякаш бяха. Така че не е невъзможно.

32

Анонимен

преди 2 години

Тия дъртачки по на 90 - 100 години, особено по селата, са си заклети вещици.

31

Нане

преди 2 години

Всички наши революционери са измряли млади на около 30 години... И ги почитаме за герои! Аз съм готов да дам живота си против новият световен ред и новите ненормалници и изобщо не ми пука... СМЪРТ НА НОВИТЕ ФАШИСТИ!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Скоро като въведат инклузивния капитализъм на запад, елита ще жувее по 100-120 години, масите по 50-60. Няма ресурси на запад за производство и развитие на бизнеса, населението трябва да се съкрати поне с 80%, а и като въведат само вятърни перки и соларни панели няма да има и 10-15% от енергията която потреблява икономиката на запад днес.

29

Ще стане

преди 2 години

Както казва един съветски поет: "в гости к Богу не бывает опозданий".

28

Анонимен

преди 2 години

Сега всеки трети човек живее макс до 70 г. и се гътва. Какви ти 130 години?! Едно време - ДА. Сега - НЕ.

27

MaйMyнaтa

преди 2 години

То па некой му дреме, эа баба Мара. Бабички колко щеш, та и в повече даже

26

.

преди 2 години

Хахахахахахахааахаха... Те се канят да ни разреждат яко вие за 130 години живот говорите... Може! Но само за тези, които се осамотят далеч в горите Тилилейски!

25

Баба мара

преди 2 години

не можем да стигнем тези години защото нямаме профилактика институцияталичен лекар ни съсипа съвсем 2 часа чакаш в мръсния коридор и накрая няманаправления ако искаш преглед отиваш и си плащаш в зависимост дали ще тепреглежда професор доцент или *** ;екар това е позор в 21 век

24

Бил Гейтс

преди 2 години

Ами ако се бодат с моите инжекции внуци ще видят ама през крив макарон и тогава може и средната възраст да стане 70.

23

Анонимен

преди 2 години

В България едва ли. Тук битува мнението, че спортуването е вредно защото изтърквало ставите, че пиенето на алкохол и консумацията на захар е полезна. Мъжете над 30г масово имат големи кореми.

22

Анонимен

преди 2 години

По принцип човешката клетка може да регенерира над 900 години (на децата до 3/4 години дори белезите от порязване например изчезват ) Но изчерпва материяла си за това и човек живее макс 120 години Несме на такова технологично ниво та да използваме възможния капацитет на клетките ни така че скоро поне век 130 години средна възраст е НЕнаучна фантастика

21

MaйMyнaтa

преди 2 години

До Нане...Живота е амбциция пич...а не гледане в огледалото. Целите се гонят до края, беэ эначение дали дишаш или не, важно е да успееш.

20

Анонимен

преди 2 години

Дълго живеещите са с големи грехове затова Бог ги държи дълго на земята за да ги изплатят. Някои се чудят абе защо това детенце почина. Да чудно е. Но това детенце няма никакви грехове и нее нужно да живее на земята за да ги изплати. Тези които сме на земята сме пратени за мъки. Защото там някъде в другият свят сме прегрешили и Бог ни праща на земята да си иизкупим греха. Сигурно ви прави впечатление че на земята хич нее уютно и спокойно. Това е така защото тя нее за живот а за мъки.

19

Анонимен

преди 2 години

И на колко ще се пенсионираме, бе! На 90, на 100?!

18

Анонимен

преди 2 години

и колкото добре и здравословно да живеш накрая си отиваш от този свят разберете че животът е един миг от вечноста дали на 70 или на 100 се тая

17

Нане

преди 2 години

Живота е хубав, докато ти се яде, пие и *** нещо с любов в живота си... И приличаш все още на нещо красиво... Що за живот е над 60...просто съществуваш...))

16

геронтолог

преди 2 години

Тя и сега продължителността на живота е към 380 години. Но не и за всеки. Само за богати и умни. Бедните го д.