132

Анонимен

преди 2 години

Имам 50 апартамента в София, Пловдив и Варна, държа акции от два мола, имам 1000000 биткоина и всичко каквото се харчи. Освен това докторът ми казва, че като не си пия хапчетата навреме почвам да лъжа като журналист в платени публикации.

131

Инвеститор

преди 2 години

Стига сте лъгали, че София е 1,2 милиона...Реалното население на столицата е около 700-800 хиляди. Над 500 хиляди софиянци са емигрирали на Запад последните години...

130

пияница мистик

преди 2 години

Направил съм си отдавна една статистика за коментарите в сайта. Под такива статии за имоти всеки се надпреварва да се хвали колко много имоти имал, каква заплата взима по над 10К, как си работи от вкъщи и не му дреме, че и къщи по селата си накупили да им припкат децата :))) А под статиите за политиката пълно само с клошари и маргинали, дето *** че "народа няма какво да яде", че бачкат за 600лв на месец и как изнемогвали :))))

129

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен146И аз имах едни монтански *** дето си държаха патъците пред входната врата. На два пъти им изчезваха, съвсем случайно де, и после се научиха, но нещо не им понесе градския живот и изчезнаха нанякъде. После се оказа, че жилището било взето с огромен кредит, следват непогасени вноски и айдееее на пързалката.

128

Диф Селянин

преди 2 години

Аз пък си мислех че най-скъпите жилища у СофЕто са в центъра, пак съм се ***-бал м-амк-а му.

127

Анонимен

преди 2 години

До АйтиTo ще свърши това с хоум офиса по селата и ще ви върнат в офисите всички и тогава кво правим. :)) -----////------ хоум офисът ще свърши, но няма да ги върнат. Ще си останат по селата голи и гладни като малки пиленца.

126

Анонимен

преди 2 години

Само ако мога да помоля всички оорки пристигнали в София през последните 30 години, ако е възможно да не си събуват обувките пред външната врата. Нищо не крещи - "Аз съм проост сеелянин" повече от това! ----///---- Верно наблюдение! Имам случай на мйекащ адвокат във входа - сичките патъци са пред вратата, плюс една стара пералня за фърляне.

125

Има мегдан

преди 2 години

В Берлин най-ниската оферта за панелка от соца е 3000 евро.

124

до анонимен

преди 2 години

""""""Предпочитам да живея в Пловдив отколкото в София."""""" ------ Абе, то 90% от "новите софиянци" биха предпочели да се завърнат по родните си градчета, стига да има работа и достоно заплащане, но Уви, вече само в мечтите или в сънищата им!

123

кв. Иван Вазов

преди 2 години

Имотите в тези квартали са изненадващо скъпи, за качеството им - основно панелки, неремонтирани от 2001-ва година, опърдяни и с жълти стени, тъмни, мрачни и прашни.

122

Анонимен

преди 2 години

Предпочитам да живея в Пловдив отколкото в София.

121

Анонимен

преди 2 години

Няма спасение в резервата!!! Без траншовете на ЕС и огромното количество емигранти ще изпукаме от глад и сами ще помолим Турция да станем техен вилает! А, най-ужасното е, че сами се докарахме до тук!

120

Айде

преди 2 години

Успокойте се малко. От коментарите лъха на комплексарщина. И то яка. Дотук разбрах, че е пълно с инвеститори в крипто, акции, бъкани с имоти, които живеят като царе и.. склададжия в обичната ни столица бамка по 4к на месец.. а и че 4к се изкарвали едва ли не от всеки и то без да е нужно образование.. недейте, че някой ще ви повярва и ще се запътят тълпи от необразовани люде , прости селяни към любимаа ви София, да изкарват тез нищо и никакви пари ей тъй от въздуха..) После що имало навалица тука

119

Анонимен

преди 2 години

Нямам търпение да се набия половин милион лева за жилище в Лозенец и да го плащам 30год. докато не мога да спя заради кредита. Мечта ми е.

118

рентиер

преди 2 години

Ух как добре захлебих тая година. Продадох 2 панелни гарсониери за 110000 евра в Младост 2, вътре тотален погром. Ремонтирал съм ги като ги купих 95та година, като тогава ги взех 2те за 22500 долара. За тия 25 години в които съм ги давал под наем съм изкарал около 170000 лева чисто.

117

ръждата

преди 2 години

Знаете ли ли в какво се състои Проблемът? В това, че превърнаха София в единственият концентриран икономически и социален Клъстер с високо заплащане! Останалите градове са изоставени на произвола - без инвестиции, с висока безработица и доста по-ниско заплащане, затова и все повече хора са Принудени да напускат родните си градове, и да търсят работа, квартири или дори продавайки домовете си да закупят по-малки жилища в София.

116

Анонимен

преди 2 години

Аз лично очаква до една година цените в тези квартали да са по над 10 000евро на квадрат, а биткойнът да е над 500 000 долара парчето. Средната заплата вероятно ще стане към 50 000лв. А кило сирене към 900-1200лв. Поне година и половина ще обаче ще трябва докато станем всички гладуващи милионери в долари.

115

Анонимен

преди 2 години

Да разтурят малко тия панели и тухли, че да се поизметат тия хора. Не можеш да се прибереш навреме за вечеря след работа. 2 часа задръствания.

114

Анонимен

преди 2 години

Ако се беше запазил старият вид на София,отпреди Демокрацията тя щеше сега да прилича на Прага и Виена.С уникалните си сгради,строени преди 100-130 години.Само тези сгради трябваше да се реновират и поддържат.Щеше да има милиони туристи годишно и големи приходи от туризъм.Но откъде толкова акъл.Всеки гледа докато е на власт да направи милиони,а не да прави закони и стратегии за години напред и в полза на обществото.Само алчност и селска простотия от управляващите в последните години

113

Анонимен

преди 2 години

Ако сравните цените на имотите с тези на олиото, хляба, автомобилите, чаршафите и т.н., ще се окаже, че всъщност са поевтинели. Какъв е изводът от това, всеки да си прецени сам. Аз лично в трудни времена предпочитам да съм гъвкав и да не завися от държавата. Така, че имотите ги оставям на вас.