23

Месоядов

преди 2 години

Сигурно тези са вегетарианци , ако не са , малко избива на лицемерие . Аз си хапвам свинско , агнешко, говеждо и др. месни , затова не мога да взема отношение по случая и си кротувам.

22

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 24/ ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО! НА ВЛАСТ ОТ ПОЛОВИН ГОДИНА Е РУМЕН РАДЕВ

21

Българ

преди 2 години

Българина само за жизненоважни неща протестира, истински буден гражданин е той.

20

Природата си знае...

преди 2 години

Много прости, но за сметка на това злобни и дребни душици има...всичко се обръща срещу вас рано или късно....

19

Анонимен

преди 2 години

До 334 Преди 30 години една млада красива жена се втурна в СДС и стана дама от близкия антураж на Ив.Костов . Живя с идеите на СДС и беше дълги години посланик на БГ в Истанбул. Преди 3 дни тя призова българите да участват в НАТО и в неговите редици да отидат да се бият там, където НАТО ги призове. Разгеле, сега войниците на Столтенберг ще се бият за демократична Украйна. Така че сега седесарите ведно с демократите от ДБ, войводите,герберите и агите да грабнат автоматите и бегом в Украйна!

18

Анонимен

преди 2 години

До Аз Тиз няма ли да излезеш на протест срещу убийците на възрастни хора по селата? Заради това, че Витоша е застроена вече до средата? Заради обезкостяването на България? Заради това, че ни набутаха американски бази и така ни направиха мишена за ядрен удар? Или за *** е по-лесно и безопасно?

17

Анонимен

преди 2 години

Няма ли да протестирате заради това, че ни правят роби на цигаромите?!

16

Аз

преди 2 години

Като чета коментарите срещу животните се убеждавам, че средностатистическия българин е много *** и неоволюирал гамен!

15

Пфу

преди 2 години

Ако така се протестираше и за всеки утрепан от финландците пенсионер по селата... Лицемери...

14

Анонимен

преди 2 години

До 334Айде стига с тази постановка за едни 80%. На нито една снимка на шкафчето с кюлчетата, спалното бельо не е същото с това от снимките с полегналия Бойко. Та Шекспир, пардон Уотсън не ни занимавай с глупости за шарани. Виж сега какви материали публикува същата Афера.бг. Значи да снимаш незаконно или записваш в личното пространсво на някой е нормално, дори похавално! А службите законно да подслушват организатори на метеж е незаконно? Бре!

13

Анонимен

преди 2 години

Добре е че се протестира,но са странни реакциите на хората.Има много несправедливи неща в живота на Българина и за това което протестират сега трябва да е послесното за което да се протестира.Но това е реалноста,тук не живее народ,а нещо което не може да се дефинира.Живи и здрави да са.

12

Този, дето го трият

преди 2 години

Кучкари, сър

11

Док

преди 2 години

Долни мршляци!! За една мстия протестирате, а? А за цените на тока? А за убийството на жената в Тервел? А за прегазената жена на спирка?

10

Анонимен

преди 2 години

Когато кучета разкъсаха детенцето на улицата и после професора в София не организирахте протести? Не одобрявам тази гаменска постъпка. Но този вой.... Млади хора загинаха при опит да избегнат сблъсък с бездомно куче. Аз не смея да се разхождам в местността около комплекса където живея от агресивни глутници бездомни кучета. Ако нямаше бездомно куче, нямаше да има и гаргамел да го гази!

9

334

преди 2 години

В София има достатъчно места, където да отидете и да протестирате - в Банкя заради кюлчетата злато, пред прокуратурата, за да принудите Каскета да се оттегли, пред банките, пред КЕВР, пред съда, който продължава да протака и отлага делото с убийството на Милен Цветков... и къде ли още не, вместо да демонстрирате ялова смелост и хуманизъм с "похода" си към едно село в провинцията. Лицемери!

8

Ха-ха

преди 2 години

Съвсем озверяха кучкарите... Ама тъй става, като се дондуркат кучета вместо внучета! Впрочем, къде е общината, която позволява навън да се разхождат кучета без повод и придружител??? Това си е нарушение отвсякъде.

7

безделник

преди 2 години

Хора без работа..

6

Дарвин

преди 2 години

В България отдавна мaстиите са по-важни от хората. Крадът ни от 200 години - корупция, КТБ, фондове... ама най-големите проблеми са ни кучета и ваксини.

5

Eмилия

преди 2 години

Браво за организиранияпротест срещу този ИЗВЕРГ и лъжите му!

4

БАИКО

преди 2 години

а за убиеца на милен цветков няма протест но милен бе6е трън в о4ите на върху6ката за ку4е да за стоиностен 4овек не.....мислете и после тръгваите.