43

До 51

преди 2 години

Ми то всичкото месо по магазините е от убити животни. Никой не ги яде живи. Значи животновъдите и кланиците са масови убийци.

42

Анонимен

преди 2 години

А защо има бездомни кучета?

41

Я да си кажат честно

преди 2 години

жителите на това село, колко от тях колят прасета. Защото селяните не знаят, че в НК няма изричен текст за куче специално. Текстът касае всички гръбначни животни. Е, щом присъдите за убийство на гръбначно са малки, в редичка и всички свинеколци към панделката. Хич да не говорим, че с тая кръвожадност българска, всеки да бъде вкарван в затвор и за най-лесно провинение, неосъдени хора няма да останат. Най-вече от средите на протестиращите.

40

Анонимен

преди 2 години

Хора без работа

39

fesa

преди 2 години

Като чета повечето коментари, защитават шофьора, и ми става ясно защо държавата е на това дередже.С какъв акъл газиш лежащо куче,психично болен ли си,какъв си?!А по-лошото е,че народът го защитава.Те бездомните животните не падат от Марс бе хора,и те са продукт на ***.Първо ги изхвърляте на улицата да се множат,после ги тровите и газите.Заслужавате си мизерния живот,у би таци такива.

38

мандраджиев партизан

преди 2 години

става страшно партизани събирайте се да почваме мандрите 75лв свършиха , кой ще ни даде пари

37

мандраджиев партизан

преди 2 години

ако кучето е ваксинирано кокорчо да дава 75лв да си харчи

36

Анонимен

преди 2 години

Обичам и хората и животните. Ясно се чижда на камерата, че шофьорът умишлено зави към кучето. Жестоко е! Мисля обаче, че сме по-щедри за дарения към това животно отколкото към хората. Знаете ли колко хора умират от рак и как се борят за живота си минавайки през операции, лъче и химиотерапии с надежда да се спасят. Бях сред тях и ви уверявам, че е страшно. Има и малки, невинни дечица. Те също имат нужда от грижа, а някои от пари. Не сме ли по-загрижени за животните отколкото за хората?

35

Анонимен

преди 2 години

Защо кучето е било на улицата? Като умъртви човек тези глупци ще тръгнат ли на протест? Тези случаи са ежедневие, а не теоритична възможност! Десетки хиляди *** тормозят хората. Виждал съм деца които не смеят да отидат до селския магазин защото някакво куче им е препречило пътя и ги лае злобно.Ежедневно кучета тероризират български граждани. Това трябва да спре!

34

Анонимен

преди 2 години

Аз също гледам кучета но мойте не са на улицата проблема ще се реши след като всички собственици на кучета задължително им поставят чипове да, видим как ще го изхвърли на улицата след като ще има глоба после така е в белите държави аче тоя умишлено го сгази то си личеше на записа на камерите колкото и да отрича според закона трябва да лежи

33

гост

преди 2 години

Нещо не ми стана ясно от коя порода са протестиращите , от улична-превъзходна или най-обикновенни ***.

32

Joro

преди 2 години

Уважаеми защитници на кучетата, стига сте се правили на толкова добри! Ако сте толкова готини, колкото аз не съм, приберете бездомните кучета у вас, в хола! Не да ги кастрирате, чипирате, обезпаразитявате и прочие тъпотии, но пак да стоят на улицата. Проблем с бездомните кучета все още съществува. Съществува и с домашните. Колко често четем за куче, нахапало дедте. Тогава къде сте, смелчаги?

31

mYй

преди 2 години

Протестърите - току-що Виваком ИНФОРМИРА клиентите си, че увеличава цената (едностранно) за услугите си заради увеличаването на цената на тока.Ха да ви видя дали ще излезете на протест? Или ще се забавлявате да защитавате кученцето, което яло дечица.Това е демокрация - да храниш уличните кучета с деца и професори! Лошото е, че протестърите са анонимни.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.24: Да не забравите да вземете със себе си живата легенда на БГ-демокрацията Боце Борисов от Банкя и неговия инструмент, когото Бойко и Сотир Цацаров избраха за ГЛАВпрокурор - Иван Гешев - Каскета от Мирково! Той пък ще призове със себе си четирите заместнички и новия кадър на Главното следствие - Ясен Тодоров. И Стъки ще дойде с отбор дружина ММА бойци!

29

тх

преди 2 години

Човешкият живот е един и по важен.Особено ако е отнет насилствено.Тръгнете към Тервел.

28

Анонимен

преди 2 години

Тия протестъри едно време думкаха с тенджери "Цептер" на площада, облечени в пухчета и кожухчета.

27

Анонимен

преди 2 години

Абе професионалните протестъри отиван на обучение. Някой плаща пак.

26

Годжи

преди 2 години

То ко стана кучетата по важни от хората,а когато хапят хора,защо не ги трепят да *** и повиярите

25

пфу

преди 2 години

В България явно живота на песовете е по-важен от живота на пенсионерите, здравето на народа и повишаването на раждаемостта. Щото протести за споменатите неща няма, но заради някакъв агресивен пес - ще се вдигнат всички леви чудаци.

24

Анонимен

преди 2 години

Заради някакъв *** се вдигнали от София да протестират. Че отгоре на това бил злобен и агресивен. Наистина тия хора са за някаква клиника.