100

Относително е

преди 2 години

Значи аз 26 години се осигурявам почти на максимум, но съдбата е в гадно настроение и ме инвалидизира. Случва се точно за една секунда. И вноските ми изтичат в канала. Заповядай минимална /почти/ инвалидна пенсия. А, този който 40 години се е осигурявал на трохи се пенсионира с три пъти по висока пенсия. Тази пенсионна система не работи!

99

Айнщайн

преди 2 години

По лошо от Герб беше само при Виденов ама и това не е сигурно.

98

Киро и Асен

преди 2 години

Кой ви е виновен че ни повярвахте !? Какво ви беше по лошото при Герб !?

97

Плевенски циганин

преди 2 години

Що мислите че се разпаднаха колониалните владения на Франция и Англия за да направят по островите офшорки и да се избягват данъците.Удариха на камък обаче с Нова Каледония.Из роди мръсни ощес след ВСВ амвриканците го измислиха това но няма да пречупят социална Франция когато си част от едно общество трябва и да даваш ако не отивай на островите ама ще разчиташ на тяхната медицина качество на живот и тн.

96

Плевенски циганин

преди 2 години

Те за тва измислиха ваксите да изтрепат пенциите и да облекчат системата.

95

до 121

преди 2 години

Да де, ама това го разправяй на някой който е наясно колко ни струва като заплати, режийни, имоти и т.н. НОИ. Парите които плащаме са чудовищни!

94

Аре стига!

преди 2 години

Тази пенсионна система е била създадена когато семейството е имало по 3..4..8 деца и средната продължителност на живота е била 55 години. Ама антибиотиците прецакаха нещата. Тотално премахване на пенсионните системи изобщо. За сметка на данъци и акцизи въвеждане на БМД /безусловен минимален доход/ до края на живота на всеки. Който иска да си прави отделно пенсионни ЗАСТРАХОВКИ колкото си иска. Така ще спестим разходите по издръжката на ненужната пенсионна система.

93

ШибиРиби

преди 2 години

Тая баба остаря но още го дигам. Ко ми падне ще я правя да събуди горните етажи. Иначе прилича на прабългарски шаман, мноо сеху, мажаКура с офча лой и мас и жуля финансови политики в задния двор.

92

5KOF

преди 2 години

България има нужда от политик като Пиночет. Като прочисти мършата по върховете за 8-10 месеца и ще може да се мисли за някакъв положителен и смислен градеж и напредък.

91

Анонимен

преди 2 години

Пенсиите са част от миналото няма пенсионна система която да издържи навсякъде.Бачкаш до смърт тва е трябвя да си гъвкав.Пенсионната система зависи от пазара на труда при малко бачкащи и много безработни на помощи и тн няма отде да дпйдат пари за големи пенсии.

90

Анонимен

преди 2 години

В българия е необходима въоръжена революция и избиване на политици...иначе никога няма да се оправим...да живее предстоящия комунизъм....!!!!!!!!

89

Анонимен

преди 2 години

До 114 Няма как да има вот на недоверие след 10 дни. За съжаление първите 100 по закон не могат да бъдат пипани. Единственият начин е яки протести и сами да се сетят да подадат оставка. Иначе чак април, а дотогава не ми се мисли какви ще ги надробят. Доскоро мислех, че има шанс с тия. Оказаха се пълни *** и тотално безотговорни особено със сертификатите и случката с хлапето- председател на НС. Знае, че е болен, не се тества, отива и заради него карантина. И тоя пробута сертификата да пази...

88

Анонимен

преди 2 години

С тоя си хот партия на промяната приключи безславно своя ректорат .За разлика от Слави тия и елементарното не можаха да направят.Чакахме правителство това стана чакахме работа ударихме на камък дипломатически отношения също на камък боико рашков също на камък е какво управление е това десет милярда за месец случване на цени и потребление всеки ден е честито нинова

87

Анонимен

преди 2 години

След десет дена вот на недоверие и това правителство отишло в историята.Сами се прецакаха умни комунисти умни.Като не Знаят какво правят това е

86

Анонимен

преди 2 години

С две думи кои командва парада от днес боико Борисов.Честито баце избори март месец

85

Анонимен

преди 2 години

Киро видя ли как си вкара автогол.Върна баце на бял кон ще ти разкаже играта след една седмица само гледаи.Умен си

84

Киро

преди 2 години

Просто Променени Правила - за това гласуваха болшинството избиратели !

83

до 108 ББ

преди 2 години

Е като кажеш само хубавите неща към края,дето не ги запазихме изглежда хубаво.Ама ако е по-подробно и как е било в началото,няма да ти хареса,затова не го и казваш.Лагери за казан виц против властта.Еднаквата конфекция в магазините,всички ходеха по калъп облечени.Уравновиловката в заплатите за кадърни и некадърни.Чакането по 10 години за един Москвич и по една година за цветен телевизор.Кока кола само с връзки,ако ти запазят.Вносни цигари само нелегално.В Кореком за да купиш трябваше документ...

82

Шушлекова

преди 2 години

Търсят ме ногу. Нъмбер уан съм със свалено чене душа смоци

81

ББ

преди 2 години

До Анонименкомунист...аз не съм...комунистите...извратено...създаваха пътища,язовири...Атомни,заводи и фабрики,земеделие с износ,съдебна...безкомпромисна,можеш да спиш в парка и да се събудиш...жив...въпрос на ценности е...имахме армия....имахме Държава...безплатно образование и здравеопазване...е плащаше се солидарно...нямаше аги с кюлчета и евраци...с замъци из чужбиините,ценности...сега роби из чужбините ги продават политиците през фирми за...пари,децата ни...диМокрация...свободни сте