66

Сценарий

преди 2 години

Сценария е да се появи недостиг на хранителни запаси. Между другото... наясно ли сте кой е най-големият собственик на земеделски земи в САЩ и дали случайно първото му име не е БИЛ?

65

Косьо Самоковеца

преди 2 години

Здравната криза приключи, да се готви хранителната.

64

Радослав

преди 2 години

Ако хората не трябваше да ядат месо:1. Нямаше да имаме зъби за това.2. Нямаше да можем да смиламе тази храна.3. Нямаше да е толкова вкусна!Веганите да внимават защото когато има глад ще са първи на масата, но като основно блюдо!

63

Уйдьо Финесс

преди 2 години

Забраните на храни няма да сработи в Източна Европа. Reality Check: провалената забрана за варене на ракия в казани.

62

Анонимен

преди 2 години

Честно да си кажа, за кучета и котки не ми пука толкова - те не ми носят нищо. Но за животните, които ям, ми пука.

61

до 71

преди 2 години

Неизядена храна, която хвърляме на *** всеки ден!

60

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е, червеите, с които мислят да хранят народа, какво ке ручат?

59

Анонимен

преди 2 години

Великия Луи дьо Финес го предсказа - "Крилце или Кълка", това ни чака.

58

Вчера ви го казах

преди 2 години

Вчера ви казах, че Омикрона е края на вироса и след това ще ни започнат с храните. Ще забранят определени храни и ще трябва да ядете полуфабрикати, произведени от Хранителни конгломерати. Това стана ясно от историята с мусаката. ЗАПОЧВА СЕ! Нема да има мира повече. Свободният и щастлив живот приключи, само да ви кажа. Предстоят само ограничения и кризи, докато се изпълни десетилетката и т.нар. Голям Рестарт. Хайде със здраве!

57

Анонимен

преди 2 години

Taka е няма месо за всички, затова на средната класа се казва колко нехуманно се третират живорните, колко вредно е месото ... а като отидеш в ресторанта богаташите сал паржоли мууат ...

56

Тодор ЖИВКОв

преди 2 години

А междудругото Турция от кога и защо се подмазва на Русия ?За какво й е на Турция руска военна техника ?Ако Турция е РУСОФИЛ, защо тогава не иска да е в ЕВРАЗИЙСКИЯТ СЪЮЗ ?!Аз пазарувам от руски магазин БЕРЬОЗКА , защото наистина харесвам Руски неща и съм истински русофил, въпреки че съм аут сайдер !

55

Вагон ресторант

преди 2 години

Стига с тези пропаганди на Дойче веле, пътуването с БДЖ може и да не е толкова комфортно, но поне е евтино.

54

Грета Г лъмберг

преди 2 години

Ами дайте да ядем хора тогаз

53

Анонимен

преди 2 години

Пропаганда на двуличието 2030

52

Анонимен

преди 2 години

Не говорим за нас и аз ще си ям каквото искам, говорим за бъдещите поколения, развитието не спира до нас, а какво ще оставим след нас.

51

Анонимен

преди 2 години

най-добрата храна за човека са плодовете. с плодове са се хранели адам и *** в райската градина. обаче днес плодовете-хубавите, свежи, зрели плодове- са най-скъпото и най-недостъпно нещо за трапезата. а и плодовете не могат да се гледат в индустриални цехове. те искат почва, светлина, вода... но от лакомия човечеството само сряза клона на своето благополучие, унищожи природата и сега ще яде пресовани лабораторни насекоми и жилава трева от контейнери вместо вкусни, ароматни плодове...

50

Анонимен

преди 2 години

Аз ще си ям телешки пържоли и мусака, тревата и буболечките си ги пазете за вас.

49

до 48

преди 2 години

Ето такива коментари ме карат да си мисля, че има много хора които няма да прескочат пропастта на развиващо се общество, ще отпаднат от еволюционния план. Нетолерантни, тесногръди, автоматично тези описания подсказват, че живеят в собствен балон.

48

Сата НАТО

преди 2 години

Пак ще го напиша специално за 31.Нормално ли е бикът да умира 40 минути? ----///---- Ти къде видя бик да умира 40 минути? Това са твърдения на някоакъв активист, който има интерес от тази истерия и става дума за случка НЯКЪДЕ, "извън ЕС". В България никой никога не е убивал животни по такъв начин - напротив, нещата се приключват за секунди. Между другото, еврейският ритуал за клане е изисквал да се източи кръвта на животното приживе, заради което арийците и са ги наритали по концлагерите.

47

Прав ви път!

преди 2 години

Тия дето искат - могат да се пробват направо да фото-синтезират! Успех желаем!