24

Трезвен

преди 2 години

Нека сме спокойни, евреина с трабанта се е погрижил чужди воиски да умират за нас, все пак онзи ден в интервю каза, че ние в нато сме едно голямо семейство и при нападение над членове на нато е все едно да избираш кое от децата си да защиш. Аз напълно му вярвам. AKA руски ***, ***, антиваксър и т.н Мерси

23

Боклук!!!

преди 2 години

Такова падение от тоя спонджбоб не е реално. Зимай лодката и на вахта към Расия да ги удариш с дупе, жалка.р. Карали сте сичките алтернативна военна служба и сте се крили по ротните канцеларии като ми.шки навремето (който изобщо е служил от вас *** с двойно и тройно гражданство като Кирчо и ***)... Заминавайте на война и ***, оставете хората *** мира, достатъчно са гладни, бедни и прецакани!!!

22

Нато ще ни пази

преди 2 години

Каква ирония на историята.Днешните евроатлантици са внуци и синове на онези,които чакаха с надежда съветските танкове.

21

Борба за демокрация

преди 2 години

Да се качва на лодката и да акостира в Крим.Да си вземе оператор. Добро видео ще се получи. Малко са хладни водите на Черно море, но ако се намокри, ще му приготвят чай с коняк.

20

Асан

преди 2 години

Чакаме и г нома да са изкаже Танас Танасов :)))

19

Асан

преди 2 години

Т юфлек :)))

18

user

преди 2 години

Както вървят нещата ще посрещаме отново руснаците с хляб и сол. Кой нормален българин ще тръгне да се бие с тях?! Този пуяк да ходи ама с този корем най-много да го нaдуnят.

17

Паци

преди 2 години

Какви тъпaци и прoдажници тук... Ужас... Тоя не ми е приятен, но колко игнажденски трoловe... Срaм!

16

Анонимен

преди 2 години

Тоя ще води войната от Росенец, може и да по плува!

15

Анонимен

преди 2 години

Списъци на натовските продажници и предатели, ще ни трябват.

14

Анонимен

преди 2 години

""Аз съм обнадежден и сигурен, че рано или късно ще кажем на българското общество, че българската сигурност ще се гарантира с НАТО, включително и чрез разполагане на други натовски формирования на наша територия" -- гнусен национален предател. България трябва да излезе от нато, защото то е заплаха за нашата сигурност. Докато сме още в нато от сащ не трябва да купуваме нищо.

13

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗМЪТ ! ДОЛУ ЕВРЕЙСКИЯТ РОТШИЛДОВ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ И ХАМЕРИХАНСКИ ФАШИЗЪМ ! СВОБОДА,РАВЕНСТВО,БРАТСТВО!

12

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗМЪТ ! ДОЛУ ЕВРЕЙСКИЯТ РОТШИЛДОВ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ И ХАМЕРИХАНСКИ КАПИТАЛИЗЪМ ! СВОБОДА,РАВЕНСТВО,БРАТСТВО!

11

Възраждане

преди 2 години

Ицо Пирата му запари под ***.. Май е гледал клипчета в Тубата, как Руския флот се справя със Сомалийските питати..и явно не му е харесало.

10

Абе Ице...

преди 2 години

...аз неща да съм готов за отбрана! Като толкова ти се воюва, грабвай един м16 и ходи се бий с руснаците. Аз обаче не се възприемам като пушечно месо. При първият куршум се изнасят на друг континент, различен от Евразия!!!

9

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Тоя е некъв сектант от тип "Свидетели на Лайnoва". А бе,***,поне десет от държавите членки на НАТО ще откажат да участвуват във война срещу Русия. Ти имаш ли представа,че само във Франция единствено евреите подържат хамериханците? ЗЕМУР е евреин и лъже ,че подържа Русия. ЗЕМУР евреинът се изкара по френски националист от французите. Хиспанци,ханглищани и хай германци ли ще победят Русия ,Китай,Виетнам,Северна Корея,Иран,Венецуела,Куба.... Идuoт !

8

Цирк Буш

преди 2 години

Леле, тоя Кювлия тръгна да воюва с Русия..............ХА-ХА-ХА

7

Анонимен

преди 2 години

Ако имах власт никога нямаше да има Иванов и Мустафа .Късметлии нямам власт

6

Анонимен

преди 2 години

С Бойкикев на първа линия и победата ни е в кърпа вързана, руснаците ще умрат от смях и ще го обслужат както му е реда. Почна ли проверка откъде пари за апартамент в Белгия има безработният Бойкикев по онова време

5

Анонимен

преди 2 години

Америка е изкуствена страна .Като Великобритания краде от по малки страни безкруполни.Дано ги заличат