38

Анонимен

преди 2 години

До Бенефициент на грант "НМе е съвсем така, Украйна им е братски народ" Той Кулеба го каза на шефа ти, но ти си слаб работник, и не внимаваш какво се говори.

37

анонимен келеш

преди 2 години

руски тролейбуси,вие за Глазгоу Рейнджърс или за Айнтрахт Франкфурт?:):):)Са нали гледаме мач:):):)

36

Бенефициент на грант

преди 2 години

НМе е съвсем така, Украйна им е братски народ и гледат военната операция да върви с по-малко жертви, ако подпукат скандинавието ще е доста по-брутално и без огледа за хуманност на поразяваните цели!

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36 Ти с какво мислиш, че се занимава америанското военно разузнаване? С чоплене на семки ли? Абе, русофилчетата не ви ли светва, че щом ГУГЪЛ ви вижда и неизрязаните нокти, американските военни сателити надничат и в космясалите уши на Джуджака? Егати фантазьорите на по 12 години сте.

34

Magana

преди 2 години

Те шюшляците докато превземат Украйната,до тогава и Китай ще бъде в НАТО.Оказва се,че Русия държави членки на Алианса не смее да ,,освобождава''.Та затова сега всеки бърза да си върже гащите овреме.Вече никой няма вяраи доверие на строителите на ,,светлото бъдеще'' дето и до днес живеят с тъмното си минало.От социализъм към ,,червен феотдализъм'',и разбира се възвръщане на крепостничеството.

33

Анонимен

преди 2 години

Трудно ще се справят сащианците руснаците имат силози подвижни батареи подводници самолети и тн.

32

анонимен келеш

преди 2 години

Всички гледаме финала Рейнджърс-Айнтрахт.Руските тролеи плашат с ракети и ядрени бомби:):):)оооотреепки бате:):):)

31

Анонимен

преди 2 години

До R.A.T.M "просто едни ракети ще излетят от Кьонигсберг" Кьонигсберг ще престане да съществува в момента в който щатските сателити видят подготовка за изстрелване. Също както впрочем и останалите наземни цели на русНАЦИте. Надеждите им са в подводниците, но като знам руската безаналогова техника, на всяка й знаят точното местоположение до метър.

30

Сармат

преди 2 години

Половината крайбрежие на САЩ.

29

смех

преди 2 години

Сащ щели да защитават швеция и финляндия от кой бе от извънземните ли илинот лосовете

28

R.A.T.M

преди 2 години

Да влизат в НАТО да поискат и ядрено оръжие на тяхна територия и забравете за специални военни операции просто едни ракети ще излетят от Кьонигсберг от руската военна база на северния полюс в посока Вашингтон даже не е нужно да са ядрени и вакуумни( за Шв и Фин )ще свършат работа, може и от подводници. Те само да поискат ЯО, отговора ще е подобаващ със сигурност, те се умориха да повтарят къде минават червените линии. Каков привет, таков ответ.

27

анонимен келеш

преди 2 години

Лично аз съм за Айнтрахт,но и Глазгоу Рейнджърс заслужават трофея нали така руски тролеи?:):):)Иначе с тези бомби и ядрени ракети плашете гаргите и децата на Песков:):):)Айдеееееееее 1-1:):):)

26

до 27

преди 2 години

ти не си нормален

25

Анонимен

преди 2 години

Съпротивата на Турция се обезмисли, след като САЩ директно заявиха, че ще защитават Финландия и Швеция, при нападение от Русия. Ердо може да се завива през глава.

24

Анонимен

преди 2 години

Русия е твърде огромна, твърде много цели трябва да се унищожат в сравнение с възможностите на САЩ спрямо потенциала на стратегическата противоракетна отбрана на Русия. А за САЩ са достатъчни няколко ракети за да бъдат изтрити от лицето на земята, не става дума за Посейдон или за новите ракети, достатъчни са старите като Булава и Топол.

23

Ясно е че ако стане

преди 2 години

ВОЙНА ТО ТЯ ЩЕ Е ЯДРЕННА И НА РУСИЯ И Е ВСЕ ЕДНО КОЛКО СТАНИ ЩЕ УНИЧТОЖИ ДВЕ ИЛИ ТРИ В ПОВЕЧЕ (РАКЕТИ ИМА ЗА ВСИЧКИ ) ИЛИ ПО ВРЕМЕ НА 3-5 СЕКУНДИ ПОВЕЧЕ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ

22

Анонимен

преди 2 години

И сега въпроса е следния Русия азиатска или европейска държава е

21

Анонимен

преди 2 години

В този турболентен и напрегнат световен преход от едно състояние в друго е необходимо на хората трябва да се обезпечат базови потребности - храна, безопасност да бъдат защитени, енергия да се отопляват. Всичко това Русия го има в изобилие, а на запад го нямат достатъчно, а някои като натовска България са на ръба на оцеляването и през слеващите месеци рязко ще паднат.

20

анонимен келеш

преди 2 години

До Финландия и Швеция:):):)Кой плашиш бе ватенка?:):):)

19

Анонимен

преди 2 години

Абе попъркаха света, кви бомби, кви самолети, баси побърканата планета..