677

Гост

преди 1 година

Рогозин е руски неонацист. Това е подробно документирано. Можете да потърсите информация в Интернет. Русофилите в България просто не могат да приемат факта, че държавата нацист, ядрен шантажор и сериен убиец и лъжец в момента е русия. Да, САЩ са вършили много злини по Света, но това не променя факта, че нацистите в момента са русия.

676

Значи

преди 1 година

Кира и Кокора няма да го пуснат Лавров, защото е грозен. Виж Путин може и да го пуснат. Никой не може да прецака Кира и Кокора.

675

А така

преди 1 година

Да раздвижим малко....

674

Дай Бън

преди 1 година

Немойте ме дразнете.Ша са изтъркалям пак!Макидониц съм,по произход оргинал окрайнец от южна Гърция...

673

Малии

преди 1 година

Сега Рогозин като рипне на трамплина и ще направи четворно салто мортале.

672

Komentar1

преди 1 година

Защо няма обявена награда на сайта на ФБР за Путин и Лавров по 1 мил. долара?

671

Komentar

преди 1 година

708 коментара и никой не е написън истината. Според вътрешен източник от Кремъл след това дискредитира от руските власти цитирам "Искане от Лавров коридор и отказ към Сърбия е знак за активиране на сръбските ядрени сили в пълна бойна готовност срещу НАТО ако искат след това да ги има на картата." Невежеството ми към това време беше "за ларвите няма ли кълвачи" откъде да знам къкъв е Лавров......

670

Жалки сме

преди 1 година

Тука вече не става, дума дали си русофил, или русофоб, това е някакво свеобразно идеологическо дъно. Не знам на кой българин, това му е от полза?! Темите ни са свързани с всичко друго, но не и с реални проблеми. Създадохме поколения, които не са научили собствената си Исторя. Когато повтаряш едни и същи грешки, ковеш една и съща съдба.

669

срамота

преди 1 година

Някой знае ли какво печелим от тази забрана?Може би потупване по врата от бабичкеро Херо?Има ли човек с мозък в тази държава ,който да се сеща че след лятото идва зимата?Вучич , Ердоган и Орбан по-глупави ли са от Кирето?Ролята на краварска полога вече е станала основна роля на всички наши продажници/политици.

668

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Тия руснаци се дуят като балон а ние българите ще го спукаме

667

безумци

преди 1 година

Комунистите от Кремъл смениха името на вр. Столетов на Шипка 2, фашистите от Кремъл искат да заличат костите на загиналите и паметниците във войната с османската империя за винаги.

666

До Костов

преди 1 година

Нямаме танкове и гаубици подарихме ги на Македонците. Ако има някои остатък е като лейка и няма да мине и километър. 30г демокрация нищо не остави. Нямаме и минохвъргачки имаме само гол тумбак даже и самолетите на Чефте войвода ги няма, съюзници му евроатлантици му нямали доверие и щели даги доставят ама не се знае кога

665

Анонимен

преди 1 година

Вярно е казал, че сме трусливи. Българите се смеем на руснаците, но като виждам в каква *** живеем, сме по-зле като народ. Толкова сме мързеливи и крадливи, че думи нямам. Тук сме по-големи комунисти от Китай и Русия.

664

Вуте

преди 1 година

Какво ли ще плямпате тук ако утре думне нещо в София? Злоба и плюнки а всичко може да пламне в Софето. Имате опита в София разказвали ли са ви бабите и дядовците кои е бомбандирал София? Дали има живи които помнят бомбите на София?

663

Галин Костов

преди 1 година

Явно тоя "ас на космоса" ни преценява като страхливи заради позицията ни да не дадем оръжие на Украйна и по този начин да не разпалим още по-голяма война. Защо да продължаваме да изглеждаме като страхливци в техните очи? Нека да пратим 3000 танка, два пъти по толкова гаубици и няколко самолета на Украйна. Очевидно руснаците това няма да ги сбърка. Те са смели и ще ги трошат като орехи.

662

Доцент

преди 1 година

Абе каква ракета бе? Джакпота от китайските *** ни стига 10 пъти да ни издави

661

Анонимен

преди 1 година

абе той се майтапи, знаете ли колко струва една такава ракета за 100 пъти по-малко някой от нашите политяги ще ни продаде и ще ни навредят много повече, отколкото да ударят едно парче разграбена запустяваща пълна с морално деградирали ганевци територия. тия ракети не се произвеждат за да се използват а аз всяване на страх и ужас в такива малки държавички които се чудят на коя велика сила да станат ***:)))

660

Ненормален

преди 1 година

Презрян народ сме.

659

И. Петров

преди 1 година

Този път се прекали със сервилността и слагачеството. Затова всички наши съседи ни презират. Народе....

658

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли какво е гарота? Е това сега е хванало Лавров за гушата, и всички други слуги на Путин! И ще се затяга докато пръсне кръв! Самия Путин не го броим. Той е пътник!