Защото не пуснахме Лавров: Шефът на "Роскосмос" заплаши България с ядрена ракета

Вчера страната ни затвори въздушното си пространство за външния министър на Русия
6 юни 2022 10:35, Нели Христова
947
Защото не пуснахме Лавров: Шефът на "Роскосмос" заплаши България с ядрена ракета
Снимка: БГНЕС

Шефът на "Роскосмос" Дмитрий Рогозин заплаши България с ядрена ракета Сармат, заради твърденията, че е затворила въздушното си пространство за самолета на Лавров.

Вчера ТАСС съобщи, цитирайки сръбския вестник "Вечерне новости", че България, Северна Македония и Черна гора не пускат самолет на руския външен министър Сергей Лавров да мине през тяхното въздушно порстранство, за да иде на посещение в Сърбия на 6 и 7 юни. По-късно новината бе потвърдена и от говорителката на руското външно министерство Мария Захарова.

По този повод Дмитрий Рогозин, шефът на "Роскосмос" написа в Twiiter:

"Ето с какво е добър Сармат. Той няма да иска никакво разрешение за полет от страхливите българи, злопаметните румънци и предалите нашата обща история черногорци. Както и шведите."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


947
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
737
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До История даге,к.779 Показваш голяма неграмотност.Само в едно изречение- три правописни грешки. Пишеш тия, добрОЖАНскиТЕ чернозем. Добруджа бре, кореспондент, и съгласувай по число думата чернозем с добружанскИЯ! Пише се бомбаРдират, а не бомбаНдират. Руските кораби не са дошли да ПРЕВЗЕМАТ България, защото с 3 кораби държава не се превзема, а се бомбардира град и моряците не са умрели, а са загинали. Ти да не си племенник на генерала от Банкя?
736
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинците колко руснаци и българи ИЗГОРИХА ЖИВИ? ИМА ВИДЕА С ТОВА,ДАНО НЕ ГИ НАМЕРИТЕ!!!Ужасно е...Дано не ги намерите и да не чуете крясъците на жив човек,когото заляха с бензин и запалиха.Нямам думи.Дърто магаре съм,но плаках докато гледах едно от видеата.Едно време така фашагите са горили хора в концлагерите.Няма разлика.
735
3
 
4
 
! Отговори
Антрополог преди 1 година
Тия не им ли спреха Тутъра ве,тоя морав алкохолик да не пише от на копейкин вилата край Варна...
734
5
 
10
 
! Отговори
Сатанисти!!! преди 1 година
Путин за 100 дни уби 248 украински дечица ,всичко друго са празни приказки.
733
3
 
6
 
! Отговори
История даге преди 1 година
Първата световна забравиха като ги заровихме тия в доброжанските чернозем.Забравиха и как им потопихме флота когато бомбандираха Варна пак през ПСВ ( имаше и две немски подводници У7 и У8 ,които дойдоха да ни помагат) .Комунистите изтриха теа моменти от историята ни и дори вдигнаха паметници на руските агресори умрели в опит да превземат България.
732
5
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
За 30 години демокрация,западът ни трови с всякакви бо.клуци,но понеже пристигат от рая на земята,затова много не му мислим,а ручаме със засилка.А сега Русия ни заплашила с атомна бомба,и се вдигна врява до небесата.Защо не врещите за милионите,които източват от нашите джобове,та да хрантутят украинските "бежанци"?
731
3
 
9
 
! Отговори
Ха ха ха ха ха ха ха преди 1 година
Сарми, чушки и счупени пиратки. Повече от москвича не могат.
730
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В бг-то не може, ама в Турция - може - ЖАЛКИ СМЕ!
729
6
 
11
 
! Отговори
Воклук преди 1 година
Страхливците заплашват вместо да спрат безсмислената война. Страх ги е че ще бъдат съдени от целия свят.
728
0
 
1
 
! Отговори
до Мама и на руски, преди 1 година
и на украински също и кой знае на колко още езици.
727
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Обичам РусияНо българите мразят проруските *** като теб!!!
726
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ОСВЕН ДА"БЛАГОДАРИМ СЪРДЕЧНО"ЗА"ПРЕКРАСНИТЕ"СЛОВА НА ГОСПОДИНА,ДРУГО НЕ НИ ОСТАВА!КАКВО МОЖЕМ ДА ОЧАКВАМЕ ОСВЕН ЛИНЧ-ОТ ДРУГОВЕРЦИ,АТЕИСТИ,СЕКТАНТИ И ВСЯКАКВИ"ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ"ОТ РАЗЛИЧЕН ВИД И РОД!НИЕ И БЕЗ ТОВА ДРУГО НЕ ПОЗНАВАМЕ-ВИЖТЕ И ЧЕРНИТЕ СТАТИСТИКИ НА НАШЕТО ИЗЧЕЗВАНЕ КАТО НАЦИЯ,ВСЕ ОТ"ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ"!НАЙ-МНОГО ДА ПРИКЛЮЧИТЕ ДЕЛОТО АДОВО ЗА БЪЛГАРИЯ,НО КАТО ХРИСТИЯНИ ПРИПОМНЯМЕ ЗА НАБЛИЖИЛОТО"ВТОРО ПРИШЕСТВИЕ"И НАЙ-СПРАВЕДЛИВИЯ СЪД ЗА ЧОВЕКА-БОЖИЯТ!А ТО ЕДИН ЖИВОТ ЖИВЕЕМ-СТИГМА! "УСПЕХ"!!!
725
2
 
3
 
! Отговори
хм преди 1 година
хм, странно! Социална мрежа със собственик Илон Мъск.На 11.04.2022 - Туитър налага ограничения на руските правителствени акаунти.И Рогозин пише там???
724
3
 
17
 
! Отговори
Тая шибана руска преди 1 година
Руските бо-клуци, които няколко века след покръстването им са бедно население на обикновено киевско-московско руско княжество, управлявано от разни пияници князе, тръгват с цялата си надменност да заплашват България, която от Времето на Тервел има титлата Кесар/Цезар! Блатная НИКОГА НЕ Е била Империя, НИКОГА НЕ Е имала император! Руското блато е имало само князе за управници, които по-късно самозванно се титулират "царе" и "императори", титли, които не са реални.
723
4
 
3
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
До Хитлерюгенд пръво, кафе райдер, бездетен = стерилен. второ, в русия отдавна има подобни подразделения. радев за малко да ни направи и на нас, маскирано като "връщане на нво". така че, по редко отваряй зурличка, плез.
722
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен762 клес, недей да решаваш на кой колко земя му трябва, че на тебе ти требва трап метър на два, а на сръбете българия до плевен
721
0
 
6
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
ше требва да си купи от мъск двигатели, щото след последните му сделки са немножка абасралис
720
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На спаpужения шyшляк Иву Никодимофф в задния двор
719
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е заплашил България с ядрена ракета а с това че тази ракета няма да иска разрешение от Киро-тпото да премине над нашата територия и да удари където трябва.
718
1
 
4
 
! Отговори
бай Течо преди 1 година
Сармат е увеселителна ракета тип фоерверк и е аналог на по стария тип съветска увеселителна фоерверк ракета СС-20.И Сармат и СС-20 гърмят по осем пъти като римски свещи и правят много красиви огнени зрелища в небето.