327

Даскал Кольо

преди 1 година

Сега ли го разбра??? Това , човече, е война, а не комедия. Преди да започнеш да говориш и да действаш, да беше попрочел това- онова от историята на войните. САЩ и НАТО ще ти дадат оръжие, но не и войници. А Путин просто чака зимата, за да си свърши работата, както през ВСВ.

326

А

преди 1 година

Грешката на Путин беше, че вярваше, че има достатъчно непромити мозъци в Украйна, които да помогнат да се сменят властите в Киев. С подкрепата на т.н. Запад, денацификацията отпадна. Сега Путин събира руснаците в Източна Украйна в санитарен коридор от от Донбас до Крим. Раздават се паспорти на РФ на всеки желаещ. Възстановяват се разрушенията.

325

Анонимен

преди 1 година

До Антихрист промита глава си ти не грамотник *** и защитаваи

324

Анонимен

преди 1 година

Алеко Константинов също е критикувал България и българите чрез своя герой и какво от това. Аз го цитирах по памет по надолу. Русофобите какво постигат с тази неприятна опорка. Показват колко са посредствени те самите русофоби като *** хич ги няма.

323

моля?

преди 1 година

как така? нали избивахте руснаци с хиляди, а вие губехте по 100-тина човека? нали напредвахте и щяхте да си върнете териториите? и са изведнъж голяма човешка цена сте били платили и искате още оръжия... Докато ти клоун комик не легнеш под земята така ще е!

322

Анонимен

преди 1 година

и теб да те вземат кукличко сащ и борис джонсън как искат тека се бъзикат стеб

321

Антихрист

преди 1 година

Руските терористи като същински антихристи палят православни църкви! Нищо чудно нали са под юрисдикцията на руския патриарх-антихрист Кирил или по-точно другаря атеист полковник от КГБ Владимир Михайлович Гондяев член на комунистическата партия, която седемдесет години палеше и разрушаваше църкви, убиваха православни свещеници! Сега техните озверели руски потомци заедно с чиченския башибозук техни верни ортаци, продължават в същия дух да рушат и унищожават един християнски народ!

320

бай Даньо

преди 1 година

Само въпрос на време е украинците да запукат Зелински за тая *** която им подложи .... Мда ще победим Русия , мда !?

319

Анонимен

преди 1 година

Путин=Хитлер + всички русо-путинофили

318

руски ценности

преди 1 година

Руската империя е първата Европейска държава декриминализирала зоофилията през 1903 г. Съветска русия първа в Европа декриминализира хомосексуализма. През 1922 г. русия декриминализира инцеста, който и досега е легален! Руснаците като са толкова "морални" защо търпят това? Защото грехът им харесва! Руски лицемери! Плюете САЩ и ЕС че били "грешни" а пък не виждате че сами вие цели сте изтъкани от грехове. Тръгнали да вадят сламката от очите на другите а пък не виждат гредата в своето око!

317

Анонимен

преди 1 година

Като сте небоеспособни защо се сражамате?

316

Дж. Флетчър

преди 1 година

До Дж. Флетчър: "няма по-жалки *** от тези, които използват моето име".

315

Коридор от Азот

преди 1 година

Интерфакс: Ръководени от хуманни принципи, въоръжените сили на Русия и формированията на Луганската народна република са готови да извършат хуманитарна операция за евакуация на цивилни. За целта от 08:00 ч. московско време до 20:00 ч. московско време на 15 юни се открива хуманитарен коридор в северна посока към град Сватово на Луганската народна република.

314

кк

преди 1 година

бело има ли

313

Анонимен

преди 1 година

Командата на Зеленски е " кръгом и пак напред".

312

Пешко

преди 1 година

Ами ти си виновен за жертвите,

311

Парадокс

преди 1 година

До До русофил - пак си извадил нещо от контекста. Но мед ми капе на сърцето да цитираш ТОЧНО Жириновски. Нямаш капцитет да го разбереш, но съм полъскан! :)

310

До русофил

преди 1 година

До жалка папагалщина! "Спасяване на Русия" от Владимир Жириновски. 1997 г.

309

Влад. Жириновски

преди 1 година

"Когато Александър I помоли (Николай) Карамзин да преразкаже съдържанието на многотомната си работа за историята на русия с две думи, ученият отговори: "мога да го направя с една дума: КРАДЪТ - каза Карамзин просто"

308

жалка папагалщина

преди 1 година

По какво ще познаеш про-западни леваци опитващи се да садят русофобия? По 'цитататите' които преписват - нито знаят откъде са, нито от кога са , нито от кого са, нито по какъв повод са казани - НИЩО! , нито дали са достоверни - НИЩО! Простите папагалчета, просто повтарят! ( и да! -огледалото ядосва маймуните. ;) )