449

ЧИЧЕкъм дияна:

преди 1 година

1.Радев е първият честен, смел и верен на народа човек. А за 33 г. се доказа че в БГ няма почва за "демокрация",макар, че всички я искаме като е в европа. Доказано също е че СОЦА създаде много недъзи на хората, но ние обикновените хора, бяхме по-доволни тогава от сегашния хаос и беззаконие.

448

Анонимен

преди 1 година

Ехх как им се иска на някои, обаче няма да им се случи. Ще има наказания за предатели като слафчу наркомана и радеф.

447

Мен

преди 1 година

На тоя индивид, иза.кал това, мога само да кажа да ходи да си ***...

446

Анонимен

преди 1 година

Президентска република със зелен чорап на чело се превръща в казарма.

445

Анонимен

преди 1 година

Хич не ми прилича на платена статия, ама хич.

444

Диана

преди 1 година

Президентската република може да стабилизира страната, но може и да я доразруши. Имам в предвид, че нещата ще зависят от президента, а както усещам готвят без.мо.зъч.ния тр.ол Радев за тази позиция, което според мен би било поредната катастрофа за България! Ние нямаме личност, на която да вярваме дотолкова, че да й поверим управлението на страната! Първо трябва да отстраним БСП от политиката, всичко останало ще бъде мижи да те лажим, според мен...

443

Диана

преди 1 година

До Социаглиcт Разбира се, че човекът е виновен, не размислите му, нали така?! За БСП има човек-има проблем..Защо не кажеш кое не ти харесва в написаното, а се нахвърляш на човека, про.кле.то БСПарско ку.че, значи..Толкова елементарни хора като вас, за които всеки, който не е съгласен с тях е против тях дори на фона на разрухата, която ни донесохте с прехода си и от която 30г. вече не можем да се оправим..Ето защо трябва да си ходите от политиката-само замърсявате политическото пространство

442

Диана

преди 1 година

Една търговска сделка не може да се "свежда до различен тип съображения", когато наистина е търговска сделка и няма политическа подплата. С присъствието си в политиката БСП провокира множество противоречия на всяка стъпка, дори и в области далеч от политиката политизирайки всичко и всички. Проблемът не е в партиите, а в борбата на партиите срещу БСП. След нейният преход, довел до такъв погром на всички нива в българската икономика и общество, БСП е недостойна да стои в политиката на България!

441

Владо

преди 1 година

след като чуждите разузнавания ни пробутаха проекта ПП, барабар с "кирчо и кокорчо " , след това което ни причинаха като държава мо звучи разумно, и спасително в сравение с тиквеннно управлвнив или коалиция на незвестен принцип която да удържи пак 6 месеца и магариите сътворени от нея да бъдат оправяни в далечно бъдеще

440

Социаглиcт

преди 1 година

Докато такива индивиди като Николай Ников учат студените, икономиката ни ще лети по нанадолнището.

439

void

преди 1 година

Изглежда Николай Ников "след динамична кариера в лондонското сити се е завръща в България" след като многократно е бил обладан от руската агентура, за да се превърне в проводник на руската мания за величие върху нашата родна земя.

438

Ох ли

преди 1 година

Мечтата на Рублофила е Президентска република с еднолична власт Отваря бузки Президента и Азиатците ни го забиват мощно и дълбоко

437

Анонимен

преди 1 година

460 Или още по лошо, руски анклав, над който Сърбия ще доминира и издевателства, на Балканите, като руско протеже.

436

Анонимен

преди 1 година

460 С цар Киро просто, сигурно, ще станем такава.

435

Анонимен

преди 1 година

Ще стане ромска република. Българите ще се изнесат да наторяват белите държави

434

Оракул

преди 1 година

А Николай Ников ще се събуди в леглото на Кристиян Вигенин с хиляда рубли на шкафчето и силна болка на едно интимно място.

433

Анонимен

преди 1 година

Диктатор в евроатлантическа страна по руски модел, с главен енергиен доставчик "Газпром", означава край на държавата България.

432

Вуте

преди 1 година

Е доживях да видя такава снимка като тази на статията. За съжаление много късно, парламентарната република се разпада.Дори и с фалшиви избори(машини) и мъртвите души, партиите не могат да сформират правителство. Време е да се свика ВНС и да се определи нов курс на България. Тая зима е момента това да се случи.

431

Анонимен

преди 1 година

"Има също и докторантура по Икономика и Управление от ЮЗУ Благоевград." Това не трябваше да го пишете е края, а в самото начало, че да не си причиняваме четенето на този чутовен манифест.

430

Анонимен

преди 1 година

Те така искаха и руснаците преди 143 години, и не им се получи. Тогава петата колона им бяха възпитаниците от Руските военни училища и посланниците и консулите им. А сега кои са - рубладжиите като Румен Овчаров.