137

Анонимен

преди 1 година

Раз 1: Бяхме свидетели на падение за българската демокрация - действащ министър-председател незаконно да арестува своя опонент. Раз 2ЛБяхме свидетели на падение за българската демокрация - недействащ министър-председател наместо да арестува "уби" с човек с гранатомет и Раз 3: Действащ Президент още не се е покаял пред Обществото и разяснил защо едно дете трябваше по толкова загубен начи да почине

136

АК-47

преди 1 година

А-хааа, чак сега разбрах. Значи ако дядо Гошо и баба Тина от село Смолско не могат да си купят достатъчно дърва за зимата, защото пенсиите не им стигат, ще им ПОМОГНАТ евроатлантическите ценности. Що не се гръмнат онзи българомразец с Май.ната му на православието и комсомолският изтърсак Роско.

135

Анонимен

преди 1 година

Вярно е колкото пари да натрупаш не могат да ти вьрнат дете

134

Анонимен

преди 1 година

До МдаАбе и Плевналиев не видя добро от кариерата си и "евроатлантическото", убиха му детето и никакви имоти не могат да заменят това!

133

Ха ха

преди 1 година

Гледах едни снимки как баце дьрпа ухото на роско явно е бил непослушен - публикувани от лена

132

Анонимен

преди 1 година

Не евроатлантически ценности, а общочовешки! Не може да доставяме оръжие и да сме човеколюбиви! И сговор между партии за управление трябва да има с цел просперитет на България, а не заради ЕС и НАТО!

131

Анонимен

преди 1 година

Как няма да го осъди! Ще го осъди и още как. Нали беше президент в премиерска република и редовно Мутрата му налагаше чембери по главата. Двамата клоуни са толкова жалки, че етрудно да се опише ккаво е падението им.

130

7

преди 1 година

Кои сте вие ,господа!Измислени от Баце за пропаганда!Като кучето пред НС!

129

Моряка

преди 1 година

Прочетох коментарите.Кой каза,че българите били дълбоко разединени.Такова единодушие в оплюването на тези двамата говори за обратното.Може би липсваше Дебел Сашко,като трети преговарящ .Щяхме да проверим,дали е най мразения човек в републиката.

128

Анонимен

преди 1 година

Проблемът е, че ПП и ДБ са се запътили към поредни нови избори, потънали в розови мечти, неосъзнаващи че пътя за тях отсега нататък е само надолу ... ще си научат урока по трудния начин - като Слави, защото когато избирателя е казал да се прави коалиция, партиите са длъжни да направят коалиция, а не да ми чакат нови избори - на принципа Тука има - Тука нема.

127

Анонимен

преди 1 година

Тия са марионетки на чужди посолства

126

Анонимен

преди 1 година

По-важно е кво ще осъди "народният съд" след близко време

125

Анонимен

преди 1 година

Не знам как успяха да съберат най-безполезните същества на едно място!

124

ДАВИД-ОГЛУ

преди 1 година

Турците като азиатски чужд на белите европейци език сме айнщайнци фенове че цялата бяла раса без изключения са расисти......................освен това турците сме Римляни можем да обединим ДПС с албанците в Северна Македония но предпочитаме РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ от Рим..............турците сме направо ДАВИД-ОГЛУ звездата на ЦСКА тире и сие

123

Мда

преди 1 година

Евроатлантическо според роско еАз ям и пия купувам имоти в гьрция а ти студуваш и гладувашСредно и двамата - ядем пици и имаме двустаен

122

Бай 100ян

преди 1 година

Ясно ,че с партии няма да стане. Случихме на президент който обаче за съжаление няма никаква власт. Поради тази причина трябва да се махне ограничението от 2 мандата които може да е на власт. Нека да може да управлява докато народа го иска а не да има някакви ограничения !

121

Анонимен

преди 1 година

Прав е, спомняме си, когато беше президент.

120

Анонимен

преди 1 година

До МорякаКакво може да очакваш от Бжежински, който е поляк-католик? Самите поляци сменят вярата си от православна в католическа след ПСВ, сменена е с насилие и кръв, немците ги покатоличват, но европейската история се гради върху лъжа и надали хората и самите млади поляци знаят това !

119

анонимен

преди 1 година

Тук пишещите, явно си харесват Кирчо недокла-тения и Кокорчо ***-да-ла, които ни сринаха икономиката, само за 6 месеца!

118

Моряка

преди 1 година

По скоро Пасито беше казал "майната му на православието".Разбира се,че копира своя идол Бзежински,който още преди 30 години беше написал кратка програма за американските агенти:"Сега,когато падна Берлинската стена,пред нас остана само един враг- православието."