85

Анонимен

преди 1 година

Да благодарим на ГЕРБ

84

Анонимен

преди 1 година

Това не са лекари, това са мошеници. Разбрах го по време на пЛандемията. Да напускат и ако не в затвора, то поне на нивата.

83

Анонимен

преди 1 година

Европа се е запътила с пълна скорост към екосъобразното бъдеще и зелени енергии. Кремълският изнудвач остана с празни ръце!

82

Анонимен

преди 1 година

Руски войници в писмо: Загубихме 300 души и 50% от оборудването си Те споделят, че са били хвърлени в "неразбираема" битка. Съжалявам ги руснаците, жал ми е просто за тях, особено след като загубиха в Украйна, съжалявам ги.

81

Отдавна се знае

преди 1 година

Болни не се лекуват, а се пускат по пързалките от клинични пътеки - който оцелее, оцелее. Важното е да се усвояват парички от касата.

80

ЗАКРИВАЙ

преди 1 година

ГЕРБ затри болниците, здравеопазването, училищата и детските градини. Да се готвят Парламента, Конституцията и Държавата.

79

Анонимен

преди 1 година

Екстрите на демокрадията. Като си плащаме за здравеопазване, поне качеството на услугата да се повиши. Болниците ни са като копторите на майка Тереза. Добре, че още не ми трябва, всеки Божи ден се кръстя.

78

Gogo

преди 1 година

Нашите управляващи извършват организиран геноцид срещу българите, освобождавайки прекрасната ни земя от нас като:Внасят отровни пестицидни храни от турция, радиоактивни храни от украйна, горят италиански отпадъци в непригодни тецове и инсталации, внасят опасни и радиоактивни отпадъци, мачкат пенсионери и затриват здравеопазване и образование, поддържат високи нива на омраза и разделение сред народа, не поддържат инфраструктурата, "насърчават" емиграцията! Браво политици!

77

Цуци Цаци

преди 1 година

Нали Цецка Цачева има болница - да се лекуват там. При хубавите ГЕРБ-аджии, нали все за тях гласуват? Аз не гласувам за ГЕРБ и се лекувам в частни болници. Здравни осигуровки НЕ ПЛАЩАМ.

76

Анонимен

преди 1 година

Алоу, герп ! Че нямаме здравна система е ясно ама аз да питам кога ще падне бенза с левче ?

75

Не е изненада.

преди 1 година

12 Години ГЕРБ затриха всички държавни болници и ги оставиха на произвола на съдбата. Нима има някой изненадан.

74

Анонимен

преди 1 година

15% от българите не се осигуряват. Ами като са безработни и нямат пари и умират. Нали това е политиката. Богатите имат пари да плащат но по закон са защитени да не плащат и те. А като се оисгуряваш пак е платено и пак няма смисъл да се осигряваш. Който има много пари ще се лекува, а който няма пари, има гробищата/.

73

Видими Резултати

преди 1 година

ГЕРБ

72

Да умират

преди 1 година

Да отиваме на частно и дотам. Колкото познати млади лекари имам доказани специалисти до 40, всички минаха на частна практика. Държавната каса, ако плати се чака с месеци, а парите са смешни. Сметките обаче растат, а живота поскъпва.Ако можех да не си плащам държавната осигуровка нямаше и да я погледна. Застраховка Живот + допълнително здравно висок пакет последните 3 години са ми били винаги по-добри. Личната лекарка е полезна само за болничен без въпроси. За останалото само на частни прегледи

71

MAKAK TAKA?!

преди 1 година

Боко *** рече, че всичко по негово време е било цветя и рози? Какво говорите вие бе?!

70

Анонимен

преди 1 година

Плавно повишаване на възрастта за пенсиониране до 65 години, ахах баба ми се пенсионира на 55 и ние всяка година ставаме все по-добри, работим все повече и вместо на 45 ще се пенсионираме на 65 ако доживеем.

69

Въпрос???

преди 1 година

След като сме болни и умираме най - много ,защо са ни болници ??? И след като сме бедни , защо да плащаме на 240 депутата ??????????

68

Анонимен

преди 1 година

Закриите половината болници защото гълтат пари за ремонти и заплати а хората нямат пари да се лекуват и няма смисъл.

67

Турист:

преди 1 година

Геноцидът е в действие...! Псевдо държава и народ, нарочен да бъде ликвидиран, чрез своите продажници!

66

Истината

преди 1 година

Държавата не плаща на Здравната каса