12

Който не целува ръка

преди 1 година

да не се чудите после защо винаги ще сме последни в Европа по икономически показатели, скоро и еврофондовете ще спрат (справка Унгария), ако приемат Албания и те ще ни изпреварят

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8. Комунисти няма от 60-70 години насам. Ако ти се привиждат не е добре работата...

10

Анонимен

преди 1 година

Безобразие е, че го излъчват. Те знаят, че на българите е известно какво ще чуят. Но искат пак интрига - виждате ли лошите войнолюбци какви ги вършат зад гърба им. Това е същата партия която провеждаше репресиите навремето и не само не се съобразяваше с българския народ, а всеки който беше против репресиите заминаваше в Белене. Дано бог им върне някога и на тях и на потомството им всичко, което натвориха.

9

Анонимен

преди 1 година

Продажбата на държавата трябва да е публична все пак

8

Анонимен

преди 1 година

комунистите ще приключат съвсем скоро като партия

7

По същество

преди 1 година

Не на националните предатели, опитващи се да влачат страната на където им кажат от Козяк.

6

Анонимен

преди 1 година

Защо върнахте хартиената бюлетина? Защо обслужихте ГЕРБ, за пореден път. Лицемери и богаташи сте вие от БСП. Защо олигарсите в БСП мълчат за гербаджийските назначения от Радев? Само Божанков ли ги разкрива тези далавери? Затова ли му изпращат проверки? Че е инакомислеж човек, че има достойнство? Какво пави такъв човек в БСП изобщо не знам.

5

Пич

преди 1 година

Точно тъй: всичко трябва да е тайно. Да не разберем как отново предавате и продавате родината си. Тичайте да целувате дупетата на господарите си, които вчера отново ви показаха, че сте просто едни жалки слуги.

4

Анонимен

преди 1 година

сега е така

3

Овцата Доли

преди 1 година

ТИ си ги избра.

2

Анонимен

преди 1 година

те бяха за украйна сега са против президента беше против сега е за и после ше кажат О ние бяхме против кво ше кажеш

1

баба мара

преди 1 година

ние сме в нато и ес без референдум не стига че издържаме украинците а сега иоръжие преговори и мир балканите и черно море зона на мира и дружбатацър-ву-лите са временно в нс а ние с русия сме тук от векове за вековемир и дружба няма друго спасение