152

Анонимен

преди 1 година

Е то щото по Сащ няма лепнеща кръв по ръцете им. Те са чисти като светена водица!!! :))))))..Имат разбира се, но не и като океан от кръв, партийна привилегия на другаря Сталин!

151

До 176

преди 1 година

Само дето реалният вулкан ще е в Сащ. И въобще няма да е смешно!

150

Христо Христов

преди 1 година

Китай скъса с добрите отношения със Запада и почна да работи за новия световен ред. Засега целта е детронирането на долара. Не е случайно, че първи в света пуснаха цифрова валута - нещо за което в ес още говорят.

149

до 171

преди 1 година

На твое място не бих бил толкова сигурен. Примерите, които даваш, са само и единствено с цел да се покаже, че запада е по-силен и по-справедлив от СССР. От как СССР спря да съществува се промени и външната политика на САЩ спрямо нейните приятели и съюзници, сред, които, също така, бяха Иран, Ирак, Либия, Афганистан и други. Обърни внимание, че в момента вместо помощи се раздават дългове. Още от времето на Рим дългът е средство за управление и поробване.

148

Анонимен

преди 1 година

Новата 2023 година: Горещо ще бъде не само в Украйнa..Путинският дирник е направо вулкан!:))))))))))))))

147

Христо Христов

преди 1 година

До 153 "... волята, ресурсите или украинците, използвани като пушечно месо." - забрави поляците, румънците, българите; прибалтийците и словаците - в този ред. Дано се стигне до мобилизацията и пращането на фронта на поне 50 000 балкански евроатлантика!

146

Анонимен

преди 1 година

1917г никой не е могъл да си представи, че ще се появи нова световна военна икономическа и политическа сила.Голяма сила няма що!:))))))))))))) Зазка в действие!:)))))))))))))

145

До 163

преди 1 година

Е то щото по Сащ няма лепнеща кръв по ръцете им. Те са чисти като светена водица!!! :))))))

144

До 146

преди 1 година

Каквото стана със Западна Германия, каквото стана с Япония, каквото стана с Южна Корея. И то държави с истински грехове. А "грехът" на Украйна е, че поиска да се присъедини към свободния демократичен свят. Ами с Мордорстан какво ще стане, а? Подкрепят го само ислямистки диктатури, а китайският дракон се облизва за евтинки ресурси. И хич не ми се вярва да има план Маршал за блатните раш_исти.

143

Анонимен

преди 1 година

Тая държава нашата вече е пълна с евроатлантическигъзоблизещи педерфелти готови на всичко за да получат американски кочан царевица в четирибуквието си. Повръща ми се от джендерастията идваща от запад и поклонничеството към това от гореописаните.

142

Анонимен

преди 1 година

Новата 2023 година: Горещо ще бъде не само в Украйнa

141

До 161

преди 1 година

Защо на всеки, който ВИЖДА ИСТИНАТА ЗАД КРАСИВАТА ДЕМОКРАТИЧНА ЛЪЖА , СЛАГАТЕ ЕТИКЕТ " РУСОФИЛ"!? Просто беше направено Така, че интересите на Сащ да съвпаднат с националните интереси на Украйна - иначе нямаше да има достатъчно войници да се бият срещу Русия. Просто е. И тази доктрина не е от сега. Още Бжежински посочи този начин за справяне с Русия.

140

Анонимен

преди 1 година

1917г никой не е могъл да си представи, че ще се появи нова световна военна икономическа и политическа сила.

139

СССР

преди 1 година

Народът, обикновения човек на запад живееш добре само и единствено благодарение на СССР. Но днес СССР го няма. Сега на запад ще има мародерство и диктатура не на пролетарията, а над пролетариата. Средната класа изчезва, идва диктатурата над пролетариата, 99% пролетариат. И няма СССР да плаши елитa със социална революция - ще има локдауни, инжектиране с химикали, студ на 17 градуса в стаите зимата, хранене с насекоми и химически смески, затвор за инакомислещите. Нормално ще се живее само в Руския свят и съюзниците на Русия. Там в Русия са богатствата на света.

138

Анонимен

преди 1 година

Всъщност Русия няма друг избор освен да победи, защото иначе НЯМА ДА ИМА РУСИЯ..Ами няма да я има тъй като се самозастреля като едно време руския цар с Аляска! Съветското плиткоумие си е ген Божии!:))))))))))))))))

137

анонимен

преди 1 година

досега бяха доброволци и запасняци! не скачайте от радост, не говорете измислици, все още не сме видяли мощта на руската армия! вече укри не останаха и каквото е останало ще бъде претопено!

136

Обективно

преди 1 година

Всъщност Русия няма друг избор освен да победи, защото иначе НЯМА ДА ИМА РУСИЯ. Алчността на Сащ няма граници и няма съвест. Те чрез това живеят - колонизация и чужди ресурси. Но Бог гледа и Кармата е НЕОТМЕНИМА.

135

Анонимен

преди 1 година

Държавите, които подкрепят Украйна, са предоставили най-малко 108,01 милиарда евро военна, финансова или хуманитарна помощ към 20 ноември. 108 милиарда евро е гигантска сума, която позволява да се прецени степента на упадъка на Украйна: след като напълно изчезнаха в украинската черна дупка, тези средства не оказаха ни най-малко положително въздействие върху изхода на войната и икономиката на европейския просяк Украйна. Интересно до кога още ЕС и САЩ ще помпат изпадналия в кома украински полутруп с животворни парични сокове?

134

не може да бъде!

преди 1 година

Като чета статията у мен възниква подозрение,че евроатлантиците примират от радост като гледат как се избиват един друг руснаци и украинци и искат това да продължава по-дълго и с колкото може повече жертви.Усещам едно неудовлетворение,че няма сражения на руска територия и затова колективният Запад се старае много това да стане!?Със сигурност обаче нормалните украинци се питат-а защо ги ручахме жабетата!?Много страшно ли беше Донбас да получи някаква автономия и др.неща!?Сега по-добре ли стана!?

133

Анонимен

преди 1 година

Прогнозите за Русия през 2023 са стабилни със същия тренд както прогнозите за 2014, 2015, 2016, 2017,2018, 2019, 2020, 2021, 2022 - нищо ново не я очаква Русия, всичко ще бъде както досега: военно поражение, колапс, невероятна криза, граждански катаклизми, рухване, разпад. Всъщност на Запад основната политическа игра от последните около 500 е предвещаването на съдбата на Русия.