399

Фактите,

преди 1 година

дами и господа, говорят повече от гнусната американска фашистка пропаганда! Вие сериозно ли мислите, че Русия е слаба?! На чия територия се водят бойните действия? Къде има разруха? И тия, които не виждат истината, за какво всъщност се води тази война, в много опасен капан сте попаднали! Съберете си фактите от историята и от сега и помислете пак!

398

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен423_Няма въздушни удари. Това е заря послучай празника. Днес се навършват точно 9 месеца откакто на руснаците им свършиха ракетите и сега празнуват тази дата.

397

T

преди 1 година

Тези акъл нямат пращат стоманени кутии и пушечно месо,жалко за момчетата. Не знаят ли че руснаците могат да ги следят от космоса и с насочени ракети да взривяват танковете

396

Омръзна ми

преди 1 година

Абе какво го чакат тоя Путин. Защо не се вкарат няколко западни девизии с необходимата техника, които да изтласкат руснаците доста навътре. Да се укрепи зоната и да започне да се възстановява Украйна. Май на Запада му харесва сегашната ситуация да трупа дивиденти. Като гледам САЩ доста добре им се получи схемата. Долара изравни еврото, дръпнаха доста бизнеси от Европа, отслабена Русия.

395

Анонимен

преди 1 година

В Херсонско направление руската артилерия, освен областния център, порази и позициите на фашистката *** във Велетенский, Ивановка, Одрадокаменка, Берислав, Новоберислав, Михайловка и Золотая Балка. ВСУ отговориха с удар по Нова Каховка. В посока Запорожие ВС на РФ атакуваха Чаровне по земя. Руската Артилерия обстрелва Новоданиловка, Мала Токмачка, Староукраинка и Железнодорожни. На угледарският участък днес богът на войната е с Русия.

394

Анонимен

преди 1 година

В Луганско направление руските войски отново се опитаха да атакуват Белогоровка. фашистката *** удържа този район. Тежки челни боеве в гората южно от Кременная. фашистката *** с артилерия удря града. Под удара на фашистката *** беше и съседното Рубижне. Руската артилерия обстрелва Ямполевка, Терни, Невское, Макеевка, Стелмаховка, Табаевка, Котляровка, Ивановка, Синковка и Двуречное.

393

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Най-смешната армия в мире. Първо тръгнаха с парадните униформи да вземат Киев за три дни, после тиктокерите на Кадиров нещо изчезнаха, появи се Армагедончик, изпука ракетите и бункерния ядреник го изгони с шутове. Тогава се появи готвача с армия за еднократна употреба и присъедини стратегическо-политическо-военно-географския Соледар към Разпадаша.

392

Анонимен

преди 1 година

Направо ще превземат Русия с тези танкове :D

391

Анонимен

преди 1 година

С това най-вече се отличава русофоба, че колкото е по силна Русия толкова повече се озверява и озлобява срещу нея. Колкото по-голяма сила прилага и използва толкова повече почват да реват и да се правят на невинни жертви. Единственото лекарство за русофобията е русия да е слаба, разпокъсана и да я разграбват. Това е най-върховното щастие за русофоба--->краваророб и нищо на този свят не може да замести това най-голямо доволство и радост в жалкият му и нещастен животец!

390

Анонимен

преди 1 година

След като фашизмът в Украйна беше ударен и унищожен в зародиш,на Зеленски и хунтата не им остава нищо друго освен да играят ролята на невинни жертви пред световната общност,които нямат нищо общо с Айдар,Азов,Десен сектор,които не са провъзгласили един фащист убиец на хиляди руснаци и поляци,като Бандера за национален герой и да извършват престъпления след престъпления против човечеството, като прехвърлят вината на руснаците-Буча,Юзум,Запорожката АЕЦ,теракта с/у Дугина и кримският мост.

389

тотална глупост

преди 1 година

Единственият шанс Укрите да обърнат войната е вече САЩ, Великобритания и съюзниците да изпратят девизии и да вземат активно участие на бойното поле. Само че тогава става световна война, а ми се струва, че сме прекалено близо да искаме това.

388

Анонимен

преди 1 година

Хората са oтвpатитeлни създания, най добре да започне ядрена война по скоро и да се свършва!

387

Путин

преди 1 година

направи огромна тактическа грешка като влезна в Украйна. Така се превърна в агресор, а трябваше просто да е подготвен и остави Украйна да атакува. За да разиграва коза на жертвения агнец. Някой от обкръжението му лошо го подхлъзна и сега единственото което може да направи е да загуби изборите, за да се оттегли Русия с достойнство и да си запази поне Крим - евентуално.

386

Анонимен

преди 1 година

Киев:В града се чуват експлозии, енергетици превантивно спират тока. Втората цел е Харковска област. На места има прекъсвания на тока, за да се избегнат последствията от евентуални удари по енергийната структура. Съобщава се за експлозии във Виница. Експлозии в Николаевска и Днепропетровска област. Украинските политически телеграм канали съобщават, че процентът на свалените ракети е приблизително 10-20%. И все още има достатъчно от тези ракети в небето.

385

Анонимен

преди 1 година

Въздушна тревога в цяла Украйна. Вероятно нова атака с дронове/ракети, а може би учения в Беларус.Съобщава се, че все пак е ракетна атака. Това е логично, тъй като през нощта е имало атака с дрон, удряйки някакви обекти и разкривайки местоположението на ПВО. Ракетите се насочват към Киев, вече са под столицата. Една група от ракети Х-101 навлезе през Азовско море и Херсонска област, сега те летят над Николаевска област на запад. Друга група отива в Днепропетровск и Запорожие.

384

Анонимен

преди 1 година

Властите на ДНР потвърдиха, че руската армия е навлязла във Угледар. В града се водят боеве. Председателят на движението "Ние сме заедно с Русия" Владимир Рогов каза, че фашистката *** се е опитала да форсира Днепър при Нова Каховка, но руските витязи са открили огън.

383

Анонимен

преди 1 година

Вчера и късно вечерта е започнала и продължила през нощта поредна атака със самонасочващи се боеприпаси срещу обекти в Украйна. Поразени са обекти в: Днепропетровска област и самия Днепропетровск (многократно). Запорожка област (частта, контролирана от укронацистите) и самото Запорожие, Харковска област и самият Харков. Киевска област и предградията на Киев.

382

Анонимен

преди 1 година

Александър Ходаковски за Угледар:Към вечерта скоростта на напредъка ни се забави. Противникът събра резерви и увеличи съпротивата, показвайки най-активните части. Все още няма ясно изразени резултати от щурма. Загубите са много по-ниски, отколкото при щурма на Павловка (намира се южно от Угледар). На някои участъци противникът е прогонен от първата линия, но отстъпва почти до линията на Угледар. Предстои усилена работа.

381

Анонимен

преди 1 година

ВС на РФ в района на Зализянское - Дубово - Василиевка нанесе огнево поражение на голямо струпване на фашистката ***. През изминалото денонощие са извършени 9 бойни разузнавания по направленията: Красное - Андреевка (1 км западно от Клещеевка), Артемовск - Опитно, Благодатное - Бахмутское. Вагнер продължава да напредва на север, като по този начин се подготвя да обхване Бахмут в обръч.

380

Анонимен

преди 1 година

ВСУ нанесоха артилерийски удари по Курдюмовка и Клещеевка. Вагнер продължават да оказват натиск върху фашистката *** в източните покрайнини на самия Бахмут. А на север атакуваха в района на Червената планина. ЧВК Вагнер се опитва да пробие към Роздоловка. Това вече е на север от Соледар.