115

до 140

преди 1 година

До Анониментя Масларова не ги открадна сама ! бяха цяла група от 6 човека !

114

тя

преди 1 година

Браво ако го направиш ! Отдавно трябваше да го каже някой главен прокурор , но всички досега мълчаха !

113

Търко

преди 1 година

Всички? Айде да почнем с двама. Двама депутати да влязат в затвора ще е приказка и ще може да промениш мнението на много народ за себе си. А на Десито да и изпия сока от бикините.

112

Съвет

преди 1 година

Побързай , Гешев ! Побързай с арестите и затвора , защото ако те махнат утре, няма вече кой да направи това ! А ние чакаме !

111

бай 100ян

преди 1 година

Имам една малка надежда.И тя е че този корумпиран Гешев така се е изпокарал с политиците че като му падне пердето-кат едното нищо ще вкара някой политик у панделата.Ей така на принципа - да не е сам прецакан.А и това е достоен exit . Просто крадците в якички сами ще си вкарат автогол.Това ми е надеждата.Вие как мислите?

110

Анонимен

преди 1 година

Дося що не го вършеше ?

109

Винкела

преди 1 година

Kаскет първи април мина, стига се шегува.

108

Анонимен

преди 1 година

Ами че то повечето от населението нарушава закона, значи направо да оградят цялата страна.

107

Най-после!

преди 1 година

От "атентата" до сега всичко, което ми стана ясно е, че г-н.Гешев е бил на ясно с всичките престъпления и до сега, просто не е имал причина да ги осъди. Сега обаче, когато са посегнали на него се задейства. Благодарим ви за самопризнанието г-н.Гешев, ще се осъдите ли за съучастник в тези престъпления тъй като сте точно такъв за дето ги прикривате толкова години?

106

:)

преди 1 година

До сега ги пазеше а сега - пак ги пази но ги плаши.

105

агент 009

преди 1 година

късно е чадо, ВСС ти скроиха каскета...и ще те уволнят

104

Анонимен

преди 1 година

Много интересно - министърът на правосъдието никога не е бил изтински юрист - само е приказвал, че е учил , но не е показал диплом за юридическо образование с изпит !!! Стщото положение е и с финансовия министър , потопил България в дългове, Кокорчо - не е показал диплом за завършено образование !!!!! Кога Гешев ще поиска арест за престъпление към държавата България ????? Кога ,Гешев ?

103

До Истината е, че

преди 1 година

значи гешефтара разследваше КТБ и фалита и! 100к страници изсписа обвинения! И никъде ама никъде не се поменаваха имената делян пеевски и ахмед доган! но американците по оня закон магнитски, показаха пряка вързка м/у делян пеески и офшорните фирми източвали КТБ! и веднага ама веднага след това гешефтара се покри! година след това се показа и почна да ми разправя как той щял да оправи ПТП! И там нищо не оправи! Та това дето го е казъл в заглавието важи с пълна сила. за него!

102

Т.е всички

преди 1 година

лица, които сутринта придружиха Банкянския до следствието и скандираха "Бойко, Бойко!"? Ако цената Гербаджийските крадливи мyтpu, заедно с колегите им от ДПС да влязят в затвора да е да няма правителство и нови избори, аз съм готов да я платя. Тъкмо на следващите ПП-ДБ ще вземат 30-35% и няма да зависят от тези нагли къpлeжu...

101

Анонимен

преди 1 година

Присъдите ги издават отдавна не съдиите! Парите издават присъдите. Телефонните обаждания издават присъдите. Корупцията издава присъдите. Имаме ли съдии? Или свинари с тоги. Бивши корумпирани адвокати, синчета и дъщерички на крупни мафиоти.

100

преди 1 година

Категорично е невярно,че лице , извършило престъпление отива в затвора по закон! В случийте на 78а-последиците са глоба, а иначе-масовото наказание е пробация, глоба, или условно осъждане. Дори и в закона е записано-много малка част от извършилите престъления отиват в затвора. Не повече от една трета от присъдите са ефективен затвор.

99

Анонимен

преди 1 година

До Истината е, че - И как подгони едрите риби? Като остави делата на трупчета ли? Ако имаш предвид Черепа - последният явно се е заигравал с руснаците и затова братята отвъд океана метнаха команда да бъде "ударен". Ако си мислиш, че Гешев го направи това, значи още вярваш в дядо Коледа. По-скоро "нашите" подшушнаха на Черепа, какво ще се случи и той естествено се изпари, преди да се е случило.

98

Анонимен

преди 1 година

Кьовеши да си води записки! Нашият великан изригна като вулкан!

97

Истината е, че

преди 1 година

Откакто дойде Гешев и подгони едрите риби, изведнъж възникна "движението за промяна", искащо неговата оставка ! Дали случайно най-активните протестъри бяха доказано платени от мафиотски босове ?!!

96

Анонимен

преди 1 година

Присъдите ги издават съдиите след съдебни процеси. Време е Гешев да представя годни обвинения, вместо да бълва политически декларации.