45

32335445

преди 3 месеца

А корабче плува ли :D

44

NEW Z Fашизъм

преди 3 месеца

Какво друго да се очаква от наследниците на нацистите. Така или иначе рyшляците са на път към небитието при крайцера Москва и Пригожин. Целия цивилизован свят бяга от тях като от прокажени.

43

Каква ви Украйна

преди 3 месеца

Няма вече такава държава

42

Анонимен

преди 3 месеца

След два дни коня пак ще се вайкане ООН.

41

русофоб

преди 3 месеца

До 36. Запази си мокрите сънища с путььо за довечера. Тези фантазии, дето ги плещиш, ги слушаме от две години. И нищо. Поредните ракети, от които не се случва почти нищо.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Превзеха,ли Селото?

39

Анонимен

преди 3 месеца

От време оно се знае едно- който сее нацизъм, получава Катюши по каската. И така от Москва до Атлантика! Пусти западняк за 100 години не научи ли нещо? Еволюция? Уж дарвинисти, а капка мозък натрупан нема! Искаме с едни и същи методи, различни резултати. Е нема как! Катюшата пак ще е в заgнuя gвop!

38

Василев

преди 3 месеца

Къде бяха демократите и евроантлантиците през 2014г? Масовите убийства през тия години.Лидерите на Германия и Франция си признаха за цирка ,който са играли при Минските споразумения. Убиват масово руснаци и няма кой да ги защити.Че те американците за щяло и нещяло се намесват в други държави с мотива " защита на националнитете интереси". Е,мерим ли с еднакъв аршин? Подложени на масови репресии руснаци в Украйна и Русия да остане безучастна? Не става.Можеха ли за две седмици да приключат?

37

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна е срината и е на колене. Оп, не! По-скоро е надупена! По-добре свиквайте. И дупцата да си дадете на покрайна, натовчета, нема да стане по-добре. Зелята ше го ядем с ракийка, българска! СЛАВА НА РОССИЯ!ДА ЖИВЕЕ ПУТИН! Ти си ВОВА мачкай, всичко на Руска салата. Ша потапят кораби а ? Мачкай водораслите и зелето.

36

До 34

преди 3 месеца

Не е луд тоя който яде по два зелника, луд е тоя дето му ги дава

35

Нема се пуашите!

преди 3 месеца

Още по кошмарни ще стават и дните и нощите на бандерлюгите! Владимир Владимирович им каза: ще ви изядем с парцалите за закуска! Денацифицирайте се!!!

34

Анонимен

преди 3 месеца

Не е вярно! Руснаците нямат ракети от две години, а пък украинските защити свалят на 145% от всичко долетало до тях!

33

Анонимен

преди 3 месеца

Аз съм в Германия тук е пълно с украинци по цял ден седят по кафенетата с маркови дрехи и ходят на покупки в моловете . Зимат помощи имат и безплатни жилища а за работа и дума не искат да чуват

32

Анонимен

преди 3 месеца

Рашките не могат да прежалят кораба,дето им го направиха подводница вчера.

31

Информация ... Дез

преди 3 месеца

Показват се редовно снимки на рухнали жилищни сгради, а няма информация за жертви! Масирани нападения, а жертви няма! Май ние сме жертви на нещо ...

30

До Тео

преди 3 месеца

Обикновено урките казват как са свалили всичко, а след ден два се разбира за уцелен я склад, я казарма, я по голямо струпване на войска, а може и важна инфраструктура

29

Анонимен

преди 3 месеца

По големия от братята Кличко държи фронта, ама американска помощ йок :)))

28

Панчо

преди 3 месеца

До АнонименКолко са точни руските удари! Унищожават само военни обекти и наемници.Слава на Русия.Слава на Путин.

27

А бе,

преди 3 месеца

укрофилите! Сещам се за една реклама с Азис преди години - ,,как боли"

26

От хората

преди 3 месеца

Ако някой от новинарите знае какво е масирана атака,няма да пише глупости. Това е все едно с пиратки да си правиш весело. Дано с това свърши,стига жертви.Но клоуна му е лесно,пушечното месо е народа.Преговори и мир.