30

Признавам!

преди 3 години

Признавам ви за македонци и езикът ви за македонски, щом искате, но вие признайте, че до 1945 година сте били българи, че стотици хиляди българи са се били и умирали за вашата свобода стотици години, че сърбите, гърците и германците са избивали вашия народ, а България се е борила да ви освободи. Признайте, че Гоце Делчев, Вапцаров, Паисий Ванче Михайлов и още хиляди са българи.

29

Анонимен

преди 3 години

България първа ги призна за македонци какво иска тоя?А както всеки знае македонец е второ качество българин,защото говори диалект на Българския език.Един народ сме разделен нарочно от Москва.

28

ЮефТи

преди 3 години

Днешните българи са потомци на турското племе на Аспарух и местните македонски племена, затова майчиният език на българите е македонски, който през времето малко се е видоизменил. Но в същността си българският език е диалект на македонския език. Българи да твърдят че македонците говорят български е все едно 5 годишно хлапе да твърди че майка му говори неговия език.

27

Перник Изток

преди 3 години

Да очакваме Украйна да поиска да ги признаем като украинци, а езика им като украински! Или пък Южен Судан, Източен Тимор и прочие. Хахаха!

26

Анонимен

преди 3 години

За пред германски вестник можете и да се правите, но за пред нас няма как.Никакъв ЕС, бе, не разбрахте ли? Ако трябва още 100 години.:))))))

25

Анонимен

преди 3 години

Зоран Заев, ако каже обратното ще го линчуват.Като знае какво иска България, за да каже ДА за ЕС защо се е хванал на хорото ?Позицията на България е ясна от 20 години - да признаят общата ни история.Кое не му е ясно? Да чете архивите.

24

Анонимен

преди 3 години

Ей това ме разби, ако наистина го е казал, ще падна от смях. Не стига че са крадци, но са и лъжци.Везнъж ходих до Македония преди 5 години и местните по всякакъв начин показваха омразата си към мен /като българин/ не съм ги провокирал въобще, с никого не съм говорил. Само като чуеха че говоря българскии започваха гадните и злостни коментари и навъсени физиономии.Повече не съм ходил и няма да стъпя там. И това не бяха политици, а обикновени македонци, не албанци.А сега изведнъж сме братя, как ста

23

АК-47

преди 3 години

"Македонският народ никога не би блокирал българския народ" Защото просто няма такъв народ!

22

Анонимен

преди 3 години

Тяхното е като *** философията - имам право на самоопределяне, не е важно какъв съм, а като какъв се определям аз самия. Първо показвам среден пръст, после охкам какви големи приятели сме. Неадекватници!

21

Анонимен

преди 3 години

Прекалиха вече! Кой им е казал че могат да се самоопределят, кой??? Някой питаха ли кой им даде разрещение???? Докога ще търпим?????

20

Анонимен

преди 3 години

Има македонски диалект на Българския език.

19

Анонимен

преди 3 години

Ако не си запознат, ще помислиш, че България кандидатства в ЕС, а РСМ има изисквания, за да ни приемат.

18

тото

преди 3 години

Вие продължавате,дори и в този час/буквално/,да ни мразите.Защото няма накъде,затова хленчите,отродили се от нас,***.Няма европа,не го ли разбрахте.

17

Очевидното

преди 3 години

Ако ние сме тюрки, значи и те са тюрки. Нищо срамно няма.

16

ГосТ

преди 3 години

Заев, българите ви признахме за македонци отдавна, но гърците казаха че не сте македонци,а северно македонци. А когато Франция признае, че има белгийски и швейцарски език, а Германия и Италия - швейцарски, тогава и ние би трябвало да кажем че има македонски.

15

Анонимен

преди 3 години

Езикът е малкия проблем. Огромният проблем е, че учат децата си, че сме татари и монголи. Едно е самоопределянето, друго е откровеният расизъм в тяхната доктрина.

14

Анонимен

преди 3 години

Може,ама когато немците признаят австрийски език!А македонци в онази територия няма,има българи.Това,че великите сили са откъснали тази територия от родината ни,не означава,че там живеят измислени от комунистите и коминтерна други дето искат да се наричат както им е хрумнало!

13

:-)

преди 3 години

Атака в батака

12

Анонимен

преди 3 години

Теб ще те признаем за един проскубан заек!

11

почвай да клякаш

преди 3 години

Още трябва!