68

Анонимен

преди 6 години

Нормално то като се огледаш в нашия парламент колко третополови индивида има направо се чудя как не е започнала и войната за въвеждането на четвъртия пол

67

бъргарин

преди 6 години

а аз искам незабавно да се гласува конвенция със същият текст, но навсякъде "***" да бъде заменено с "бял хетеросексуален мъж", нали трябва да има равенство, иначе такива конвенции са даване на привилегии на дадена група, а това не е равенство, точно обратното!

66

Анонимен

преди 6 години

Пророних сълза, ще се разплача.

65

Анонимен

преди 6 години

Жените се извратиха и не искат да раждат и само гледат за пари и нищо друго.

64

РОС

преди 6 години

Решението - всички който са или си мислят че са трети пол да бъдат тежко приплеснати от държавата или да им се издава статукво на бежанец. Само така всичко ще се нареди по демократичен начин !

63

ivailo

преди 6 години

Е какво ме интересува, че някакви НПО та финансирани незнайно откъде, искали незабавно ратифициране на тая конвенция... Аз па съм твърдо против нея , а като гледам и мнозинството от народа.

62

Иванов

преди 6 години

До АнонименБолката е кратка,резилът е голем.

61

дапътуват

преди 6 години

... сами !!! И да се оправят както могат но без мен !

60

Анонимен

преди 6 години

на колко години ще се пенсионира третия пол?ако е по малко от мъжете, веднага обръщам резбата !

59

Иванов

преди 6 години

-Докторе боли ме ***-Покажи къде-Ето тука,до входа-Това е изход бе момче!!!

58

БатБулгар

преди 6 години

Когато видя пред очите си всичките 28 социални пола, ще си кажа мнението в референдум ЗА ИЛИ ПРОТИВ. Да, всеки има място под слънцето, но ако не можеш да живееш в едно общество по начина, по който мама и тати са те родили, НЕ Е ВИНОВНО ОБЩЕСТВОТО, че ти си по-различен.

57

мирянин

преди 6 години

време е за парад на нормалните, тези които не смятаме, че имаме ***, а имаме пол (женски или мъжки), да излезем всички такива на улиците на големите градове на парад и да ни дават по всички световни телевизии - тогава, тези дето искат да гласуват за *** ще си ходят, а тъй като откраднаха и милиарди - направо у затвора! там също ще ги научат на *** навици!!

56

гп

преди 6 години

Извинете ме - каква враждебност? Та те имат повече права и защити от мнозинството, те самите се превърнаха в мнозинство! Най-голямата враждебност е към нормалните хора, белите и християните! Към днешна дата се промотират гейове, транс, педофилия, мюсюлмани и тяхната религия, глобализация, тройки, четворки и какво ли не, което да унищожи идеята за Господ. Те се опитват да промият мозъците на децата като ги обучават в това още от детската градина, за да изкоренят всичко свято. И още и още...

55

Анонимен

преди 6 години

Какви са тия глупости с половете, за всички нормални хора те са два,мъжки и женски..... писна ми вече от тия насаждания

54

Анонимен

преди 6 години

"Някой иска да е гей, лесбийка, интергалактик, третополов, Наполеон, Маркс, Хитлер си е негов личен избор, в някои случаи е изменения на психиката.Но законите са юрисдикции на държавата- една от функциите и, а в държавата всички сме граждани- без значение кой какъв е и за какъв се мисли.ПРЕД ЗАКОНА ВСИЧКИ СА РАВНИ ГРАЖДАНИ И СЕ ИЗПОЛЗВА ОБРЪЩЕНИЕТО:ЛИЦЕТО.Има си НПК, ГПК и т.н. закони, които обхващат насилието на отделни граждани срещу други граждани и т.н."

53

Антрополог

преди 6 години

Всички турци са третополови...Двете думи като цяло са синоними - турчин винаги значи третополов!

52

Анонимен

преди 6 години

НПО-та никога няма да протестират срещу насилието към новородени които се обрязват и после имама или равинът засмуква обрязаното място с устни защото е антисемитизъм. НПО-та никога няма да протестират срещу инжектирането на 3-годишни *** с хормони за смяна на пола защото го укуражават. Един такъв *** на 10 години си отрязал патката и сега няма от какво да му изградят Воагина.

51

наблюдател

преди 6 години

Третия пол - в Анадола!

50

сорош

преди 6 години

*** бял хетеросексулен мъж е нарочен за терминиране, нямаме търпение, когато ще бъде окончателно терминиран. *** джихадист ни е любимия, заливаме европа, чрез изнасилване, този *** ще заплоди всяка европейка, така расата им ще бъде веднъж и завинаги заличена!

49

Анонимен

преди 6 години

На Европа спешно и трябва нов ......., да се въведе ред и дисциплина.