28

Анонимен

преди 6 години

Да оправят пътищата ! Нощем да караш по тия немаркирани пътища е направо лудост. Да вземат пример от коя да е западна държава. Нощното каране там е направо песен.

27

MaйMyнaтa

преди 6 години

До Анонимен 24Дистанция от 40 м ..... как точно да я замеря ? ____________________________________________Лазерна ролетка нямаш ли в жабката бе, във всичко по левче се продаватМа тия верно немат памет. Как ли ще изпревариш някой с 40м.- та тва са си два тира наведнъж

26

Анонимен

преди 6 години

И как ще става изправарването? Защото аз за да изпреваря и трябва да го наближа. Като стоя на 60 метра от него няма как да го изпреваря? Наближа ли го - нарушение! Направо и изпреварването трябва да забранят като опасно. Луди! Мерки трябват, но не и това! Повече полиция и събиране на глобите, оправяне на пътища, дупки и тн. Но пак правим по-лесното, което е и пълна идио.тия освен това.

25

Брадвата

преди 6 години

70 метра м/у колите - при тези тесни магистрали - задръстването ще е до Австралия, Сидни по-точно

24

Анонимен

преди 6 години

Дистанция от 40 м ..... как точно да я замеря ? Да речем че оня рязко намали. В този момент аз съм вече без 40 м дистанция и подлежа на глоба. Освен това, как катаджиите ще докажат че не съм бил на 40 м ?!Ненормална история.

23

Анонимен

преди 6 години

Аз и сега правя всичко възможно да осигурявам дистанция с предния автомобил, но от това винаги се възползват други водачи , които ме изпреварват и се вмъкват пред мен и по този начин стопяват дистанцията...Какво правим тогава - РПГ ли да си купувам?!?!?.... или ЗУ - 23-2.... Мисля че ще свършат добра работа....може и да има превенция върху останалите...

22

шафеорче

преди 6 години

много е интересно, кой е този УМНИК създал този текст

21

Коце кмета

преди 6 години

Видими резултати, тоест мaлo.yмщини, гарантирани от шайката ГРОБ, за издевателство над матряла.

20

Дядо Петър

преди 6 години

Е, кво праим сига?Като рулетката ми е само 50 метра?(радваме се на поредната идиотщина на родните милиционери, естествено).

19

Анонимен

преди 6 години

Безмозъчни промени, но какво друго да очакваме от катаджии.

18

ехаааа

преди 6 години

Браво на ГРОБ.А от утре може да реши и да ни монтира филтри на пръцкалниците,за по-чист въздух!

17

Анонимен

преди 6 години

Това за отнемането на книжката е изключителна регламентирана корупция. Как точно една *** фуражка ще реши дали съм в истерия или депресия???Той да не би да има образование за подобни анализи и заключения.Сега ще стане следното :Спира те полицай, нямаш нарушения и проблеми с автомобила и ти казва - Взимам ти книжката ... Защо? ... Защото си в депресия - ходи доказвай, че не си и дори и да не си ще стоиш без книжка бая време. Изхода е да му дадеш 20-50 лв. да не се заяжда умишлено.

16

boby

преди 6 години

Туй с дистанцията хубуу за магистралите, ама на обикновен междуградски път как я виждат тая работа с дистанция 40 метра, как аджеба ще го изпревариш тоз отпред дето е тръгнал на разходка през уикенда с 35 годишната си талига, дето не може да вдигне повече от 50?

15

Анонимен

преди 6 години

Минаване на червен светофар - 150 лева, паркиране в градинка - 200 лева? И в чии милиционерски мозък е по-страшно да паркираш в градинка, отколкото да минеш на червен светофар?!? Абе, тия законодатели да вземат да си пият хапчетата редовно, че вече ми омръзна!

14

Дистанция

преди 6 години

За дистанцията е правилно. В Германия доколкото помня дистанцията трябва да е наполвина на скоростта. Ако караш с 200, дистанция 100 метра. Като те снимат за неспазване и хоп книжката за 2-3 седмици се отнема. Не може някой *** да те притиска със 180 на 2 метра зад теб. При просташкия начин на каране на част от българите, само яки санкции.

13

Анонимен

преди 6 години

Поредната щуротия еякулирана в общественото пространство, за да се провери нагласата на матряла, и ако стадото е против малоумщините...след което г-н Тиква ще се изпъчи по тИлИвизорЪ и ще каже: ама естествено няма да приемаме такива щуротии, матряле.. а ако стадото вземе че не реве на умряло-тогава си прокарват и приемат недомислиците....аман от немислещи *** в тая власт! Не могат да се сетят сами, затова се изпускат те такива простотии, за да може матряла да им свърши работата....

12

Анонимен

преди 6 години

И кво стартови писти ли ще има на границите,един катаджия ще пуска колите с по 70 метра интервал,по глупави решения дали ще чуем още

11

бааа го

преди 6 години

Чудесно,но какво правим с движещите се примерно със 85км/ч по магистралата,да не ги застигаме ли или.......?

10

Анонимен

преди 6 години

Дистанция от 70 метра на магистрала => 15 коли = "задръстване" от 1 километър. Гениално герберуги! Свръхкапацитетни "магистрали"!

9

Веско

преди 6 години

И как се прави безопасно изпреварване при такива дистанции и с разрешена скорост?