69

Анонимен

преди 5 години

ТИЯ ДВАМАТА СА ВЕЖЛИВИ ТУРИСТИ

68

Анонимен

преди 5 години

Тия двамата ако ще правят някаква акция първо ще са дегизирани до неузнаваемост. Помните ли тия от Сарафово на какво се бяха направили. На дже ндъри. Перуки, очила, каквото се сетите. А снимки на приличащи си хора винаги могат да се изнамерят. Фактът че англия показва руски секретни данни, показва че и русите няма да си оставят каруцата насред полето.

67

маде ин Булгари

преди 5 години

Изглежда, че подценяваме глупостта на британските служби. Очевидно тя е много по-голяма, от колкото ние предполагаме.

66

Анонимен

преди 5 години

Къде в коя държава има военна академия на границата с друга държава, че и военна. Това само англичаните могат да го измислят, щото са си остров пародия пикчърс. Руснаците чрез двойните си агенти им подават фалшива информация и тия лапат въдицата като стават за смях.

65

ники

преди 5 години

Безаналоговите служби :)

64

Анонимен

преди 5 години

Наглост и цинизъм! Путин ясно иска да покаже на света какво очаква предателите. Бавна и мъчителна смърт. Разбира се, лесно можеха да ги убият по друг начин. Но целта е да се разчуе.Всеки може да намери интервюто с Путин, в което той се заканва, че предателите ще бъдат наказани. "они сами загнутся". "Какие бы 30 серебряников эти люди не получали, они колом встанут в их горле", заявил Путин

63

Анонимен

преди 5 години

От видеоклипа толкова явно си личи как Чепнга излъга, че Боширов е неговото истинско име.Човек си задава въпроса, дали не са му лепнали името на някой чеченец който прилича на него, а може и да е убит от него !

62

без пардон

преди 5 години

Не са били двама, не са били трима, а са били четирима. Защото в паузите между убийствата са играли на карти, а за това трябва има каре!

61

Боби

преди 5 години

До SpaceX"когато си признаят и се извиян. По млад си може и да го доживееш."Как смяташ след колко години Английския министър председател се извини и то не на ИРАКСКИЯ НАРОД а на роднините на загиналите в конфликта ВБ военни? И то след БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН ВЪТРЕШЕН НАТИСК.Случая Скрипал НЕСЪОТВЕТСТВИЯАП и РБ са отишли след напускане на Скрипал къща и града и си тръгват преди да се върнат Скрипал в града за обядНовичок не убиваСкотланд Ярд УНИЩОЖАВА ДОКАЗАТЕЛСТВАСрещу дома на Скрипал има Камера

60

Анонимен

преди 5 години

Британците погнаха руските чекисти от Солсбъри сега из Русия, та чак до китайската граница !Чепиците водят към Кремъл !

59

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са си бандюги, но тази история ще бъде добре употребена от англичаните във връзка с Брекзит. Просто ще пречат на немците и руснаците да пускат северни потоци и немците ще трябва да омекнат за брекзита щото газа им трябва много.

58

Не

преди 5 години

разбирам за какво е целият този шум. От както свят светува предателите нищо хубаво не ги е чакало. Без значение в коя държава. И да са ги отровили, добре са направили!

57

ударник

преди 5 години

Проучва се дали двамата са извършвали убийства в Украйна, Грузия и руската република Чечения. Освен това двамата са заподозрени, че те са хвърлили атомните бомби над Хирошима и Нагазаки и са избили с отровния газ "Агент Ориндж" над два милиона виетнамци.

56

ники

преди 5 години

Руските тайни служби ще се прекръщават скоро на руските явни служби.Смешни сте, куп неща се изговориха от руските телевизии и всичките звучат все едно ги е съчинявал някой ученик в 4ти клас.Безаналогови служби!!!

55

SpaceX

преди 5 години

55 Добре добре знаем те. Интересно какви ще ги плещиш когато си признаят и се извиян. По млад си може и да го доживееш.

54

Боби

преди 5 години

До SpaceXСобчак нали ли тя е Руска работа - и да определено е много калпава като политик

53

Боби

преди 5 години

До SpaceX"Патета в Кълчища"Казах ви Аз съм ОЗ от Хим Войски на БА - Ако беше ползвано вещество от класа който трябва да е Новичок - Скрипалите трябваше да са мъртви вече 100 пътиЗа подобни вещества ПО ПРИНЦИП НЯМА АНТИДОТНЕРВОПАРАЛИТИЧНА ОТРОВА(дали е БОВ или не няма значка)Чрез кръвообращението навлиза в МОЗЪКА и АТАКУВА нервните центрове отговорни за функциите на тялотоТерминална конц - Центъра на пулса и дишането СПИРАТКритична конц - По-маловажните центрове спират първи - СИМПТОМИ

52

Шок

преди 5 години

Британските служби отровиха Скрипал, защото са давали информация и сега ги скриха, някой знае ли дали са живи????? Така отвличат вниманието от Брекзит.

51

8===o

преди 5 години

До Анонимен 48Руските тайни служби не са това което бяха по времето на СССР - пълното им некадъреие смайва света. Доказателствата вече са толкова много ,че не могат да се поберат в малките мозъчета на българските ***.

50

SpaceX

преди 5 години

Е как да няма бе спеца , всичко си е самата истина. Калпава руска работа както написа Собчак калпава като всичко руско.