48

избирател

преди 5 години

Софиянци едва ли търсят.Те вероятно си имат.Други търсят,къде мечтаят да станат софиянци...........

47

Анонимен

преди 5 години

До41. Ти живееш в наследени имоти. А аз си ги направих по времето на соца. Защото бях шофьор на ЗИЛ. И тогава всеки си всимаше. Защото губиш , ако не си взимаш от колектива. Сега си има близо до София 20км. Голяма къща. Друга по малка в Горубляне и една панелка от " промишленото" в Дружба. Нова може един шофьор без вишу.

46

Анонимен

преди 5 години

До Хе ХеФакт е, че има.С това се занимавам. Теглят заем за 30г за панел в Дружба. Тва е положението.

45

Анонимен

преди 5 години

С какво Пловдив, Варна, Бургас, аристоктратичното Русе са по-зле от София?------ с това, че няма високо платена работа. а пловдив е турво селски град и стана по-зле от софия заради придошлите селяни от оклните села. вече и там има гадни задръствания.

44

Анонимен

преди 5 години

До Мен 6.Точно пък в центъра били "копторите"... Не дрънкай глупости, кисело ти е гроздето и ти като другите "умници" чакай имагинерни балони да се пукат, докато самият ти не пукнеш в някоя селска "комунистическа" панелка - не от сиромашия, а посинял от завист и злоба.

43

Анонимен

преди 5 години

До 45Продават ги копторите и то за тлъсти суми, не бери грижа.

42

Анонимен

преди 5 години

Точно па в Лондон най-много подритват и гледат с високомерие на всякакви тъмни балкански субекти.

41

Анонимен

преди 5 години

До 38Това да си изкараш и платиш за гражданство откога те прави англичанин.И много завиден речник демонстрираш. Хич не селски.

40

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Заробване за цял живот с 70-80 квадрата за редовите български гтаждани.Това е непосилно и...алогично,а и всичко няма нужда да се намират в София.За два-три пъти по ниски суми може да се закупи жилище в селца на 30-40 километра и да се потегнат за един нормален живот.Всеки сам преценява,но винаги трябва да се...мисли.

39

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуМи разходи се из Руси и ще видиш с какво е по-зле.

38

Анонимен

преди 5 години

Софиянци не търсим жилища ние си имаме най малко по две. Имам апартамент от дядо по бащина линия и апартамент по майчина линия. Третият ми е по бащина линия. Тези апартаменти са придобити по времето на гнилият недоносен социализъм. Ако трябваше сега да купувам апартамент нямаше никога да имам. Затова всички западняци живеят под наем защото не са живяли по време на недоносен социализъм а винаги при капиталисти. А капиталиста гледа само за собственият си джоб.

37

Анонимен

преди 5 години

До ИванчоПродават си и то ще ти падне шапката ако видиш какви коптори се продават за по 200к евро и нагоре. Хората теглят кредит за панелки в дружба. Запознат съм, затова изказвам мнение. Спад ще има, но мизерен. Не разчитай.

36

Гoшу

преди 5 години

До 22Ами дали си първо, второ или 15-то какво значение има, като пак от някъде си дошъл. Никой не завижда, даже това май само в България го има, делене на столичани и провинциалисти. Знаеш ли коя е столицата на САЩ? Ами Вашингтон, един сравнително неголям град. Представяш ли си някой кореняк вашингтонец да каже на някой от Ню Йорк или Лос Анджелис че е селянин и провинциалист :))) С какво Пловдив, Варна, Бургас, аристоктратичното Русе са по-зле от София?

35

Анонимен

преди 5 години

Ало селяни родени в софия. Англичанка можеш да станеш майна след 5 години стига да искаш да се кланиш на кралицата анонимен 1 .Големи разбирачи сте вие от Шопиятаун. Аз също живея в Лондон, купил съм си тухла 60кв.м. за 11 000? в Атина и по всяко време кеф ми е топло и моренце, туристи бол.. , а минимална заплата около 600 700? , цени по-евтини от София, а стоки в пъти по-качествени. Хайде със здраве софийски ***... .

34

Хахах

преди 5 години

Тия пак взеха да се делят на София и провинция, тц тц...

33

Анонимен

преди 5 години

а абсолютно завършена и обзаведена с мебели,климатици,готови бани най много 500лева,-----------не е съвсем така. зависи как обзавеждаш. един ламинат е 15-30 лв. един паркет масив е 50-150 лв. Има плочки по 20-30 лв, има и по 70-100 лв., една кухня може да е 3000 лв, а може да е и 10 000 лв.Довършителните работи могат да ти излезнат двойно на грубия строеж и при това без екстремен лукс.

32

Иванчо

преди 5 години

Хаха.Платена публикация. Ще им се на брокерите да продават ама йок. Идва спад на цените. Що не кажат на какви цени изповядват сделки смешниците брокерски

31

КОНСА

преди 5 години

хората имат пари жилища купуват на протестите на ден по 50лв вадят не е малко 5 дни и вноската за месеца за апартамент е готова

30

Анонимен

преди 5 години

До МенЕ то всеки селянин като дойде у столицата и веднага почва да се нарича софиянец, хайде да не откриваме топлата вода. И си сменя регистрацията на колата, за да не го подиграват другите селяни.

29

Мен

преди 5 години

До Така еМдам, затова сградите са им в окаяно ссъстояние и никога нямат 5лв отгоре за ремонт. Апартамента ти може да струва милиони само кухата шопска лейка... Пусни го за продажба и виж колко ще ти дадат (ама гледай да не го продадеш на селянин). А за такситата е ясно, че онзи по-долу лъже. Всички таксиджии се оплакват как селяните дошли и задръстили любимата му родна клоака.