131

Край

преди 5 години

Тонката ти да не си робот??? Гледаш как смачкват една жена, която се изправи срещу нея и която може и да е извършила престъпление ама може и да не е - няма присъда.И ти Тонка ми говориш за партии, избори и Левски и ЦСКА.

130

Край

преди 5 години

До тоя отдолу. За да наказваш някой при нормалните народи трябва да е доказано пред съд и той да е Осъден. Тази жена я наказват предварително.Оставам на страна това че ББорисов спря проверка за платен акциз на Мишо Бирата защото казва в разговора "той си плащал". Това е престъпление на той е премиер.и ние го търпим.

129

стига бе

преди 5 години

Отдавам безвъзмездно за неопределено време една такваз килийка на Цецка (вашта майка).След няколко месеца ще я питаме дали е променила мнението си.

128

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Цецка Цачката ще я затворим в такава килия като паднат от власт.Тогава ще я питам какво мисли по въпроса ... :)

127

Анонимен

преди 5 години

До КрайБългарите сме душевни джуджета щом търпим една 40кг. жена да я смачка системата пред очите ни. -----------Айде стига вече с тая 40 кг жена. Няма значение колко килограма е. Извършила е престъпление.

126

Край

преди 5 години

Няма никакво значение мнението на очилатата леля дето играе ролята на министър.Искам да се пита Бате какво мисли за *** в който е затворена тая жена. Преди да е доказано и да е осъдена.

125

за родения с външна

преди 5 години

Проблема е , че май тия дето ни управляват , масово са родом от места с външни тоалетни и това наистина им се вижда лукс, не ли? Те затова се презапасяват с по 6,7,15, че и повече имотчета - по почина "сиромашко невидело"!

124

Wc

преди 5 години

Е да ама те искат да имат и онова за подмиване как се казваше

123

Анонимен

преди 5 години

ДД, ББ, ЦЦ, ЦЦ - ВСЕ ОТ ЕДИН ОТБОР.

122

Край

преди 5 години

Буля цеца може ли да тропа на 4кв. м. в една стая с 3 души още вътре.Безсрамна Българите сме душевни джуджета щом търпим една 40кг. жена да я смачка системата пред очите ни.

121

Край

преди 5 години

Цачева е жалко гнусно лелче с единственото качество да слушка добре Бате. За малко герберчетата да ми го турят за президент - та да си изхвърлям телевизора на всяка нова година.И СЕГА цачева да ти обясня:Има презумпция за НЕВИННОСТ. Арестанта е такъв докато не влезе в сила присъдата.И ареста трябва да е като хотел 2 звезди, а не да го наказвате предварително.Ако съм мъж на Иванчева ще те намеря булю Цецке ...

120

V

преди 5 години

Остави тва ами ами самолета на Меркел се скапал.Немската техника съвсем се скапа.А на нас ни казват от Брюксел тв ,ааа бтв че ЕС е като слънцето и водата за булгаропетека ;)

119

Мда

преди 5 години

Няма да е лошо гербаджиите да се погрижат повече за затворите-така няма да им е толкова криво когато сами влязат вътре.

118

ретро

преди 5 години

нямам думи..отдавна не бях чувал подобна МЕГА ПРОСТОТИЯ..и това е кандидат президента и министър на правосъдието..

117

Анонимен

преди 5 години

Вече разбрахме, че на Цачева килията и харесва! Остава да и направим дългосрочна резервация! Ако местата са заети от по-важни особи, ще се връща там, където тоалетните са на двора.

116

БСП ВДИГА ЗАПЛАТИТЕЕ

преди 5 години

да спестя от колзетна вода отидох на терасата и тро пах от високо право долу зад блока падна забърсах се с вестник и влезнах вътре утре като ме напане пак от терасата ще пускам

115

Анонимен

преди 5 години

А ако дойде един Пиночет,ще трябва да се построят стотици, а може би хилядизатвори.

114

законите

преди 5 години

Щом сте приели тези правила - ами спазвайте ги бе джанъм - инак съд съд и да плаща тази държава - щом искат да си спазват и те изискванията - ако не СТРАСБУРГ

113

Анонимен

преди 5 години

Лятна къпалня за *** ....

112

Анонимен

преди 5 години

КОГТО ЦЪФНАТ ТЕМЕНУГИТЕИ РАБОТИТЕ ТРЪГНАТ ЗЛЕ......................................................