144

Анонимен

преди 4 години

Аз не виждам коя държава се визира в името буквално. Кой за коя държава си мисли е друг въпрос. Така че това не е нито "смущаващо" нито противозаконно нито обидно. Но съм сигурен че въпросната държава както не допусна регистрацията на Иванчева, така ще осуетят и регистрацията на Трифонов. Не за друго , а защото "тава държава" има.

143

Анонимен

преди 4 години

Поредната мутра в политиката.... и тоя ще ни оправи за 800 дни.

142

антифен

преди 4 години

Получи, не получи регистрация , може да кандидатства за гинес като сдружение или партия с най-тъпо име . Да извадиш нещо от контекста е като да извадиш жива риба при археологически разкопки .

141

Анонимен

преди 4 години

ГОЛЕМ СМЕХ С ТОЯ КОМПЛЕКСАР С.Е.ЛСКИ,ХА-ХА-ХА!

140

Анонимен

преди 4 години

НЯМА ТАКЪВ НАГЛЕЦ - ЯДЕ , *** - СЕГА ЩЕ СЕ ПРАВИ НА СВЕТИЯ

139

Анонимен

преди 4 години

Как всички се юрнаха да злословят против партията на Слави, ще рече човек, че всичко в политиката ни е наред, имаме си едни прекрасни партии и политици, дето нито са корумпирани, нито са алчни и работят само за хората и да направят държавата прекрасна. Само дето се появи Слави и той ни е проблема. Не съм видял да има такава реакция на отхвърляне срещу партиите на статуквото, което означава, че хората се отнасят с искрена любов към тях.

138

Митьо Пищова

преди 4 години

Елате в центъра на Велико Търново ще раздавам кебапчета със топли питки и лимонадка на баба ми

137

Анонимен

преди 4 години

Имаме една много хубава поговорка - "ситият на гладния не вярва" , а този Слави е повече то сит - може да се каже че е преял , така че да не чакаме нищо невидяно до сега...Хората са повече от обезверени

136

Анонимен

преди 4 години

Това е казано метафорично. Често партиите използват метафори - например някои се наричат демократични, без въобще да има нищо демократично нито в партиите им, нито в държавата. Някои се наричат "социалистически", пък са най-хищните капиталисти и ръководството им е от милионери. Така че да не правим пряка връзка между името на партията и нейната същност.

135

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"До Loyko"Колега, ти какво си мислиш? Ще влезе СлавчоГологлавчо в парламента и ще се прави на Робин Худ? *** моля ти се!Дреме му за народа, колкото на теб за ланския сняг. Демонстрира лукс, богатство (изкарал си ги е парите), ама пък охрана, гардове... Вардят го като Нарк О БаронЧакай ти на празните му приказки

134

Анонимен

преди 4 години

За всичките тези години се убедих, че слави само може да чете чужди текстове. Като бареков. Кой олигарх му пише текстовете сега и срещу какво?Това е въпросът!!!

133

Паун Вириносов

преди 4 години

Бай Славчо го тресе параноя - скрит, потаен. Да не би да го урочасат. Голем смех с тоА.Деспотичен, яавно не търпи друго мнение освен собственото си. Спомнете си колко хора напуснаха екипа му и то след като беше продемонстрирал, че това му е "най-близък". Неща такъв оправяч, застъпник, закрилник. НемАл акъл/желание дом да свие и деца да гледа, та ще му вервам, че за моите/нашите деца се е загрижил.Гледа кинти да избичи и да си начеше егото, пък и в нечий интерес може да е, поръчение значи ;)

132

Анонимен

преди 4 години

До LoykoТе да не би другите много да са умни. Ако Слави успее да събуди народа и да го накара да протестира ако от праламента готвят лош закон за нещо ще е добре.

131

Анонимен

преди 4 години

Кой дърпа конците на НОВИЯ БАРЕКОВ ?Това е въпросът

130

Loyko

преди 4 години

Незнам колко сме били велики...Но като гледам сега колко сме жалки, и ми става ясно,че компексите ни нямат край. А, за простотията ни...нямам думи.Подобни палячовци не бива да занимават хората със себе си.Досега, освен простотия,не сме видели от Станислав Трифонов и неговите седем осми чалгаджий.

129

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 134Овергаз е една фирма която не държи на безопасността на клиентите си. Виждал съм блокове където газовата инсталация е така направена че ако някой луд или турорист реши да взриви блока ще успее много лесно да го направи.

128

Хайдутин

преди 4 години

Да се освободим от Герберското робство! Време е минаха 14години.

127

111

преди 4 години

който е забравил Бареков, да си пропомни! Дългия ще ни излезне двойно през носа - влиза в политиката само заради кинтите, едва ли някой трезво мислещ вярва че иска да направи нещо градивно

126

Анонимен

преди 4 години

На тоя Овергаз му е спонсор.Правете сметка от кои е!

125

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 129Партията на Слави не мисля че ще спечели предстоящите избори.Със сигурност ще влязат в парламента но няма да могат само да вземат решения понеже няма да имат мнозинство.