12

Антиваксър

преди 4 години

Най-много ме кефи понятието "колективен имунитет". Звучи като колективна безотговорност. Единия ял свинско, другия зеле и резултата свинско със зеле.

11

Anon

преди 4 години

Бананизирането на родината продължава. Неимунизираните деца са начин/ проводник за болести които бяхме изкоренили да тръгнат наново. ***...

10

444

преди 4 години

https://youtube/watch?v=WD6Qd5dawJg"Филантропът" Бил Гейтс за ваксините.

9

House M.D.

преди 4 години

1. Сливенският съд проявиздрав разум.2. Колега 9, с какво неваксинираните деца заплашват ваксинираните?3. Камелийче, не бъркай имунизация /естествено придобит имунитет/ с ваксинация /изкуствено придобит имунитет, изискващ периодични рекваскинации/.4. Колега 9, винаги ще има хора, за които ваксините са противопоказни. В този смисъл 100% ваксинирани няма как да има.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен9Виж какво, не ми трябва твоето обяснение, но и първият може ли да бъде сигурен откъде се е заразило неговото дете , ако се разболее.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2не всички ваксинирани деца получават 100% имунитет, но масовата ваксинация ограничава в голямата срепен разпространението. Критична маса неваксинирани деца могат да нарушат цялата система и обезсмислят ваксинацията. Защо е така потърси информация в гугъл за crowd immunity, обяснението е чиста математика, няма субективни фактори.

6

Анонимен

преди 4 години

До АниБГ мамичките знаят всичко, само едно не знаят, сети се сама.

5

Georgiev

преди 4 години

Децата като цяло са опасни :)))

4

Анонимен

преди 4 години

Ваксините са опасни и от години по цял свят се изнасят страшни подробности за съставките им и фаталните последици от тях.

3

Ани

преди 4 години

Ваксините са отрови създадени от *** и илюминатите за да избиват хората и намаляват населението на Земята. Хора небъдете овце не давайте да ви тровят децата!!Информирайте се в BGMAMA има много писано по този въпрос

2

Анонимен

преди 4 години

заглавието е подвеждащо, решението е на сливенски административен съд, има по-горни инстанции пред които може да се обжалва

1

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен1Нали е ваксинирано твоето дете, как ще се разболее.