36

българин

преди 4 години

И да има нищо няма да се чуе!-:) Та ти си избран от ГЕРП бе г-н Гешев! То " бързане" беше докато седнеш Предсрочно на този " трон"! Та сега ще правиш сечено на " шефа"? Да не си си го и помислил даже!-:) Ти не че си го мислиш де! Цирк ама як цирк пред простолюдието! Наближават Парламентарните!-:)

35

Egal

преди 4 години

Ама мястото ти е на село , там да разследваш кокошкарите а не където трябва .Цинизъм

34

Анонимен

преди 4 години

До за парите МРЪСНИТЕАми ако герберите започнат да ви ровят в мръсните истории,както вие се бъркате в личния живот на Бойко и се пъхате вулгарно под юргана му,дали ще им добре?

33

ддд

преди 4 години

''Аз съм главен прокурор и не отговарям за всяка конкретна проверка" , това заяви Иван Гешев в Кричим, където се провежда акция срещу битовата престъпност.--------------------коментарът е излишен.

32

Анонимен

преди 4 години

Щом е така да изравнят правата и задълженията им, заплатите им с тези на обикновените хора! Истината ще излезе наяве веднага!

31

за парите МРЪСНИТЕ

преди 4 години

Ееее айде стига къщата, детето, парите!!!!Ба Ху да направи един ТЕСТ ЗА БАЩИНСТВО и да ги утепа ....ша лъжат тея мизерници, ще съсипват строителството МУ........ А иначе квото си е направил, направил си го е и си го е платил .....къща, бутик, пари.....е парите нема да може да избели, ама не е първият,я!!!!! А и то Ал Капонето така помърдваше, ама му го намааха на края за пари и данаци и го пратиха при бай Ставри!!!!!ТА ЗА МРЪСНИ ПАРИ ИДЕ РЕЧ..НЕ Е ЗА КЪЩА, ДЕТЕ, ЛЮБОВНИЦА

30

червен демокраст

преди 4 години

Смърт на фашизма,свобода на народа!Боко,с теб сме!

29

Анонимен

преди 4 години

Бойко, ти и Цацаров ни натресохте този гл.прокурор, дето тича из БГ надлъж и нашир да гони битовата престъпност. И си замълчахте с мин.Кирилов, когато прокурорите от страната като един гласуваха за него! Професионалисти ви увещаваха Прокуратурата и Следствието да се върнат в изпълнителната власт, но вие с Барни Ръбъл и проф. Близнашки "Не и не!" Идете сега вие да се разправяте ако БГ стане полицейско-прокурорска държава 90 години след разгула на прок.Вишински в СССР.Ти за Сталин ли се се смяташ?

28

Дежавю

преди 4 години

Значи пак Цацаров уж ще разследва ББ - това не е ли конфликт на интереси в смисъла на "ти си го избра"!? Хахаха ЗАКРИВАЙ

27

за парите МРЪСНИТЕ

преди 4 години

Та за парите иде реч, де.... за МРЪСНИТЕ ПАРИ!!!!! И за резИлтата разбира се, очакваният.... от проверката на БАЙХУ!!!!А къщата то е ясно, че е на тъщата!!!!Да си спомним за ЦВИНОКИО и тъщата... и парите му, а те с Баце нали са от едно котило, еднояйчни братя са!!!!!- Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят. - От скрина - отговаря Цветанов. - А там кой ги слага - продължава следователят. - Тъщата ми ги слага - отговаря Цветанов. - А на нея кой ги дава - пак пита следователят. - Аз и ги давам - казва Цветанов. - Добре, а Вие от къде ги взимате - пита след

26

няма такова нещо

преди 4 години

До Анонимен 24Крадеца се вкарва в затвора да се поправи!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

25

о да

преди 4 години

Хората по селата масово са пропищели от сечените гори, но сечта си продължава. Докато щом е за банковите обири, Грешев веднаха сложи МВР постове въпреки че банките може да си плащат за охрана.

24

ха-ха

преди 4 години

Червените гъдулки са на линия!Венсеремос,таваришчи!:))

23

Анонимен

преди 4 години

До М, да ...Кражбата е престъпление,без значение дали си откраднал 5 лева или 1 милион лева,виж закона и тогава плямпай,наказва се за извършеното престъпление,без значение за каква сума е!Трябва да спре и накаже самия крадец,за да не повтаря отново и не му става навик!Защото няма ли наказание,ще извърши отново и отново престъпление!

22

М, да ...

преди 4 години

Та да питам как ще изравнява някой който е задовлен и осигурн отвсякъдее / ББ / и присвоява с дрг който двам оцлява?

21

ПроСоТо

преди 4 години

До ТониТонката,това са бълнувания!..Гледай само какво ще стане със СЕГАШНИЯ "минпридсидатиль"!..А тоя ..С "НЕИЗВЕСТНОТО" рождено място ще бъде издухан много бързо и много грубо!Защото за разлика от гнъсната ЛУКАВА Тиква,тоя си е ..***!...Колкото и да са пънете да го издокарате нещо "значимо"!.."Дубликатите" са възможни ДО ВРЕМЕ!..-НЕ вечно!!..но, дерзай,блъскай клишетата!..-Това е ТВОЕ ПРАВО по презумпция..

20

Анонимен

преди 4 години

Ако беше така, щяха политиците и олигарсите да са в затвора и с отнети движими, недвижими имущества и сметка тук и в чужбина. А вместо това, милиарди изчезват всяка година - по около 20 и повече милиарда (изчислени данни от истински и независими икономисти).

19

Анонимен

преди 4 години

Подкрепям 100% Гешев,точно заради разследванията на олигарсите, искат да свалят правителството на ГЕРБ и го притискат с насилие!

18

М, да ...

преди 4 години

Имаше една книжка /иконом л-ра/ със заглавие Размера не е без значение бре Гешев! Как ще приравняваш акции и разследвания за 7лт ракия и 5т кокошки с мащаба на престъпните занимания на перача и пералнята ББ, м?

17

Пижо

преди 4 години

За тоя случаят Барселона представлявал интерес само за медиите. Ми, що се самосезира като не представлява интерес за прокуратурата? Да разбирам, че прокуратурата не се интересува от пране на пари в международен план, а само от показни акции в Ц-ганските махали? И как точно ще извърши "пълна проверка", след като банковите сметки, имотите и доказателствата са под юрисдикцията на друга държава? Щял да разпита замесените: "Баце, имаш ли къща?", "Нямам, провери в Агенцията по вписвания"...