11

Здравеняк

преди 4 години

Бил съм в Щатите, по специално в Чикаго, и мога да кажа че това е полицейска държава.Ние тук в БГ не разбираме че има голяма пропаст м/у бедните и богатите там, включително бели.Има българи които си мечтаят да се върнат в родината си, но като следят новините и виждат какво се случва у нас...ги възпира.Иначе не се и съмнявайте че постянно гледат какво се случва тука...:)

10

Криви огледала

преди 4 години

Значи когато "потиснатите" и "онеправданите" масово образуват банди, които имат в изобилие и автоматично оръжие - това не се забелязва от много безпристрастните журналисти, но на полицията сигурно трябва да се отнеме и несмъртоносното оръжие, нали? Направо да я превръщат в държавна църква и само да ходи да умилостивява и убеждава с проповеди и песнопения закоравелите престъпници и агресивните откачалки. И тогава каква законност и ред ще има - бедна ни е фантазията.

9

Анонимен

преди 4 години

До До 4Проблемът е сериозен. Ако пухът е прекалено едър, перата имат прекалено груб ствол и може да се стигне до ослепяване на демонстрантите при удар в очите а в случаи на разпрани възглавници и на смърт. Ако пухът е прекалено фин има опасност както каза, от задушаване при вдишване. Има нужда от ревизиране на инструментариума, за да не се стига до такива тежки поражения.

8

Анонимен

преди 4 години

Нямаше такива статии когато Макронската полиция във Франция уби и осакати хора по време на протестите на жълтите жилетки,а там нямаше мародери и вандали като тук.

7

До 4

преди 4 години

Ти явно не си разбрал, че пухената възглавница е смъртоносно оръжие. Доцент-доктор по либерастия Рохини Хаар, добре платен от демократите, вече доказа, че пухената възхлавница е причинила смъртта на милиони, извинете милиарди афроамериканци, чрез вдишване на пух и неизбежно задушане. Такъв титан мисълта, световно признато светило в областта, не може да греши - това е единствена истина и права вяра.

6

Анонимен

преди 4 години

Мулти култи не работи , на всички им е ясно вече. Един престъпник , надрусан , че и с корона , умря по време на арест. Смъртта му не е умишлена в никакъв случай. И заради един порно маняк запалиха Сащ. Еми да палят , да го д у ат хамериканците.

5

Анонимен

преди 4 години

Ей голяма драма стана от това ,че един изпечен престъпник си намери майстора.

4

Анонимен

преди 4 години

От статията разбираме, че за разпръскване на тълпи полицията трябва да използва пухени възглавници.

3

Анонимен

преди 4 години

Отново тенденциозна статия, в стил лошия Тръмп и добрите демократи. Значи тази отпадъци, палят, трошат, бият и крадат и нямало проблем, полицията не трябвало да се намесва. Не знам вече до къде ще стигнете с тези лъжи и изопачаване на фактите в тази долнопробна кампания. Издигаш в култ престъпник наркоман, оправдаваш мародерства, хаос и безредици, какво още?

2

Анонимен

преди 4 години

Глупава държава се оказа Сащ. Изградена с робство, унищожена от робите.

1

Ецилоп от Плюк

преди 4 години

Е,сега полисмена Дерек Човин ще бъде осъден на 40 години затвор...сега е на 44 годишна възраст и ще излезе на 84 годишна възраст а дотогава ще е осъден на ецих с пирони плюс по 100 черни маммби на ден в западното крило с изглед към Ел Ей ,,при бандата на рокерите,,....Те винаги водят своите ,,беседи,, с новопостъпилите пандизчии и им центроват цолажа от метричен на инчов например 3/4-ти...