18

Анонимен

преди 3 години

На фона на ставащото в България, много на дребно сте започнали да отклонявате вниманието :)Прекалено елементарно, драги ми ***!

17

Анонимен

преди 3 години

Путин направи така, че Русия да е най-безопасната страна за живот на ... евреите. Може да проверите в Google. Не, не за руснаците - няма грешка - за евреите. Белите хора в Русия са оставени на произвола на олигарсите и кашерния им президент. И здраво внос на кавказци и средноазиатски таласъми без краекожия да работят по фабриките на богоизбраните и да служат в армията. За руснаците ... или емиграция или смесени бракове и скоро бели няма да има. Честито, кашерни дрОгари.

16

Анонимен

преди 3 години

"В Хабаровск протестът се е превърнал в нещо като ритуал - всяка вечер малка група от хора се събира на площад "Ленин" преди да се спусне по улиците на центъра на града".А в Хабардовск защо се събира малка група, защо не се събере голяма група в Хабардовск, една голяма група да се спусне по улиците на центъра на града, ще бъде много по патетично отколкото малка група?

15

Анонимен

преди 3 години

Ох, ужас, добре че сме партньори със САЩ и стабахме членове на НАТО и ЕС и вече 31 години живеем добре и богато като западняци, защото ние българите гледаме на Запад, а не към тоталитарна Русия, искане да живеем като американци и да взимаме долари, а не рубли, всеки иска да ходи при цар долар, никой не иска рубли!

14

Анонимен

преди 3 години

2001 година първенютата на царя ошушкаха България и застроиха черноморието.Но основата вина беше на иван костов с Бандиската приватизация.ДС кадъра Костов окраде държавата!

13

Умел популист

преди 3 години

Четох анализа на блогър от Хабаровск - Фургал е правил всичко необходимо, за да стане популярен. Изслушвал е хората какви са проблемите и започвал да мачка оялите се чиновници. Тоест държал се е противоположно на путинската "Единна Русия", която е прогнила от корупция и функционерите й изпъкват с тъпата си надменност като някакви феодални велможи. Ясно е било, че ще го сецнат в кръста, защото е давал "лош пример" в страна, която упорито пълзи към фашизъм.

12

Анонимен

преди 3 години

За човек от КГБ демокрация,свобода и справедливост са неразбираеми понятия.

11

Saki

преди 3 години

Ще му счупят лесно гръбнака, не в буквалния смисъл и той ще започне да работи зомбиран за тях.

10

Анонимен

преди 3 години

Белите якички са първенюта -деца на олигарсите, които мутрите управляват.Нищо ново, държвата е окрадена от мутрите отдавна.Парите и властта е в мафията деца!!!!

9

До:Русия=Психиатрия

преди 3 години

В Испания е същото. Благата идват от Каталуня в посока Мадрид, неслучайно искат автономия!

8

мазепа

преди 3 години

Партията на Путин ''Единна Россия'' в Хабаровск има едно място от 32 места в местния парламент. На ''референдума'' за поправка на конституцията, в Хабаровск ''ЗА'' гласуваха 22%. Въпросното убийство на съдружника на Фургал е станало преди 15 години и сега са намерили ''доказателства''

7

Анонимен

преди 3 години

ТУЛУПА ще бъде окован и ще излежи справедливата си присъда ЦСЗ, логичен КРАЙ на диктт-атора!!!

6

Русия=Психиатрия

преди 3 години

Московците са като един кърлеж изсмукващ кръвта на регионите. Многомилиардни печалби от износ на петрол, газ, злато, диаманти, никел и дървесина се добиват в регионите но всичките пари отиват в Москва. После регионите трябва да се радват на няколко трохи подхвърлени от московците?

5

Анонимен

преди 3 години

За младите българи- КГБ и ДС са тук и нищо не е променено до като не се стреля както убиха диктатора Чеушеко от Румъния!!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Радев ще свърши като този губернатор

3

Факт

преди 3 години

Прилича на показна акция на БГ прокуратурата - ченгеджийските номера са еднакви.

2

Анонимен

преди 3 години

Има протести и в Москва и Питер,но там полицията действа грубо ,хората искат Русия без Путин и крадливата му шайка. Като у нас.

1

Даа,

преди 3 години

пак ли?