332

Анонимен

преди 3 години

ne ot xolqdi ne ot milioni godini e makedonskiqt ezik beq vyrvete m .................

331

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Северно...македонец не е народност,това е...диагноза,диагноза за маниакално...високомерие.Този маниакален синдром е много...упорит,по упорит от македонския...инат.Лечението ще е проблематично.Сигурно има...здрави хора там,но за сега те нямат думата.Все пак да не сме...песимисти,защото всяка болест се...лекува,когато се предпише подходящото лекарство.Макетата са на път да го...изпият,макар да е доста...горчиво.Желаем им успешно и скорошно...излекуване.

330

Леле до АлександЪр

преди 3 години

'Начи, взимаш една нафтова пушка, поставяш в Ана Лното отверстие и натискаш спусъка. Ама, спешно! И пак ти е малко, че ако беше жив Ванче Михайлов други работи щеше да ти предпише, еничарино безрамен. Пс. Го учиш албанскиот или веке сборуваш? Позор си ти, позор за дедите ни. Мър шо.

329

юбералес

преди 3 години

До AлександарЖалко, трябва да се разбираме.

328

djkozmo

преди 3 години

Създайте си азбука и си я ползвайте безда крадете азбука и история и двете ги нямате ходете при Тито .Траките са населението на България.Вие сте вашкари без история

327

Кико

преди 3 години

Строят бутафорни згради като луди. Приличат ми на гарга, която иска да е паун! Александър, Филип - македонци който биха се обърнали в гроба, ако чуят как се гаврат с тях!

326

Анонимен

преди 3 години

МАНИ бегай ...

325

юбералес

преди 3 години

До AлександарКоя част от вашия суверинитет не сме признали. Повтаряш едно и също.

324

Анонимен

преди 3 години

До AлександарТова си ваше мнение. Всяка държава си определя правилата как ще ви признае. Югославия ви окупира 1945 г. и не ви пита какви сте а ставате македонци и югославяни.

323

юбералес

преди 3 години

До Aлександар Колкото по-бързо влезете в европската уния, толкова по-лесно ще работите в ЕС. Алтернативата е да бягате от Македония и къщите ви да се населят с албанци.

322

Анонимен

преди 3 години

До Aлександар 347Югославия е с президент в Белград а не в София или Скопие. Македония е република с език одобрен от Белград.

321

Анонимен

преди 3 години

До юбералесМоже да почитат нашите герои и празници само ако се признаят за българи, което значи и български език.

320

Анонимен

преди 3 години

До юбералесЩом са от 1944 г. Каракачанов каза, че са незаконни защото сърбите са ги изнасилили да станат македонци.

319

юбералес

преди 3 години

До AлександарПризнали сме и вашата държава и вашия език. Религията се признава не от правителството а от църквата. Ние просто не искаме да определяте умрели хора за македонци, които са се определили за българи. Това е кражба на история.

318

Анонимен

преди 3 години

До AлександарМакедония може да е република и в конфедерация с България както беше с Югославия с президент Радев.

317

юбералес

преди 3 години

До AлександарНие сме признали вашия суверинитет цялостно. Коя част от вашия суверинитет не сме признали.

316

юбералес

преди 3 години

До АнонименДоговорът за добросъседство между България и С.Македония пише че е написан на ''официалните езици на двете държави'', което означава че сме признали определен език за национален в Северна Македония. Но вестниците ни помпят с междудържавна омраза, което е изгодно единствено за Москва.

315

Анонимен

преди 3 години

Пак ли ще слагат чадър за сянка на някой, който си има чадър? Не разбирам какво пречи на България езика македонски? Ама че простотия и комплексарщина

314

юбералес

преди 3 години

До AлександарНие принаваме Северна Македония като държава, признаваме македонците като нация, но твърдим че македонската държава и нация са основани през 1944г. и са произлезли от българите. Всяка държава и нация имат своето начало. Българите, германците, французите също някога са произлезли от по-стари племена или народи. Просто националното ви възраждане е по-късно. Това искаме да признаете и да запишете в учебниците ви. Г. Делчев се определя като българин а внучката му като македонка.

313

Богомил

преди 3 години

До ПЕРДИКАС КАССАНДЕРГърците са с етиопци, а елините траки./Черната Атина/Когато преди 20г. американците написаха , че фригите са имали писменост преди гърците, кръв пикахте.Старите автори пишат, че Орфей и брат му Лин са дали писменост на гърците. Кажи ми драги, защо меонът/част от мизите/ Омир пише - "О Зевсе пеласгийски, царю додонски." Или и пеласгите са гърци?Защо "гръцката" митология на 80% е тракийска, както и повечето богове, начело със Зевс?Вие окрадохте 300 милиарда от ЕС с измама.