132

Анонимен

преди 3 години

Този хематолог ще го осъдят защото е казал много неверни неща

131

Анонимен

преди 3 години

1, бг он айрян е най доллнната медия по отношение на вируса още от началото на разпространението му. Абсолютно черногледство с едната цел че лошата новина продава, хубавата не се забелязва. 2. Този изпълзял хемо червейй е поредния дървен философ правещ се на всеразбиращ като го дават по Теуевизора. Утре поканете зъболекар, да ви каже как от ваксините ще ви опадат зъбите в трета фаза.

130

Хасан Вакссинатора

преди 3 години

А моята ваксина е натурална, взимам предпазни мерки и странични ефекти няма! Ако не броите кефа....

129

"Страничен ефек

преди 3 години

не е само подуване на боцнатото място, леко повишена температура за ден-два и т.н. Това го има при всички ваксини и ти го съобщават, когато се ваксинираш за какво ли не.Това е "отговор" на организма.Сериозните последствия могат да се появят след враме, дори когато си забравил за ваксината. Те са тежки. Организмът на единици реагира по този начин и на "стари", десетилетно изпитвани ваксини. Човекът е прав, защото ни предлагат в момента недоносче.Не съм антиваксър, но това Айно, няма да си сложа

128

До 139 Опитен заек

преди 3 години

Та тебе те " ваксинира" мъжът ти всяка вечер ! Не ти ли е достатъчно ?

127

хахахах

преди 3 години

До Анонимен 136Този е агент на Гела, рекламира усилено лекарството против кpacта, което фирмата на Домуса скоро ще пусне на пазара на цена х20 реалната.

126

Анонимен

преди 3 години

Анатема! Защо разкриват истината , сега хората ще започнат да се пазят .

125

Опитен заек

преди 3 години

Аз ще се ваксинирам, по- добре да развия някоя алергия отколкото да Ковид19.

124

до Bond

преди 3 години

Анатема! Как може да се публикува такова нещо? Ще вземат и малкото желаещи да се откажат.------------Аз шъ гледам сеир до началото на Септември!Щоту нещу мъ фана Шубето!Пък и дотогава ще стане ясно коя от Ваксините е по-по-най- ефективна и безопасна!-))))

123

Bond

преди 3 години

Анатема! Как може да се публикува такова нещо? Ще вземат и малкото желаещи да се откажат.

122

Анонимен

преди 3 години

Поредния търсач на слава.

121

Фейми

преди 3 години

До до да, да ама не Виж ся много глупав въпрос реално като са замислиш....Ердоган лансира турската и всички взимат натовската ваксина!!

120

до да, да ама не

преди 3 години

И на AstraZeneca е на база ДНК, но не я харесва! Защо ли?! Може да харесва руската, индийската, китайската....?!------------Да, вярно е!Но е много "слабичка" -75% ефективност и от 3 до 6 месеца подържа антителата в организма, докато руската е над 90% и държи 2 години.Поне така твърдят!?Дразнещо е друго:Защо ЕС ни Налага като "избор" само американска.

119

да,да ама не

преди 3 години

До тт 129И на AstraZeneca е на база ДНК, но не я харесва! Защо ли?! Може да харесва руската, индийската, китайската....?! Затова човека казва да внимаваме! Защото човеколюбците ще си приберат печалбата от цялата тая галиматия, а ние простосмъртните ще духаме тиквите на плета!

118

Феймито

преди 3 години

Аз ще са командя в сападна Европа бе ейй..

117

Фейми Меди

преди 3 години

На мен не ми трябва ли слагам само за пътуването из ЕСА.аз изкарвам големи пари като подстригвам хората във Франция и туй онуй насам- натам аз съм голям работа!

116

до анонимен

преди 3 години

Сега виждам. Докато една шепа лекари работят с covid,сума сеирджии се разкарват из медиите и ръсят простотиики.------------Ами *** и си сложи една от двете ваксини, бе, отварачко!!!!!Хората имат право да задават въпроси и да получат отговор!Доста от лекарите ама никак "не бързат" да се "боцкат"!Що ли?????

115

тт

преди 3 години

Проблема на краварските ваксини е:- РНК! За пръв път се прави и прилага подобен метод на ваксина. Какви биха могли да бъдат негативните последствия след 1, 2 или 3 години дори и създателите ѝ не знаят!- Многократно съкратен срок при създаването и тестирането не само на крварските ваксини.- краварските Файзер и Модерна не носят никаква юредческа отговорностИ накрая доктора каза, че си е Избрал ваксина създадена на основата на ДНК, тоест, човека ви намеква за руската!

114

Анонимен

преди 3 години

Тоя ,,разработчик,, на ивермектина не знае ли,че в Сащ го забраняват за използване при хора. В Токуда дали не им го пробутват тайно.

113

Анонимен

преди 3 години

Сега виждам.Докато една шепа лекари работят с covid,сума сеирджии се разкарват из медиите и ръсят простотиики.Като тоя мангъроид.