82

Анонимен

преди 3 години

тоя плу.жек защо пак изпълзя изпод дъските на нужни.ка в село Сирищник

81

Анонимен

преди 3 години

Който е забъркал македонската каша в 1878, 1919 и 1944 г. трябва да я оправи. Това са виновниците Ес и НАТО.

80

Анонимен

преди 3 години

Трима бивши президенти нямат добри отзиви за Радев!

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77От Берлинския 1878 г. Македония е в Турция.

78

Анонимен

преди 3 години

Стига с второстепенни теми,приятел! Темата е мнението на Първанов за Радев!

77

Анонимен

преди 3 години

Е, айде сега...! Дай да говорим за мухъла Радев,той беше на устата на Плевнелиев!

76

Анонимен

преди 3 години

Никой не ви кара да слушате политиците.Четете БГ история и си правете сами изводите.Като искат македонците да са Северна Македония, о.к.Важното е НИЕ ДА ЗНАЕМ НАШАТА ИСТОРИЯ, ЗАЩОТО НАРОД БЕЗ ИСТОРИЯ СЕ ЗАГУБВА.

75

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта, фигуранта какво е това фигурант, някой прави фигури ли ? Или е от фигурно пързаляне, да не става дума за Максим Ставийски той много добре фигурира във фигурното пързаляне, както и фигурантира фигурно във всякакви фигури! За него ли става дума?

74

Анонимен

преди 3 години

Първанов много добре и точно определи сегашния президент!

73

demolitor

преди 3 години

Реитинги на президентите , при влизането и излизането от президентството >първи мандат Георги Първанов 40% -45%втори мандат Георги Първанов 45%-40%първи мандат Росен Плевненлиев 45%-20%втори мандат -НЯМА / позорно изхвърлен от собствената си партия/Коментарите са излишни

72

Анонимен

преди 3 години

Колкото по бедни,толкова по големи патриоти ама с малки пикалки!

71

Анонимен

преди 3 години

Хората винаги са били съчки в ръцете на тези или онези политици.МАКЕДОНСКИЯТ ВЪПРОСвъзниква след 1СВ, когато според НЬОЙСКИЯ ДОГОВОР МАКЕДОНИЯ Е ОТНЕТА ОТ БЪЛГАРИЯ И Е ПОДЕЛЕНА МЕЖДУ КНЯЖЕСТВО СЪРБИЯ И ГЪРЦИЯ.Близо 500 000 българи от отнетите земи търсят обежище в България като бежанци-БЪЛГАРИ, НЕ МАКЕДОНЦИ!Царство България издава в този период законова база за раздаване на земя на бежанците.Аз съм от кв.Стрелбище в София.Кварталът се създава 1920г.именно за бежанци от Македония.

70

Анонимен

преди 3 години

Като имаме обща история значи че и те са българи, а не ние че сме македонци. Защото ако признаем, че сме македонци те ще поискат че сме македонци. Освен това има бежанци българи от Македония и има и българи там, които не са македонци. Скопие трябва да признаят и български език като официалн в Македония наравно с албанския и македонския и се гарантират правата на бежанците и българите като гласуват там. Трябва много работа няколко договора и поне 20 години докато се види че работят.

69

Анонимен

преди 3 години

А бе и при тях се бият за място при коритото! Сега е момента!

68

Димитър Георгиев

преди 3 години

Гърците си оправиха отношенията с фиром след 30 г. конфронтация.Нас ни чака същото-чак след 25-30 г. албанците ще бъдат мнозинство и ще вземат властта в СРМ.В тяхната история много ясно си пише,че до 12 век са били под българска власт.За тях българските царе са били поробители,те нямат аспирации към когото и да било,най-малко към цар Самуил.Същото е към Г.Делчев и останалите български възрожденци в Македония.30 г. са нищо срок за историята,с албанците ще си оправим отношенията без сантименти

67

Анонимен

преди 3 години

Македонците сами не искат да разберат колко са бедни и че им трябва да си наведат главите както и ние си ги наведохме едно време!На гол *** чифте пищофи!

66

Бунгар

преди 3 години

За да рухне всичко са виновни такива като Първанов, а не Бойко и Заев.Ченгета доносници закърмени с измисления ,,национален идеал,, слагат непрекъснато прът в колелата. Под прикритието за партиоти-историци внасят само вражда между българи и македонци.За това сме им плащали цял живот с народна пара.Правим го и сега...

65

Анонимен

преди 3 години

Македонците са един файтон хора,с бедна държава,с още по малък пазар от нашия и с шансове единствено ако си намерят богат и силен спонсор в ЕС разбира се! Заинтересувани за сега сме само ние и то благодарение на сантименталното минало!Ясно е какво ги очаква извън Европейския съюз!

64

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

МАКЕДОНИЯ НЯМА МЯСТО В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 50 ГОДИНИ...НИЕ ,КАТО БЪЛГАРИ НЯМАМЕ КАКВО ДА ИМ ДОКАЗВАМЕ,ТЕ ТРЯБВА ДА ДОКАЗВАТ НА СВЕТА СВОЯТА ИДЕНТИЧНОСТ...ТЕ СТИГАТ ДО ПАРАДОКСИ-ДА КРАДАТ И ФАЛШИФИЦИРАТ НАШАТА ИСТОРИЯ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА НИ ОБВИНЕВАТ,ЧЕ НИЕ КРАДЕМ ОТ ТЯХ...НЯМА СМИСЪЛ НИЕ ДА ДОКАЗВАМЕ,ЧЕ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ Е БЪЛГАРИН,КАТО ТОЙ САМ СЕ ДЕКЛАРИРА ЗА БЪЛГАРИН.НИМА СЕ Е ОБЪРКАЛ?ИЛИ НЕ ЗНАЕ КАКЪВ Е РОДЪТ МУ?ИСТИНАТА Е,ЧЕ КОГАТО ДЕЛЧЕВ Е ЖИВЯЛ,НИКОЙ НЕ Е И СЪНУВАЛ МАКЕДОНСКА НАЦИЯ.

63

кой се обединява,бе

преди 3 години

До Какво ви има бре ораЗа макетата ние сме "мръсни фашисти",а те са сияйни комунисти!Ние сме "татари",а те -антички македонци!Кой ще се обединява с теб бе,цAрвyл!?:))