8

Анонимен

преди 3 години

Заедно с Мая трябва да си наеметеголяма охрана, за да не ви се случи случка.Много ровите и ще ядосатенякой.

7

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНезабавна смяна на шефа на БНР. Националнато радио явно подкрепя определени политически сили. Иначе при Любенов първи гост беше ХИ. Така че, опорката ви не върви.

6

До 7

преди 3 години

Ти си мислиш че гласуваш за Промяна, а то излезе Подмяна!

5

Гиб Мелсън

преди 3 години

Днес по телевизията имаше интервю с представител на "Репортери без граници", някакъв чужденец, говореше на френски и го питаха, защо България е на последно място по свобода на медиите в ЕС и на Балканите. Той каза, че преди време Винету им обещал да се занимае с този проблем и да им отговори. От репортери без граници още чакат отговора на Винету. Обещал им и чакат. Както се казва, "Трай коньо за хубост" :)

4

Анонимен

преди 3 години

Айде и тоя! Давай, доказвай че е ти си клакьорка на Доган! Тоя цирк с надуваемата лодчица май имаше за цел да заблуди простия българин, живеещ далеч от родината и най-вече да бетонира турчетата, като ги обедини да бранят вкупом Доган. Защото само обединение на ДПС постигна с гумената си лодка! Това кога ще го признаеш? Абе я проверете кой му плаща на тоя! Мирише на олигархия....

3

За едно

преди 3 години

Коя е партията без стари муцуни:))))

2

Е не е истина

преди 3 години

Абе тоя пиян ли е или неадекватен?Официалният говорител Тошко африкански с половин уста значи няма да съставят кабинет.Обаче тоя щял да подкрепи несъществуващото правителство?

1

Анонимен

преди 3 години

Дрън-дрън... Искаме промяна, но не искаме стари мутри.