34

Анонимен

преди 3 години

Пловдив - град на пълна и тотална селяния!

33

Анонимен до пловдив

преди 3 години

Бияча може да е от Варна ама много бързо е прихванал от вашия селендурски манталитет, голямото самочувствие без никакво покритие и пловдивската простотия.Не знам защо но не познавам нито единн свестен човек от този град всички сте един калъп правени.И останахте последния голям бастион на бандата ГЕРБ абе дабрудени до край.

32

Хемус

преди 3 години

Пич чакам да ми отговориш без да гледаш в гуглето,кой е най-старият град във България

31

до 31

преди 3 години

Само партии са в главите на примитивите-пубери!

30

До 19

преди 3 години

Митко с чорапите не е крадец. Може да досажда, но на фона на огромните кражби и укриване на данъци, неговият неплатен данък печалба сигурно е невидим.А и досаждането на Митко е несравнимо по-поносимо от мнооого други, меко казано, безпокойства.

29

До 16

преди 3 години

Искаш да кажеш Емигрирайте,защото Имигранти си имаме тук!

28

абоната е на мо~~~ре

преди 3 години

Побойници, биячи, групи за сплашване в Китай ги пращат в Трудови лагери.Там силно ще бият с тежкия чук по камъни докато се пречупят и след това.Да, но в Китай не си градят икономиката със заведения като нашите.

27

до 26

преди 3 години

До Варнамнгоо сте зле затова сте в лайнна побойника е престъпник от варна дошъл скоро в пловдивима и осъдителни присъди

26

До 15

преди 3 години

И с какви качества тия якичките да респектират?

25

побойника

преди 3 години

Ивайло Пенов е бивш варненски адвокат и наскоро дошъл в квартала. В последните месеци по време на пандемията и поредицата локдауни съседи твърдят, че многократно са го забелязвали демонстративно да изкарва маси и да не спазва наредбите. Мъжът има и осъдителна присъда от 1 г. лишаване от свобода с 3-годишен изпитателен срок от 2016 г. за обсебване на 14 000 лева на свой клиент през 2011 г.

24

Варна

преди 3 години

Нормална ситуация за Пловдив. Там са много диви селяни.

23

Анонимен

преди 3 години

На човека му е писнало от куфарни търгаши и нищо неплащащи тарикати и понеже в Пловдив, а и не само, полицията я знаем как работи, хората вземат нещата в свои ръце. Чудя се кога ще се чуе например и за сашко сина на митко милиционера, с незаконната автоморга между младост и горубляне. Няма разрешителни, няма документи, само джоб пара и татуси.

22

Анонимен

преди 3 години

Пловдив Майна.. Ванко 1 майна!!

21

Анонимен

преди 3 години

Нормално, във Филибето ги тресат яки комплекси. Винаги втори вторият най-голям град, втората най-дълга река, втората по популярност бира, вторият най-стар град в България... А да чакай... в едно са първи наистина най-голямата махала! Така е, тука сте царе!

20

пловдив

преди 3 години

*** е от варна а не от пловдивхайде моля ви сепловдивчани и пловдив са единственото свестно нещо в тази държава

19

Анонимен

преди 3 години

Какъв е тоя "митко с чорапите", някакъв нагъл просяк най-вероятно, който не плаща данъци, досажда на клиентите, продължава да идва всеки ден, след като сто пъти му е казано да не го прави и тн. Ако някой си мисли че това е гражданско общество, е в голяма грешка.

18

Анонимен

преди 3 години

Това ли беше европейската столица на културата? Ахахах, личи си. Дивашки град!

17

ицо шопа

преди 3 години

Кажи му пловдивчанин и повече не го обиждай!

16

Анонимен

преди 3 години

Имигрирайте докато сте млади.

15

Albanian, Plovdiv

преди 3 години

Винаги съм смятал, че физически здравите, набити, т.н. "биячи" биха могли да бъдат истински уважавани от обществото, ако вършеха социално важна функция - да респектират, понякога и физически, неградивните елементи на обществото. Представяте ли си колко спокойно и справедливо ще живеем тогава?