Собственик на заведение нападна Митко с чорапите в кв."Капана"

Последва наказателна акция срещу побойника
Обновена: 28 май 2021 20:37 | 28 май 2021 20:37, Красимир Ангелов
132

Собственик на ресторант в Пловдив нападна известен продавач в арт квартала на града. Пловдивчани се организират на протест срещу заведението, а прокуратурата в града се самосезира заради безпричинната агресия.

Охранителна камера е запечатала момента на скандала в културния квартал на Пловдив - "Капана". На видеото се вижда как собственикът на едно от заведенията там пресреща момче на име Митко, което продава чорапи. Собственикът взима стоката му, хвърля част от нея на земята, а друга  - рита. Агресията продължава, като удря момчето по главата. Това става пред погледите на клиенти на ресторантите.

Днес заведението остана затворено, а собственикът не беше открит за коментар. Случаят събуди възмущението на гражданите, които призовават към бойкот на кафенето и настояват извършителят да понесе отговорност за действието си.

Част от пловдивчани изразиха недоволството си още днес, като поставиха чорапи пред входа на заведението, а Районната прокуратура в града се самосезира и разпореди проверка за насилие и хулиганство. Тя трябва да приключи в срок от 5 дни.

Вижте повече в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
2
 
! Отговори
Светлана преди 2 години
Това е бой, насилие, и унижение, непочитане на човешлите права, липса на хуманност, изява на безпомощност, агресия. Стига с тоя касов бон, това ли е най-важното? Къде е човешкото? Утре докато пиеш кафе може да изпуснеш и да счупиш чашата и това ли трябва да споходи и теб?
113
0
 
6
 
! Отговори
Терлък чорап преди 2 години
Като чета коментарите яд ме хваща. Колко озлобени хора сме не е истина. Този човек просто се препитава като продава чорапи, за да не остане гладен. Защо всички са толко лоши озлобени, защо всички са мутри, батки и биячи? А този човечец утре ще го е страх да мине по същата улица и кой знае какви мисли сега му минават през главата. Това е толко тъжно и жалко. Къде отиде човешкото?
112
0
 
5
 
! Отговори
Терлък чорап преди 2 години
Много разбират всички от касов бон вече. Баба Ви от село като е продавала по времето на соца домати и кокоши яйца касов бон издавала ли е? Касов бон и санкции за чорап - това е смях. А големите АД, ЕАД и Холдинг дружества, които правят всеки ден схеми и скатават винаги между капките минават. За милиони няма закони, а за кокошкарите касов бон, майка. Щастие и рози Ви желая :)
111
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За трола, проявата на доброта и съпричастност е най-голямото мъчение - тука виждам доста такива измъчени индивидууми, изпаднали в истерия от факта, че хората си помагат и не им пука за тролските глупости.
110
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някви *** тук, гледам, плюят Митко. Ей, льохмани, един ден да поработите колкото Митко и ще влезете в болница поради тотално изтощение.
109
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Митко е прекрасен човек. Мутрата аут.
108
6
 
5
 
! Отговори
До 105 преди 2 години
Хубаво, не е в това въпроса.Като има хулиганска постъпка, да си понесе наказателната отговорност. Но какво е направила общината в Пловдив относно тоя Митко с години? Поне един път проверила ли го е дали има фирма и издава касов бон? Това се нарича укриване на данъци и също е престъпление. Ако общината си беше свършила работата, тоя изобщо нямаше да е там. Ама бил добродушен, ама не знам си какво... Хубаво, но прави незаконен бизнес. Много двоен аршин - супер голяма толерантност към единия...
107
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ме разбирайте погрешно - много против съм мутренските изпълнения. Също така, нямам нищо общо с Пловдив и нямам представа що за човек е въпросния Митко... Но много ми е интересно как един цял град скочи да защитава един човек, без да знае предисторията. Доколкото знам Митко не му е върнал чадър, което си е чиста кражба по българските закони. Да, един чадър е, но си е кражба! Отделно, тоя Митко като продава чорапи - има ли регистрирана фирма и издава ли касов бон? Съмнявам се...
106
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубава работа, ама... чорапска.
105
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И кво работи тоз момче дет продава чорапи бе бате?Малко му е даже...
104
2
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 115 преди 2 години
"Тоя индивид който напада момчето не е разбрал че ГЕРБ вече не са в управлението.. "=====По-скоро се е почуствал силен понеже се е вдъхновил от това , че ГЕРБ не са вече в управлението. Тъй като продавачът на чорапи е там от 10 години.
103
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя индивид който напада момчето не е разбрал че ГЕРБ вече не са в управлението..
102
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на майничките за реакцията, за нетърпимостта към арогантното мутренско поведение. Накарахте ме да вярвам, че има надежда за нас българите. Варна я сменям само за Пловдив😊
101
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 109Какъв равностоен противник, какви два лева? Това са глупостите. Изобщо тръгнеш ли да биеш някого, по-силен, по-слаб, няма значение - ти си изгонване от обществото.
100
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Две години затвор, една солидна 5-6 цифрата глоба и още едно солидна 5-6 цигарени обезщетение к всеки човек, трябва да му избягва кръчмата на тоя недоволен селски полу-човек.Не се ли случи това, няма да има България!
99
2
 
5
 
! Отговори
Чорап отмъщение преди 2 години
Окачете си мръсните чорапи, колкото по- носени и миризливи толкова по-добре.
98
2
 
16
 
! Отговори
Стефчо преди 2 години
Пловдивчани не сме толерантни към мутрите,нямат почва в града ни. Гонене до дупка ,фалити и наказателни акции за такива! Ако не разбират с добро,действаме с техните методи по техните глави до дупка!
97
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въпросът тук не е дали Митко има право да продава чорапи в Капана, има ли касов апарат и плаща ли данъци. Въпросът е в отношението на бияча. Ако си с акъла си - избираш си равностоен противник. Ако си самонадеян - тръгваш да се периш като петле на по-силен. Как се нарича когато посягаш на по-слаб физически (видимо) и беззащитен?
96
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С махленски клюки ли ще ни занимавате сега, много ви падна нивото напоследък
95
0
 
23
 
! Отговори
123456 преди 2 години
Нормално...тия дето до вчера се изживяваха на мутри и охранители, сега са собственици, на заведения и нощни клубове, без въобще да си имат хабер, как се управлява такова нещо. Вижте им председателя на сдружението... Жалка работа.