63

Цървул

преди 2 години

Хаха,сега когато червените *** под всякаква кожа, се вмъкнаха във служебната власт,на Запад им дойде акъла, че направиха грешка да ни държат отвън Шенген толкова време,заради интересите на някои държави-членки.Баце сега щеше да има повече паметници от Путин,ако всичко се беше станало преди 10 г.Нямаше да има КТБ,Манолова, Пеевски,хидроинженера от Росенец щеше да сади рози,Христо Иванов щеше да е слаб като вилица,Слави Трифонов щеше да е Ванката на водещия Краси Радков,а Кобрата- св.шампион

62

Анонимен

преди 2 години

а рубладжиите не искат в шенген, в цивилизацията, искат в сибир! Там ги влече, нещастните...

61

ШЕН ГЕН

преди 2 години

МИСЛЯ, ЧЕ СЕГА НИ ПРИЕМАТ, за да може по-лесно и безпрепятствено да се придвижи гумен гадев в чувал към Гуантанамо

60

Анонимен

преди 2 години

А какво като не сме в Шенген в момента?Кое ще се промени и към какво?

59

Анонимен

преди 2 години

А за какво ни е вече на нас Шенген? Не ни е нужен вече. Късно е, трябваше преди години да ни пуснат тая въдица. Вече и участие в ЕС не ни трябва, освен ако не искаме да потънем заедно с този изгнил кораб. Винаги сме бъркали в съюзите, в които участваме. Сега е пак по същия начин.

58

ИЗИКАВНИЯТА

преди 2 години

май ги бяхме изпълнили, но имаше държави, които бяха против нашето влизане в Шенген, а най-вече русофилите, защото за Русия и руските туристи и собственици на имоти в България ще стане изключително трудно

57

до 64

преди 2 години

Мен пък точно обратното не ме кефят, нито филите,нито фобите.

56

Анонимен

преди 2 години

Защо не, без Борисов всичко е възможно!

55

Анонимен

преди 2 години

Че като била България "изпълнила изискванията преди 10 години", що чак сега ЕК се събудила да иска? Или сега е настъпил политическият момент - да не ни оттърват, че и ние можем скоро да напуснем този вече безсмислен и вреден ЕС. Съвсем е наближило времето за това. А начинът, по който гледаха на нас евро институциите - като на просякът и турската 00 на Европа, бе обиден и ако човек е българин, то ще да е схванал отдавна, че нашето място не е във вече разлагащият се ге-- йски съюз.

54

Анонимен

преди 2 години

ек ни иска в шенген, а русия-в евразия. значи имаме стойност. не като сърби и северни, повтарям северни северни македонци.

53

АЛОООО!

преди 2 години

Медиите , колко пъти ни лъжете за тов Шенген , да не би да е поредната ПАРТЕНКА !?

52

Анонимен

преди 2 години

Хората ни казват, че сме изпълнили условията, вие си знаете вашите опорки - най - бедната и корумпирана... Ревете защото знаете, че като влезем всичко ще е под контрол.

51

Анонимен

преди 2 години

Много ме кефят "филите и фобите" във форума!!!! И едните, и другите ярстно защитават САЩ или Русия, но забравят за националните интереси на Бг! И едните, и другите виждат бъдещето на Бг единствено в съюз със САЩ или с Русия! Но и едните, и другте не разбират, че за пореден път се явяваме "разменна монета" в Геополитическата игра, както беше в Ялта през 1945 г. между Сталин, Рузвелт и Чърчил!!!!!!!!

50

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха, с други думи преди Ти-ква-та, при Станишев сме били готови!

49

Анонимен

преди 2 години

За Шенген не трябва да има корупция и скрито покрито.Самосъзнание трябва!

48

Анонимен

преди 2 години

Новият ни финансов министър каза какво ще направи в Агенция Митници: Всеки митничар ще подписва задължително декларация че се отказва от банкова тайна - и в България, и в чужбина! Викаше, сигурен съм че няма да има голям наплив за мирничари!

47

Krom

преди 2 години

До БЪЛГАРКА - а точка в "референдума" с която да се присъединим към "братска" Русия и Беларус , както и да върнем СИВ, не ти ли се иска? Евентуално - активни борци?

46

Анонимен

преди 2 години

То само изисквания имат, но те все не са свързани със ниските ни заплати и пенсии. Какво сме покрили, като си оставаме най-бедната и корумпирана държава.

45

Анонимен

преди 2 години

Явно вече са на етап тотално да ни обезлюдят, като район на Европа, все пак плана трябва да се изпълнява.

44

ЕК иска България в Ш

преди 2 години

а мужишките кавали вият от злоба.