15

НЕ

преди 2 години

Няма да стане. За нашата версия човек, създателя е преценил най много до 120 години. В началото са живели други версии "великани" по 800 години но с увеличаването на бройката започва да намаля средната продължителност за да има ресурси и пространство за всички. Всичко на тоя свят си има причина. Всичко е измислено да има баланс. Човек нищо не може да подобри в творението. Може само да го разруши и да го направи по лошо.

14

MaйMyнaтa

преди 2 години

Нищо не энаете за светот и човеците в него, дори и библията не раэбирате. Слагайте си ваксини, и ако останете стотици на эемята, ще живеете стотици години. Инак не става.

13

Анонимен

преди 2 години

За малко образованите света е пред влизане в технологична ера 2.0 , а именно Квантовата. Там нещата ще се ускорят хиляди пъти и ще видим луди неща. Даже няма, как да го обсъждаме защото те ги няма още. Се едно баба ми 60г да е обсъждала Смарт телефона:) Така изглеждате в момента

12

ЦИНИК

преди 2 години

Жа стане дъ дживеем по 130год кога язе ида на Марс ! Тооо ората от убав дживот рядко надхвърлят 75год веке даже и тия са могу.Таа ,,димокрация'' ни еб.мамата.

11

Анонимен

преди 2 години

С напред2ането на технологията много неща ще се променят. Не вярвам Римляните да са вярвали,че ще има коли или самолети, роботи или Интернет. Но днес те са ежедневие. След 200г с бума на технологията,ще има немислими неща за нашето съзнание. Следователно и живота,ще се удължи .

10

Хахахахахахахахахаха

преди 2 години

Ще, ще!!! Ако още не знаете, Ковид убива предимно възрастни хора и вече СМЪКНА средната възраст в света с почти 10 години. Още един вирус да ни пуснат Бил Гейтс, Copoc и другите вентили и средната възраст ще падне под 40 години

9

Анонимен

преди 2 години

неееееее

8

Анонимен

преди 2 години

Съвсем възможно е . На енергийно ниво това вече е заложено. Теябяа да св подобри въздуха, натоварената работа и да се яде качествено. Това може да стане факт след 200 300г. ДНК се променя. Вижте хората на 40 как изглеждат днес. На 40г са умирали преди 10 века.

7

сигурно

преди 2 години

не 130 ,а 30 год. ще е !!!!

6

MaйMyнaтa

преди 2 години

С тия модерни инжекции, библията не важи Асане. На малко 1500 г. са сигурни, ако не верваш питай Антиxpиcта!

5

Дънкан

преди 2 години

Heлu, ти бъзикаш ли се с мен?

4

Леша

преди 2 години

Не и за "ваксинираните", защото те са ръждясали. Какво мислите, че правят окисите в кръвта ви?

3

Анонимен

преди 2 години

Преписвачката - трябва ти сериозно лечение на теб. Щом вярваш на това.

2

Асан

преди 2 години

Попа 900 години като у библията :)))

1

Анонимен

преди 2 години

Само ваксинираните ще я доживеят