33

До 38

преди 2 години

Амиии на баща ми не му пука много, много! Наживял се е! 89 години хич не са малко! И да го хване, и да ги убие - все тая! - както казва! Да му мислим ние!

32

Мнение

преди 2 години

Миналата година прекарах covid и то в много лека форма, хем съм и фамилно обременен с диабет! Имам далечни, далечни роднини, но и те са с диабет! От 47 г. водя природосъобразен начин на живот, хапвам по 5-7 пъти на ден, но по малко! Лягам си към 21.00, но съм на крак още в 5.00 часа. Пийкам си всяка вечер сухо червено вино, бира - не! Хапвам плодове и зеленчуци, пчелен мед, но сладки неща - никога! Диабета е коварен, баща ми се разложи от него, нито зрение, нито крайници, жестока трагедия.

31

До 34

преди 2 години

Да е жив и здрав.Казваш..ковид не е проблем, щом баща ти го е прекарал леко?А, този човек дали мисли същото? А, тези, които не оживяха?Но, да. Щом на нас не се е случило..другите да се оправят.?

30

Анонимен

преди 2 години

Да се добави към сборника пандемични разкази. Вече слагат всякакви бози там.

29

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера защо трябва да благодарим на мафията, че си върши работата по голяма алчна и нехуманна професия няма!

28

(-_-)

преди 2 години

Лекували го за ковид, а човека имал диабет.. Хммм наистина е чудо, че е оцелял!

27

Анонимен

преди 2 години

Моят баща прекара КОВИДЪ, със захарен диабет е от 27 години. На 89 г. е! Нито се влоши, нито нищо! Даже пак си излиза БЕЗ МАСКА!

26

До 29

преди 2 години

Не..избора е в банкянската мутра. Да продължава да краде, а еднокнижници като теб да му се умилквате и да се надявате да ви посхвърли по някоя троха и на вас.Защото само с акъла си не можете.

25

Анонимен

преди 2 години

Браво на човека и на лекарите. Сутринта четох в този сайт, че в друга болница в Благоевград скачали от балкона пациенти от реанимация. Явно има значение къде си.

24

Анонимен

преди 2 години

Познати лекари и мед.сетри ме съветват на саме, да те избързва с иглата...

23

До 21

преди 2 години

Ахам...щом вече е с диабет, значи всеки стомашночревен или какъвто и да е летен вирус ще го вкара в реанимация?Как преди ковид диабетиците не умираха така от зимните или летни вируси?Къде ви намират такива ччууггуни, бе?

22

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е, че освен плазмодиите, които денонощно обиждат лекарите, има и благодарни пациенти .

21

Аз

преди 2 години

Браво, Атанасе! БРАВО и на докторите!

20

Анонимен

преди 2 години

Конидът отключва диабета, дори при съвсем здрави пациенти преди това. Вирусът си е такъв.

19

Анонимен

преди 2 години

Благодари им, че не са го убили ли?

18

Анонимен

преди 2 години

Те откраднаха милиони, вие за една Заплата пишете.... Дирижирана новина

17

Не

преди 2 години

Искат да ни разделят, за и против ваксините, за и против лекарите, Принципа е разделяй и владей.

16

До14

преди 2 години

Какви антиваксъри пак те гонят, човека е бил с неоткрит диабет, което означава че вече не е бил здрав. Слаба имунна система означава, че всеки вирус е доста рисков. Радвам се, че е прескочил трапа, да е жив и здрав човека но ще трябва да промени начина си на живот, т.е. да спре да яде и пие всичко.

15

Анонимен

преди 2 години

Soylend Green ...и болниците скотобойни, точно така.Вдъхновен е от доклада от 1968г. на Пол УерлицПопулационната бомба, въръл евгенист.Билг Гейц е 3-поколение евгенист. И стипендиант на фонд. Рокфелер.

14

Антиваксър Гоевски

преди 2 години

Уха, още един пишман оздравял! Пълен с дебилност и химия! Поне на нас ни плащат добре, за да контраагитираме! Ваксинираните, ако може да се изнасят от България и да ходят примерно - в Гърция, САЩ. Нямате място при нас!