36

Анонимен

преди 2 години

Господ Исус Христос да пази българите! Дано това правителство вдигне стандарта на живот и спре геноцида налаган толкова години върху тях.Живял съм дълги години в чужбина в една от най развитите държави в Северна Америка двете ми деца не са родени в България но си ги прибрах още бяха малки и нито за миг не съжалявам за това мое решение! Обичайте се и просто бъдете по добри в една държава с невероятна история и природа!

35

Анонимен

преди 2 години

С подмяната ще запомним 2021

34

Бонго Бонго

преди 2 години

Редник Радев унищожава България!А прокуратурата спи.

33

2021 г

преди 2 години

Миналата седмица Русия предяви ултиматум към САЩ да изтеглят военните структури на НАТО от източна Европа и НАТО повече да не се разширява на изток и с бивши страни от състава на СССР. САЩ предложиха двете страни да седнат на разговори и да обсъдят предложението на Русия. Европа е в шок и ужас, че САЩ и Русия разговарят за сигурността на Европа без Европа да е поканена на разговорите.

32

Хах

преди 2 години

Усещам как бързо народа ще изтрезнее следпразнично със сметките за ток и парно.

31

Ябълкова...2021г.

преди 2 години

Върнахме БКП-БСП на власт. Една напред-три назад. ,,Браво" на младите, гласували за чалги и всякакви ,,политици".

30

С

преди 2 години

неистовото желание на властта да ни утализира...и затова да вземе едни пари.......

29

Евроатлантик

преди 2 години

Беден и неук народ лесно се управлява!Нови майбахове за любимите ви депутати.

28

Анонимен

преди 2 години

На запад ще обеднеят няколко пъти ще падне стандарта, но това няма да е трагедия за тях, пак ще се живее, просто няма да има толкова много стоки, но глад няма да има. За васали като България ще бъде трагедия, може и до глад да се стигне, особено в България която няма нито селско стопанство нито икономика.

27

Анонимен

преди 2 години

Ех тоя лош Радев бе, как само вдигна всички цени. Сигурно с дрона там нещо е направил. А Тиквата се шляеше постоянна с Жипката и щом видеше вдигната цена - на момента я сваляше.

26

Пепката

преди 2 години

Ще я запомним с това, че изритахме Борисов и сложихме доста по - читави хора. Честито!Тия дето приписват инфлацията на сегашното управление, нека да повторят 7 и 8 ми клас, ако въобще са стигали до там.

25

Тралала

преди 2 години

Създадоха ред криза, за да има от какво да ни спасяват. Не беше всичко наред при Борисов, хората искаха подобрения от новите, а тия дори всичко влошиха.

24

Анонимен

преди 2 години

Нинова е социална .Няма цени нагоре.Ако излъже да иде в Сливенския

23

Довечера

преди 2 години

Р ще ни обясни,сричайки клишетата си,че велика демокрация е настъпила у нас,след два служебни кабинета и отбор марионетки вече налъмите ни ще цъфнат.Бъдещето ще покаже от кой трън на какъв глог ще сме надянали.Познанието понякога се постига чрез доказване на противното.Литаврите и херувимските химни,пеени от медийния слугинаж за обещанията на новите,нещо позаглъхна.Барон Мюнхаузен ни обеща,че ако няма увеличение на пенсиите,ще вземем старите(-60лв),ще правим икономии на ток и се пазим от ковид.

22

Анонимен

преди 2 години

2021 завърши епохата на глобалния свят упрвляват от САЩ и техните васали ЕС. Дали това стана 2020 или 2021 не е от значение, нека историците да го определят точно. Днес светът е в съвършено нов стадий където три свръх-държави играят основната роля в световната политика - САЩ (все още) и техните васали Европа от една страна, Китай от друга и третата Русия. Събитията в света вече се определят от тези три държави, а не както вчера изключително от интересите на САЩ.

21

Striker

преди 2 години

Да благодарим на Кокорчо, Кимченун Петков и най-вече на М-у=н-ь-о Крадев за непотеклия азерски газ, за цените на тока, храните, за трагичното справяне с Ковид и ваксинацията, и ище, и още! И най-вече на простия Г-ан=ь-о, избрал си сегашните политици!

20

Истукан

преди 2 години

Енергодружествата ще са лакоми до тогава, докато им се отнемат потребителите. Оттеглят ли се потребителите от услугите им, цената на тока ще пада.

19

До 17

преди 2 години

Те цяла година търсят документи, ама нищо не са намерили, та само пускат някакви глупости в ефир. Мислиш ли, че ако имат документи, ще се мотаят толкова? Просто няма за какво да се хванат,а това страшно ги тормози.

18

Анонимен

преди 2 години

С края на Боко Тиквата и с началото на края на Киро Ментето!

17

пияница мистик

преди 2 години

Аз лично ще я запомня с държавния преврат, извършен от комунистите начело с Фигуранта и спонсориран с парите на мафиота Череп и съветското посолство. Последвалите веднага след преврата поскъпване на живота петорно, а някъде и десеторно. Нито един сектор не остана, където да не е качена цената - храна, услуги, ток, вода топлофикация. Също и с наркоманите, дето взимаха с кеф по 50 лв, за да мятат свински уши, риба, домати и яйца по сградите и полицията. Неща, които сега вече не могат и да си купят