80

Анонимен

преди 2 години

Сегашен 1 лев е равен на 10 стотинки бай Тошови пари.Ако сега взимаш заплата 2000 лв. е като едно време преди 1989г да взимаш 200 лв.

79

пияница мистик

преди 2 години

Промяната иде от Харвард (ама онзи, дето се завършва online) :)))

78

Анонимен

преди 2 години

Защо все така става?Без значение кой идва на власт, като се качат горе и вземат властта все едно някой им сменя чипа.Обещават,обещават,обещават и после не става така както обещават.

77

Анонимен

преди 2 години

Усещам как ще има повторение на Жан Виденовата зима.Кирчо и Кокорчо ще си заминат в най-скоро време!Досега трябваше поне да разкарат Борисов,Гешев,Пеевски и Доган и да ги бутнат в панделата като им вземат всичко.За пенсиите какво да говорим?!А за ония чегъртачите какво да кажем?!

76

Анонимен

преди 2 години

Комунист пари дава ли бе?!Не са слизали от задкулисието,нищо не сменихме през 1990,нито сменихме сега.Никаква промяна няма!Комунист само знае да лъже и да краде!

75

ПП

преди 2 години

с едно изречение пенсионерите онова със супата .

74

ББ

преди 2 години

До Анонименкакъв срам...болните и старите...да си чувал за ...Солидарност,демек болните и старите може да са внесли много повече от мрънкащите безработни или водещи новини с силиконови...джуки...пригодени за ***.иса на шефа им...тотална щета сте,болните и старите изградиха и създадоха това което вие продавата като...скрап,е ще ви съдим за грабежа,децата ни ще съдят вашите...ще правят революции,няма да признават "законите" с които ни ограбвате...Бог ни е дал живота...Аз съм Свободен Човек!!!

73

Анонимен

преди 2 години

До Шушлекова Над 45 г. възраст никой не те търси за работа и до 75 г. възраст не може да се пенсионира и умира от глад. НОИ е направен за други времена когато не е имало часни фирми и възрастова дискриминация.

72

Анонимен

преди 2 години

До не на МИН. ПЕНСИЯ Принципно е така, но виж че на практика няма работа за всички или е ниско платена и не стигат достатъчно осигуровки за пенсии после. Много хора не могат да стигнат живот и до 50 г. а са внасяли най-много. Пенсионната система е като касата и взема от всички а после дава само на болните и старите.

71

Шушлекова

преди 2 години

Остарявам и имам нужда от яко чесане

70

ББ

преди 2 години

ама г-жо вие с божков плащате ли пълни заплати в хотелите си ?...е криете доходи и мачкате работещите...ама държавата ни виновна...виновна е,че ви позволява да крадете г-жо и да ограбвате работещите за вас!...ама вие си се изхождайте...безполезно..."експертно"

69

мак

преди 2 години

Медиите дават трибуна на всякакви бивши, позабравени, компрометирани, някои дори съдени, които само критикуват и дават акъл на сегашните. Ако всичко е толкова лесно, защо те не са направили това, за което сега се изказват, докато бяха на власт?

68

Анонимен

преди 2 години

В Кърджалийско млади и здрави, получават и обяд. Сбъркано , корумпирано.

67

УНССто

преди 2 години

Намирисва ми на харвардско обучение!!!

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87 Социалната е врзана към минималния доход за оцеляване и немя общо със стажа, а максималната пенсия е спрямо категорията и нямат общо. Социалните не са винови, че заплатите са ниски или крият осихуровки. Като не са доволни от заплатите, защо не стчакуват докато работят ами си мълчат и после реват *** държава че са им ниски пенсии. Освен това много крият и вземат пари под масата за 50 г. стажа а после реват, че нямат пенсии. Пестете докато работите а не чакайте на държава.

65

Анонимен

преди 2 години

45 г/ години но си клати краката като политичка на НДСВ или СДС, а само за 2 г. стаж миниор може да направи рак. Има голяма разлика.

64

Анонимен

преди 2 години

Тая не трябваше ли да е в затвора ?

63

Анонимен

преди 2 години

Интересно е че пенсионерите с над 30 години стаж и тия със социалните пенсии за старост са почти еднакви? Как е възможно това? Един цял живот не е плащал осигуряване и взима колкото друг дето са го гърбили 30 години?

62

Сус бе

преди 2 години

Шулева, тая ня беше ли някаква скандална министърка? Защо я вадят от нафталина?

61

Анонимен

преди 2 години

До не на МИН. ПЕНСИЯ - не е вярно.