103

До 17-ти

преди 2 години

Руснаците ще си построят нов кораб, ама друг път, не сега. За целта е нужно да имаш инженерна мисъл, добри доставки с водещи компании и най-важното - да си трезвен. Така, че ще си построят кораб някой друг път. А и няма как да докарат друг кораб, защото Турция затвори Босфора. Техни кораби не могат да влизат в пристанища на Европейския съюз. Така, че всеки който вярва в това е да вярва в невъзможното

102

Анонимен

преди 2 години

Аз залагам на трета версия - 3D, 5G и резултатът е като СТЦ-Ню Йорк. Холивуд в малкото джбче у лево.

101

СССР

преди 2 години

С какво оръжие СУ-24 вцепени от ужас моряците на "Доналд Кук" в Черно море

100

Анонимен

преди 2 години

язък и за лъскавия, хубав кораб че потъна тъй скоропостижно - скрап по пътищата, скрап и по дъното на Черно море - тия руснаци трябва да ги съдят не само за избиването и геноцида, но и за замърсяването на планетата Земя

99

Anonymous

преди 2 години

До хмммРакетите са предназначени за доста по-малки съдове, наполовина на Москва. Но за да приемеш такава теза се изисква да помислиш разбира се, а това изглежда не е по силите ти, карай си я както ти обяснят, няма нужда от мислене.

98

СССР

преди 2 години

Не трогайте Русия .

97

СССР

преди 2 години

На клипа се вижда ръждясал кораб по който руснаците си правят учение .Корабът Москва си е чисто нов и чака в Бойна готовност някое Американче да се появи в Черно море.

96

али

преди 2 години

На мен не ми се вярва, такъв военен кораб да потъне в следсвие на буря и вълни...(ако е така, това не говори много добре за руската флота)

95

хммм

преди 2 години

И като си гледал снимките какво видя-нищо. Ако го бяха ударили с ракети знаеш ли на какво щеше да прилича този кораб? Определено не и на кораб, по-скоро наистина става въпрос за пожар. Това Зеленски лъже всеки път като си отвори устата, пасва доста добре за западен управляващ.

94

Анонимен

преди 2 години

пфу, отдъхнах си след потъването на тая гемия, а толкова се притеснявах че руснаците са окупирали Черно море с кораби, а той бил само един и те го свалили и потопили с прашка

93

СССР

преди 2 години

Скоро и това ще стане ,Путин казва какво правят тези Американски Кораби в черно море ,ние отишли ли сме да обикаляме около Америка ,много нагли тези Американци скоро Самолетоносачът им ще бъде на дъното ,потопен от корабът Москва.

92

rm

преди 2 години

Това ли е флагмана на черноморския им флот? че то катера отстрани е почти колкото него голям.

91

Qanon

преди 2 години

Ако беше ударен от ракети, щеше да има много по-големи поражения.

90

ХХХ

преди 2 години

Скоро като бъдат потопени няколко самолетоносача на Майка Америка .....цял Свят ще изпадне в истерична скръб !

89

Хмм

преди 2 години

Трисекунден клип с телефон от далечина и 100 експерта с подробни обяснения. Кажете модела, че мисля да си сменям S20, пък този явно си го бива :)

88

СССР

преди 2 години

Фак Америка ,Вива Русия.С П Е Н С

87

Анонимен

преди 2 години

Гледах видеото и снимките: няма никакво вълнение. Лъжат като съдрани.

86

питам

преди 2 години

Кой потъва, корабът Москва или столицата Москва барабар с цялата Русия.

85

ХХХ

преди 2 години

Не знам ама Байдън вижда призраци ! Яко е че ЕС го слуша въпреки че е луд :) Дай боже скоро цяла Европа да е в пламъци ! Байдън би се разплакал от радост ! Нали служим на него ....ще се жертваме !

84

СССР

преди 2 години

Срещу Слънчев Бряг е Сочи не е Америка ,Американче тъпооооо.