40

Анонимен

преди 1 година

Ислямизацията на Европа започва да се изявява още по-силно , благодарение на ПРИМИТИВНИТЕ ЕВРОДЕПУТАТИ , ЗАВИСИМИ ОТ САЩ И АНГЛИЯ !Англия и сащ забогатяват за сметка на ЕС , и цяла Европа .

39

Мбонго Мбонгов

преди 1 година

А пенсионерите от русия шом не идват тук значи живеят много по-охолно от германските. Ура Друзя!

38

Анонимен

преди 1 година

Това показва , че руснацитв са ''по-зле'' !

37

Анонимен

преди 1 година

ЕС е ''единен'' , и не се ''разпада'' рязко !

36

Анонимен

преди 1 година

А българите пък , заминават за Африка . Миграция , това показва че , ЕС е джендаросан и ''единен'' . Дави ПИkam на европейските ''ценности'', и американската ''демокрация''

35

Изпаднал Германец

преди 1 година

Ииии то в България рай рай.С 1000 евро цар направо - луканка, ракия, масаж на простатата, прическа със сешоар във фризьрския салон. А на Запад една мизерия едвам оцеляват.

34

Анонимен

преди 1 година

Тук възниква риторичния въпрос. А къде могат да си позволят да отидат нашите пенсионери?За съжаление отговора не е добър.

33

Анонимен

преди 1 година

Новите ''ценности'' в ЕС докараха и Германия до:Бежанците в Германия от Укрия и южният ислям , започнаха да гонят дисциплинираният обикновен германски гражданин , от собствената му държава ...

32

Анонимен

преди 1 година

До 39Провери данните на националния статистически институт ,всяка година в БГ се заселват перманентно по 10 хиляди чужденци.Има и много завърнали се от чужбина.Всяка година 1 милион чужденци напускат Германия.Като отидеш там осъзнаваш че не е толкова розово.Скъпотия,конкуренция ,регулации.

31

Анонимен

преди 1 година

Няма лошо, само се чудя аз къде да отида като се пенсионирам? Че то няма по- евтина държава в ЕС от БГ. Сигурно има и места в Азия и Африка дето е по- добре, ама не е по- евтино .....

30

Карлос Сайнц

преди 1 година

Добре дошли!Има жилища за поне 10 милиона души.Климатът е добър, няма тежка и замърсяваща индустрия, кеф ти планина, кеф море, кеф минерални извори, кеф ти музеи...

29

Мария Гаргамел

преди 1 година

Ето ,ето ГЕРБ се върна на власт и немците почнаха да имигрират в България заради високия стандарт на живот и липсата на корупция!

28

Анонимен

преди 1 година

Дай боже повече такива хора, които милеят за бащиния си дом и родината си!

27

Анонимен

преди 1 година

Още преди пандемията стандартът на живот в Германия взе да се влошава. В момента е много зле - високи цени на всички продукти, наемите също са страшно високи, много мигранти от Турция и близкия изток. Да напусна Германия преди три години беше най-доброто решение в живота ми. Който не е живял в чужбина... само той не знае колко сме облагодетелствани в България.

26

Дон Балон

преди 1 година

Тези , които идват в България, и то в някакви затънтени села, са най -бедните. Работата е там, че в България вече никак не е евтино. Като добавим и калпава и инфраструктура, и липса на адекватни медицински услуги, по -евтино ще им е да отидат в някое село в Испания или Португалия.

25

Анонимен

преди 1 година

До 26 "... и сега им се молим за работа, акъл и пари." - молите се единствено неграмотните, некадърни и мързеливи про'с'таци. ТИ сам го казваш.

24

Анонимен

преди 1 година

Толкова германци идват, че българите станахме малцинство... Стига глупости, никой няма да дойде в тази ***. Особено след като гроб и пп ще направят схема за крадене и последните българи ще си тръгнат. Кьорав човек няма да остане в тази проклета земя!!!

23

Глупости

преди 1 година

Никой няма да дойде у нас....:)))) Пак фейкове

22

Икономист второ ниво

преди 1 година

От 4 най - големи Западни държави Германия има най-ниските пенсии.Според Евростат минималната в Испания е 926евро, докато тази в Германия е 705 евро.Поздрави на панелистанците облъчвани колко велики са Германия. Нормално за ограничено население

21

блицкриг

преди 1 година

През 1941г., същите ни бяха дошли на крака, ама ние се правихме на партизани, после изядохме ''големият'' и сега им се молим за работа, акъл и пари.