39

Хаха ха

преди 2 месеца

А колко се молиха на герб - гнома и денков - отиде им плюскането на кюфтета и мазно турско кафеБяха много жалки в воплите

38

Цитат на Киро

преди 2 месеца

"Всяко свое действие да го правиш не от страх, не от алчност, а от чувство за дълг" ---> хахаха Киро от чуство за дълг иска да омаскари герберасите и да ограби държавата...същински Свинчо Пеефски...затова Шиши каза, че много обичал Киро-сродна душа си намерил !

37

Анонимен

преди 2 месеца

"Щом изям един Домат, Аз готов съм за Дебат, щом изям един Картоф, Аз за Битка съм готов" и настана Мутренска война, стогодишна ръкопашна борба по ресторантите, докато не се изтепаха в ръковимите, кой да заеме место на изполините. Там без образование се стига, само да има кой на масата да ти намига. Но не Щеш ли, нови избори дошли и отново онанистичен цикъл се завихри със лозунг профилактичен. "Слава, тЦици, Меч и Кръв си протегнали ръце. Прах и въздух на Земята започнали да сеят те."

36

Анонимен

преди 2 месеца

Борисов поръчва убийства и никой не реагира! МВР са слуги на престъпника Бойко Методиев Борисов!

35

Сократис

преди 2 месеца

Вместо Гарвиел със същия успех могат да сложат там един програмиран с лозунги,клишета и декларации евтин лаптоп и отвреме навреме да си го пускат да им приказва!

34

Шпек Салам Народен

преди 2 месеца

От цялата работа ,при едни нови избори,Копейкин ще вдигне процентите.И то не от симпатии,а като наказателен вот.

33

Истината

преди 2 месеца

От сега нататък ще се работи с коалиции. Трябва да се работи с идеи, а не с клевети!

32

Анонимен

преди 2 месеца

То с правителство или без правителство, все същата работа :))) А тез дето реват против обратните, са най-големите гейове, доказано е... :)))

31

Парадокс Бг

преди 2 месеца

Хайде сега да го видим и президента, който вдигаше юмрук срещу ГЕРБ и Бойко Борисов, дали ще даде служебния кабинет на негов човек, в случая - Росен Желязков?! Както беше казал, започвал по "домовата книга"!!!

30

негласуващ

преди 2 месеца

То пък като има "правителство" цъфтим и вържем!Хаха!

29

Не така

преди 2 месеца

До Анонимен Съветваш ни да не гласуваме и окончателно да се самоубием. Няма ли висока избирателна активност, гей парада може да прави каквито си иска гаври с нас. Точно и за това ги е страх от избори 2 в 1.

28

До 25 Бъдете разумни

преди 2 месеца

Недей да внушаваш лъжи! Според поправките измишльотини в основният закон парламента ще продължи да работи и по време на изборите! Друг е въпросът дали досегашното мнозинство ще успее да прокара като закон нещо полезно за България и българите. Вероятно не, те и до сега мислеха и работеха единствено за Украйна!

27

Анонимен

преди 2 месеца

Super po dobre da njma boika se nasraj ze njma da opravljva da go vkarat v koscharata sega

26

Реалист

преди 2 месеца

Наглите мутри пак разтуриха парламента!

25

Анонимен

преди 2 месеца

Ето ви една идея, защо не си останете без правителство и без Кукубенд парламент? Изобщо не избирайте ново, тамън няма да ви дадат всичките оръжия и бронирана техника на Зеленски и няма да ви направят на пушечно месо. Бойкотирайте изборите масово, това е единственият ви шанс да оцелеете и да запазите неутралитет.

24

Ммм даа

преди 2 месеца

Сега ще тупат топката, за да няма избори или да има отделни избори с ниска избирателна активност в които по- лесно се прави "ала-бала". Естествено, за наша сметка във всяко отношение.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Той бил решил той бил зачертал, той бил изхвърлил,чакай малко, това тържище ли е мач футболен ли е?! Докато този е в политиката ще газим кал. Знаете за кой става въпрос

22

Театър Сълза и Смях

преди 2 месеца

Ан те такаааа.....!За к'кво и е правителство, на тази обрулена държавица?!

21

Бъдете разумни

преди 2 месеца

България има нужда от работещ редовен парламент, а не от избори, скандали и омраза!

20

Реалист

преди 2 месеца

Политиката е да се говори за идеи, а не да ни се внушава кой е добрия и кой лошия!