60

Коментатор

преди 8 години

Всички германки трениращио бойни изкуства да се обединят и нехайно да излязат на "тренировка" - да са 200-300 на брой и да тръшкат така че тези мъже да не стават лесно.Единствен начин да се набръчкат мюсюлманите е да ги млатят жени.

59

безпомощна полиция ?

преди 8 години

Нали афганистанците харесвали девици и такива нападали,тези пък и пияни били отгоре на всичко!?

58

Анонимен

преди 8 години

мъъъъъ дааааа

57

Анонимен

преди 8 години

и докога немците ще търпят да ги еват?

56

.......

преди 8 години

Не мога да си обясня на кого ще му дреме ако тия започнат да биват избивани ? Без да се тръби по медиите както техните безчинства се крият ? Народа ще си трае ...важно е на ден по 500-1000 да бъдат "причастени" ! Нямат документи значи не съществуват !? Татко Обама ако каже нещо на криво па нека цяла Европа да му се изрепчим и зад нас Русия ! Дали няма да му се дръпне говното ? Да си командва ислямския свят !

55

а

преди 8 години

Забележително е друго Има някаква завера на еврожените срещу мъжете .В Швеция са унищожили масово мъжа с бял цвят с постоянни обвинения за сексуално насилие.Но в Швеция жените прикриват изнасилвания от тия диваци .В Германия се женят за тях .Това е предателство на жените в Европа.

54

Анонимен

преди 8 години

Натресоха си ги сами, хак да им е.

53

Анонимен

преди 8 години

А нашите пиянки скачат в река калоферска набръскани с домашни вино и ракия! Мале ако дойде тук толкоз араб направо жална ни майка!

52

ХХХ

преди 8 години

Вермахта за отрицателно време щеше да изпари тия от лицето на Европа !

51

Анонимен

преди 8 години

Четете при Буров - " на победения му е.бат жената и децата"..

50

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да кажеш за тази тъпотия с уж бежанците ще е малко . Кой на кого върти номера не е много ясно , но е ясно , че обикновените хора страдат и ще страдат . Нека висшите политици си пуснат дъщерите по улицата при арабите и тогава ще си говорим .

49

Анонимен

преди 8 години

Тази *** трябва да се изгони от Европа час по скоро.

48

Плешив Пънкар

преди 8 години

Те германките имат опит да бъдат изнасилвани. Червената армия ко ги е правила. Някои са ги оправяли ония монголоидните бийци от държави завършващи на стан. Че някви арабчета и африканоси ли ще ги стреснат. Германският народ нивга нема се събуди от съня си. И така и ще си изчезне от света. Лошото е че това я чака цяла Европа.

47

не расист

преди 8 години

Не ги мислете немците, ако вного я закъсат току виж са отворили отново приютите строени малко преди 45-та.

46

<><>

преди 8 години

Ако наш направи нещо подобно в техните държави ще го скопят преди да го обезглавят и ще искат обезщетение от държавата му ! Тука се изкарват виновни жертвите ! Какво става тука се чудя ? Това не е ли поробване ? С помощта на Меркел и сие + САЩ ? Ти да не съдиш престъпници дошли от ****ната си и се гаврят с народа ти е абсолютно предаване на народа в чужди ръце !

45

Анонимен

преди 8 години

Швабиииии, бъдете толерантни. Това им културна особеност на гоблините. Пък и меркел ви каза че ще се справи. Гласувайте пак за нея и ислямдемократите.

44

Жан Габен

преди 8 години

Ние казваме че Германците трябва да се вдигнат, да прави сте и аз съм на това мнение. Кога обаче ние ще се вдигнем и да махнем тази *** която само ни краде и ни затиска с всевъзможни данъци и налози? Нямаме сили да плащаме повече, кожата от гърба ли ще ни вземат? Цяла Европа трябва да се вдигне, всяка държава има за какво. А бабичката от Германия, да я набучат на кол и да я сложат пред катедралата в Кьолн. Да я гледат тези дето дойдоха нелегално и вилнеят из Германия.

43

Анонимен

преди 8 години

Ами не прочетохте "Моята борба", задължително и задълбочено.

42

Георги

преди 8 години

Кадафи.Садам Хюсеин, Асад-хора познаващи народите си и по тази причина в тези държави единствено диктатура е възможна като държавно устройство! Първите двама ги ликвидираха и физически, Асад е пътник от властта! Добрите Щати и добрата Европа допринесе за това! Въпроса е до къде ще стигнат последствията от тази късогледа политика ?

41

Въпрос към Меркел

преди 8 години

Какво би станало ако Германец отиде в Сирия , Афганистан или Ирак ....и започне да пие да бие жени да ги изнасилва на улицата ? Меркел трябва да бъде линчувана публично ! Тя е радикална ислямистка !