35

Анонимен

преди 7 години

От къде изпълзя крадливият драгалевски мавър.?

34

Фронто

преди 7 години

Хайде тоя пак цъфна без да са го садили. Доган и Костов се крият като плъхове по дупките си и се появяват само отрва да плюят; мрачни прокоби и тежки заклинания! Нещо градивно да сте чули от тези? Костов и Доган са вещиците в обществения ни живот; зло са! А политици НЕ са и това е толкова безспорно,че не подлежи на коментар.

33

ХА ХА

преди 7 години

Здравейте бе *** червени! Драскате ли, драскате ли? Драскайте! Има ли още рубли и студена пица? Ха ха ха...!

32

Анонимен

преди 7 години

1. Гласуваш за Радев, получаваш Първанов т.е. Путин=корупция2. Гласуваш за Цачева, получаваш Митов т.е САЩ=ГЕЙкво ли да избера?

31

Антикостовист

преди 7 години

Толкова години да ни управляват комунисти /настоящи и бивши / е виновен Костов. Той е виновен за разбиването на сините и унищожаване на "синята идея". Според мен това му беше партийно поръчение от Партията-Майка. Повечето първи водачи на сините се отвратиха и се отдръпнаха от политиката , отвратени от подмолните действия на Костов. Сега неговите подли действия продължава Радан Кънев. Валутния борд е приет по времето на служебния кабинет на Софиянски, а не от мавъра Костов.

30

Между редовете

преди 7 години

До Анонимен 22Изпълзя от нафталина /може и формалин/ за да напомни на целия български народ, че и по-зле е било и по-зле може да стане. Що се касае обвиненият в проруска насоченост прозират повече лични финансови отколкото народни потлитически конфликти. 😂

29

ined

преди 7 години

В къщата на Костови влиза крадец и вика:- Дайте си парите!- Ти знаеш ли кой съм? Аз съм Иван Костов.- Тогава върни си ми парите!

28

БРЕЙ

преди 7 години

КРАДЕЦА ДАВА ОЦЕНКА ! ! ! ХОРА КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ В ПАНДИЗА ДАВАТ ОЦЕНКА !

27

ognyanz

преди 7 години

По времето на Костов министъра му на икономиката Ал Божков (вече покойник) беше известен като мистър 10%. Можем само да предполагаме колко пари от бандитската приватизация по това време са отишли в офшорни сметки. Така че на Костов вече не му е нужно да бъде на мястото на Борисов. И никой не го разследва за нищо. Въобще хепиенд за политик от прехода.

26

Анонимен

преди 7 години

Посред зима едно бедно семейство умира без храна и дължи пари заток и вода, които всеки момент ще му бъдат спрени. Идва един добър човек и казва. Имате един стар Москвич и стари електроуреди. Продаваме ги за скрап и ви спасяваме. Така и става. идва пролетта, стария Москвир е заменен от Опел втора ръка, има и нови електрореди. Но семейството пова да се вайка и обвинява добрия човек. Този е крадец, продаде ни нещата за жълти стотинки и пр. Ами да бяте загинали тогава. Ето това е народът български.

25

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен28 Зелени човечета се появяват само в бълнуванията на зелените кратуни. Тук ще се появят 4000 шарени черно-латино-янки човечета, барабар с танковете си. Това е подписал Бойко.Въпросът е, как ще ги изгоним после, защото където те са се появили, начина е само един-като във Виетнам. Но, ти ше ги посрещаш с хляб, сол, и свалени панталони май...

24

hhhh

преди 7 години

Този мишок от къде си показа носа ...................

23

до 13

преди 7 години

До АнонименАми като искаш в Русия, отивай бе, кой те спира! Щом е такъв рай, прав ти път! Само се чудя защо самите руснаци се чудят как да се измъкнат от там, я в България, я на Запад...?А и бежанците защо ли бягат все към ЕС а не към Русия? Сигурно защото всички са заблудени, освен българските комунисти-русофили!

22

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Другарю Костов- няма човек в нашата страна който повече от вас да е окепазил идеите за демокрация и пазарна икономика Скрийте се някъде завинаги-това е най-доброто и за вас и за останалите българи...

21

Иван

преди 7 години

Костов, ще те послушам.

20

Анонимен

преди 7 години

До ДамМасква си го пази, още върши работа да надъхва двуцветните ***.

19

Един от Северозапада

преди 7 години

До ми говори Костов, за бостан без пазач, Костов, който разпродаде България за кой колкото даде, Костов, по реме на когото контрабандата с горива за Югославия бе едва ли не държавна политика на приближените му фирми, е направо цинизъм. Той отдавна трябваше да виси някъде на някой стълб, ако имаше мислещ народ в тази държава, а не заслепени от безвизово пътуване и възможност за автомобил N-та употреба от запада.Впрочем , от кого се спонсорира "сдружението " му сега, това е въпроса и отговора.

18

Анонимен

преди 7 години

До zeusА дано, ама надали.Такива са особеностите на битието по тия географски ширини. По лесно, аз, ти и още който се сетиш, да се озовем на това място, заради съпричиняване на ПТП при пресичането на пешеходна пътека, защото не сме убедили по безспорен и категоричен начин хвърчащия с колата в абсолютността на правото си да пресечем точно пред неговия автомобил...

17

Анонимен

преди 7 години

"Крим наш!": Генерала без опознавателни знаци вече го имаме...остава да се появят и зелените човечета от Позитано !

16

Анонимен

преди 7 години

патриотарите и гласувалите за евтини лекарства повечето реално няма да гласуват за Цачева