40

Анонимен

преди 7 години

Е няма по голяма наглост,от тази на другарите!С нетърпение ,чакам края на месец,януари!После ще настане,такъв живот,не можеш да го опишеш!Но уви ,пак ще е виновенБорисов,поне една година!

39

Анонимен

преди 7 години

Във Франция преди две седмици имаше заледяване и на едно място се бяха нанизали 50 автомобила и убити 5 души.Там където политическеят живот е доста интензивен никоя партия не се опита да прави политически дивиденти от това.Напротив,това беше повод за проява на единомислие и солидарност.Това го казвам за тези които често питат подигравателно какво са това европейските ценности.Ето ви един пример на европейска ценност.Сега имате възможност по-добре да я разберете на фона на нашата действителност

38

Анонимен

преди 7 години

По голям цинизъм о бсп няма.

37

taxidriver

преди 7 години

Грозно е , някак си, да обвиняваш опонентите си за конкретната ситуация. Това си е парекселанс ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ! Вместо да дават изявления, трябваше и те да предприемат някакви действия в помощ на бедстващите сънародници. Нима нямат възможности и ресурси?! И как биха постъпили те в такава ситуация,ако бяха на власт - нека обясни, ако знае по-добре. Нали въпреки политическите разногласия всички твърдят, че привилегиите им делегирани от данъкоплатците са в името да бъдат облекчени в работата си "

36

Анонимен

преди 7 години

Другари комунисти!Не си правете илюзии,че ще управлявате през следващата година.Този късмет от баницата няма да е за вас.

35

Исти

преди 7 години

Народът ни също откри виновника- това е БКП-БСП,което допусна масовите обири на държавата и на нейното население през 1944-1945 г.,1947-1948 г.,1952-1958 г.,1960-1962 г.,1990-1991 г.,1996-1997 г.,2008-2009 г. и 2013-2014 г.,след което съпротивителния му потенциал против всякакви бедствия рязко намаля. А "вината" на Бойко за всички бедствия по магистралите се "състои" в това,че ги построи- без него тези бедствия можеше да не ги има,понеже нямаше да има никакви други магистрали освен Правешката.

34

Народна мъдрост

преди 7 години

Айде, айде, помним и червените зими...

33

Анонимен

преди 7 години

Каква наглост,някаква космата герберка заплашва на пресконференция БСП да внимавали с тона и оценките за ситуацията...,аз не съм комунистка,но това вече е прекалено,Бойко трябва да отреже главата на някой от А.П.И поне да го уволни и глоби!

32

Анонимен

преди 7 години

Нинова защо не обуе ботушите и да иде да рине сняг,ами само лае?

31

,,Партията майка

преди 7 години

,,ПАРТИЯТА МАЙКА'' винаги е права за всичко без значение какво и да е ТО......

30

Азер Гъзаев

преди 7 години

Точно другарят Решетников от КГБ-ФСБ, казва на тая *** кво да ги говори!!!тая пък се прави на ни чула ни видяла ни евала се?!!;) от продажници от дпс и атака и бкп и герб държавата е такава!!!

29

Fifi

преди 7 години

Бойко преди малко е издал указ-снегът да вали нагоре !!!

28

Анонимен

преди 7 години

Много е лесно да стоиш на топло и да плюещ!Много е жалко,ако само това можеш!

27

Анонимен

преди 7 години

predi godini triabvache da gi zabraniat bkp bsp vse edno

26

Урко

преди 7 години

Мдааа, който не може да "блестне" със собствени дела, блести плюейки по другите. Виждали сме ги и БСП колко са организирани ама сме ги позабравили. За съжаление скоро пак ще трябва да си припомним колко "компетентни" са другарите дето обичат да плащат с чужди пари. Дано загубата на тиквун, не е накарало ръководството на БСП да си повярва, че са спечелили.

25

Иван Драндаров

преди 7 години

Нова година е "най-големия празник" само за другарите от Позитано 20. Доста предвидливо не построха магистрала в продължение на 50 години, да не се се случват такива снегонавявание и преспи.

24

Анонимен

преди 7 години

Алоооу,комунистите!Спрете поне на Нова година с плюенето!Стига!Вие сте най-неприятното нещо за този народ!

23

Анонимен

преди 7 години

Дразнещо нагли са гърбавите *****раси, като заявяват, че те нямали никаква вина.Ами ако е така, дайте с нищо да не се занимаваме - то всичко е божа работа. Разпускайте тоя цирк, дето го наричате парламент и да се свършва!

22

Анонимен

преди 7 години

Лошото е че довечера пак трябва да слушаме сричането на комсомолските клишета от листчето.Добрата новина е, че ще бъде за последно.

21

Анонимен

преди 7 години

Дръжте си червените *** на топло и не ставайте кепазе пред народа! No coment!