72

Василев

преди 6 години

И какво се подигравате с Бати Бойко, не е ли това живота всеки се стреми към суджука, но не всеки го достига!!!Това е живота бе селяни прости, а Бати Бойко е доказал, че на него може да му се има доверие, изпълнителен, дисциплиниран, верен не си даде червената книжка!Такива хора са нужни за да управляват активите на държавата!Сега, че му се е отворил апетита и пълни гуша със суджук лошо няма, хем да има енергия, колко работа ни чака, трябва да подписваме договори за еврофондове!Маркъс!ЦРУ!

71

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Днес е един добър ден за българската демокрация... - при гласуването на антикорупционния закон в Парламента Нинова бе наритана в ъгъла и остана в пълна изолация... - стана пределно ясно кой иска да пребори корупцията...

70

Анонимен

преди 6 години

Или костов ти мъти главата младежо ми ти акъл за хляб ко имаш няма да е тъи тъи сия подкарал тъи дае аре със здраве

69

Анонимен

преди 6 години

Спомням си една мисъл на Френсис Бейкън, човек може толкива колкото знае. Ето защо дебелият чичка от Банкя се мазни на тези от Брюксел. Като няма качества, знания, образование и интелект, които са в основата на правилни решения, политика и управление, остава му да целува задниците на Меките китки. Да тегли заеми които ние ще плащаме, защото от 9 години е само вдигане на цени, лъжи по купените медии, инфлация, безработица, корупция, мафиотски сделки, което води до бедност и миграция.

68

Анонимен

преди 6 години

Корупция и простотии продължават вижте кво се казва *** маистор една седмица ми излиза с номера че объркали лагерите искам да го питам иво докога ще те чакам нали знаеш че ако ти пратя кзп гаража ти го няма тъи че си прави сметката още колко ще бавиш

67

23

преди 6 години

"Дълг, дефицит България е на добър път! А корупцията като другаде!" това някакъв майтап ли е?

66

тоз

преди 6 години

Юнкер освен луканката ще хареса и ракията . То и лудия бяга от пияния а ББ се целува с него . *** ги разбери за пари може и да се на.....ду....пи .

65

Либералист

преди 6 години

чудесна новина - веднага след което всичките ни борсови индекси тръгнаха нагоре! Имаме пълна подрепа от страна на ЕС! Благодарим Г-н Премиер! Всеки изминат ден ликвидността ни бележи исторически ръст!

64

аз да питам

преди 6 години

Защо тези евро гости не се поразходят из страната / но не в луксозните хотели и зали /а в малките градчета и селата да поговорят с обикновените хора /които им плащат воаяжа/ пък тогава да коментират .

63

П.Петров

преди 6 години

Поне се изясни къде е отишъл добруджанския суджук ...

62

Анонимен

преди 6 години

"Всичко е корупция" рече Юнкер и отхапа от суджука.

61

Шефа

преди 6 години

Я се скрийте бре!Бай Ганьовска излагация!Остана Бойко да се качи на трибуната , да разголи гърди и да извика :*** След това да се плесне отзаде и ...да си слезне!

60

Анонимен

преди 6 години

Слава Богу на европейска вълна сме , не на путинска .

59

Анонимен

преди 6 години

Junker e izkufql starec s bulgarski ljubovnici. Borisov e patnik.

58

Анонимен

преди 6 години

Има голяма разлика между целувките на Мутрата с Юнкер и тия на бай Тошо с Брежнев.Тогава след целувки, на пристанище Бургас спираха по няколко танкера с нефт. А бензина беше стотинки.Сега всеки месец ни дигат цените

57

П.Петров

преди 6 години

Колкото повече говори Юнкер, толкова повече се убеждавам на следващите избори за европарламент, за първи път в живота ми да гласувам за БСП.То бива лицемерие, то може, ама от тоя ми се повръща!

56

Анонимен

преди 6 години

За какво прострелват данъчни? Тия на снимката са добри мишени.

55

Анонимен

преди 6 години

Юнкер няма да критикува, естествено, все пак и той, и Борисов с Герб, са от ЕНП /Европейската народна партия/. Не може да критикува съпартиец. Иначе негативните доклади от ЕС си вървят и ние знаем, че нямаме напредък. Юнкер нека си дрънка за радост на герберастията.

54

Анонимен

преди 6 години

Като гледам тоя водевил си спомням с умиление за визитите на Брежнев у нас.Никаква разлика.Освен че тогава режеха ленти на прдприятия,а сега само лакърдии и някое евро в допълнително в джоба на някой олигарх и приближен до властта.В случая на Киро Гела да си бърка амфетите.

53

До 45

преди 6 години

Ес ти го обясни и ти прати депеша какво не е направено.Ама сега на всеки отделен д.бил трябва поотделно да му се казва. Нали са бавноразвиващи се.А Цачева пък ни каза, че тия 18 точки, по които няма напредък не е упрек към управляващите, ами си писали хората ей така, да има нещо написано.