8

Анонимен

преди 6 години

Ако се движим на дистанция 40-60 метра по шосетата, как ще стават изпреварвания. При натоварения трафик и ограничена видимост трябва да си много близо до предния и да дебнеш понякога цял километър за да го изпревариш по най-бързия начин. А за глобите, всеки знае че, проблема не е в размера им , а в събирането им.

7

Анонимен

преди 6 години

До zeus - браво, парав си! Четем по празниците 250 000 коли се изнасят от София. По 70 метра дистанция - прави 17 500 километра!!! Герберастките мозъци пак са се престарали...

6

измервателя

преди 6 години

Ще има ли изискване и да си носим рулетка за точно измерване на дистанцията!?

5

К. К.

преди 6 години

На магистрала поддържам дистанция МИНИМУМ 100 м. ***.И.Т.Е карат един зад друг и когато първият де - бил се разсее и се натресе в нещо, всички следващи го *** - или се покатерват върху колата му... Дебилска им работа... ;)

4

аха

преди 6 години

И като хванете малкия лилав да управлява магарешката тяга,и кво ще му направите,м!?Ще го глобите ли!?И той като хукне да си плаща глобата,и направо ще ви побърка!!!

3

nekoj

преди 6 години

Честито на шофьорите! Милиционерите вече могат по чисто субективен критерии да ни вземат книжката - "ако прецени, че сме в истерия, депресия, или дълбока психологическа драма" Защото те всички са "експерти" за тези неща нали така? А ние "неекспертите" ще трябва "водачът не удостовери, че отговаря на психологическите условия да стои зад волана." Браво Цецо, браво Цветанов!

2

Анонимен

преди 6 години

Пак виждам едно безсмислено увеличение на санкциите, което няма да сработи. Просто нарушенията не се наказват. Пример - съседа ми редовно си паркира в градинката между блоковете. Че санкцията от 50 лева става на 200 няма да го стресне, защото досега е глобяван 0 пъти.Виж, ако го бяха лепнали - всеки месец 10 пъти (от 30) по 50 лева, то вече щеше да се е отказал...

1

zeus

преди 6 години

Това с дистанцията, особено в дните на голямото изнасяне, няма как да стане. Време е властта да разбере, че нещата няма да се оправят ако всеки месец променят закона, трябва да има истински и постоянен контрол, а не клечане по храстите и "кво ще правим сега"