89

Щом като

преди 5 години

Софийските полицай са разкрили случая значи останалите трябва да напуснат работа....защо само получават заплати?

88

Анонимен

преди 5 години

До Бай Иван 75Предложи себе си за насърчаване, щом 10 год. затвор е насърчение. Налазили сте разни агресивни типове на щат към централите и храчите кръв по всичко живо на света. Всички много целомъдрени и духовно извисени, раздават правосъдие. Колко знае какви престъпления вършите вие самите, така както се правите на светци в нета. Дано да ви хванат и да "беседват" с вас в най- скоро време и да ви "насърчат". Животът ви не е по християнските канони.

87

Ха, ха...

преди 5 години

БанкяниКриминалеПикчърс презентира хитовия си "териториален" сериал "МутромилиционериКолегиансДезинформейшън"...!!! :::)))Ха, ха, ха... :::)))Дааа...!!!

86

Iceblast88

преди 5 години

На кадрите които Нова излъчиха вчера, на които се вижда как бяга от престъплението се вижда ясно, че е 12 часа и 11 минути. Или за 11 минути е успял да я пребие, изнасили 2 пъти, убие, влачи напред, назад или просто кадрите нямат нищо общо с дадения случай. Призовавам хората да спрат да четат статии за този случай, освен лъжи и измами няма да чуем друго! Намериха го бързо защото не искаха да дойде независим разследващ които да им изкара кирливите ризи. Не си губете времето с лъжовно облъчване!

85

Анонимен

преди 5 години

Да бягаш със смартфон в ръка, че и през града... Целият в кръв, а пък пишат че нямала травми по лицето, каквито били характерни, когато се извършват от роднини, имала наранявания само по предната и задната част на главата от триенето в земята. Откъде е дошла толкова кръв по дрехите му? И защо е чакал в храстите точно тази жена? Не ми се вярва да се скрил в храстите и тя по поръчка да е минала след една минута. Има големи противоречия във всички тези.

84

Демокрацията

преди 5 години

1944 България - 4.3 милиона1989 България - 9.0 милиона2017 България - 4.7 милиона

83

анонимен

преди 5 години

аз не вярвам че това момче е виновенен за убийството на Виктория

82

Анонимен

преди 5 години

До ГруюДобре де, да не бяха ли изпращали специалисти да разследват, а?

81

Анонимен

преди 5 години

При демокрацията България се превърна в просякинята на европа и стана първа по смъртност в света!

80

Грую

преди 5 години

Добре де като е толкова елементарен и битов случая, както ни го представят защо е трябвало да командироват от София "Специалисти". Толкова ли в Русе не могат да се справят с елементарни неща.А за любителите на детектори на лъжа да обърнат внимание на "...дал противоречиви резултати, граничещи с лъжа, на тестовете с полиграфа...". Да знаете че не е панацея.

79

Зозо

преди 5 години

*** продължават да бълват глупости и фалшиви новини. Пак нищо няма да постигнат, както обикновено.

78

Бай Иване 75,

преди 5 години

10 години, защото толкова са договорили с момчето, което държат за тoпkите за съвсем друго (по-дребно) престъпление. МВР поддържа огромна база данни и при нужда скалъпва нещата. Министерство на истината 1984.

77

Анонимен

преди 5 години

То почти нищо не се казва / точна причина за смърта/ разбира се,,,че е изнасилена и тежко ожулена по лицето по време на насилието от побой ли е починала преди--след акта от задушаване ли от падане ли .... само тука си ги бръщолевиме ,а точно от това ще зависи размера на присъдата...според мен няма да му дадат доживотна присъда независимо от настроенията .... според това,че все пак е било ден и е бързал въпреки че я е насилил би трябвало да бърза и да не е имал време за изтъпления ....

76

Анонимен

преди 5 години

"граничещи с лъжа, на тестовете с полиграфа" Някой да им каже да тези от МВР-Мето, че полиграфа въобще не е надежден метод и да спрът да го ползват.

75

До 70

преди 5 години

Не съдебната система, а законите ни са тикава, изцяло в интерес на престъпниците.

74

V

преди 5 години

Този като го гледам, по скоро Виктория е можела да му хакне един юмрук. Леко смешен изглежда.

73

Анонимен

преди 5 години

.Убита с 2 изтрела във вратът професионално! Лекарите се страхуват да не ги самоубият! Моля помогнете. Някои медии вече публикуваха подробности и снимки.

72

Зозо

преди 5 години

До малко логикаЯ бегай от тук с твойта БСП "логика"!!! Прибрал се целия в кръв и кал с телефона на жертвата, половината махала го видяла, похвалил се на леля си, че изнасилил някъква....

71

Анонимен

преди 5 години

На Борисов му трябват доказателства като за отравянето на Сергей Скрипал. На запад вярват на доказателствата на Великобритания, а Борисов вярва на Путин, който заявява, че нямало доказателства.

70

виц, но не точно

преди 5 години

Съдията: - Нали знаете какво wи чака при даване на лъжливи показания? - Да, обещаха ми Q7.